מחליפים קידומת

Dawn12

New member
מחליפים קידומת

אמנם כבר עברו מאז למעלה מארבע שנים, ובינתיים הספיקו לחגוג שם כבר את הפרק ה-8000 אבל מחר ישודר אצלנו פרק #7000 (עפ"י הספירה המקורית כמובן) של צח"מ וזו בהחלט סיבה למסיבה. בתור התחלה, תמצאו באתר גלריית תמונות מיוחדת מתוך החגיגות שנערכו על הסט ב-28 בספטמבר 2000 - היום שבו צולם הפרק (הוא שודר חודש לאחר מכן).
מלבד זה, ניסיתי לחשוב איך נציין גם כאן את המעבר לקידומת 7 ונראה לי שמצאתי דרך נחמדה. במהלך השנים הופיעו על המסך אינספור דמויות, רובם לא שרדו תקופות ארוכות במיוחד, אבל יש קבוצה די קטנה שסביבה בעצם מתנהלת הסדרה. השישייה שאני חושב שרובנו נסכים שהיא המרכזית ביותר היא: ויקטור, ניקי, ג'ק, אשלי, ג'יל וקת'רין. תורידו כל אחת מהדמויות האלה והסדרה משתנה. השאלה היא מי הדמות השביעית? למרות שאני עדיין מתלבט בינה לבין ויקטוריה - אני (באופן מפתיע) אלך על פיליס. נכון, היא רק חזרה לפני כמה חודשים, וגם לפני כן אי אפשר היה להחשיב אותה בתור דמות מרכזית בסדרה, בעיקר כי אין לה מספיק פז"מ בג'נואה. העניין הוא שהיא מביאה איתה משהו אחר. לי זה היה ברור כבר בתקופה ההיא, אבל בחודשים הבודדים שהיא איתנו זה הפך בולט עוד יותר - צח"מ עם פיליס היא סדרה הרבה יותר מעניינת מאשר בלעדיה. הדמות שלה היא בדיוק זריקת האנרגיה שג'נואה סיטי חיכתה לה וההוכחה הכי טובה לכך היא ההספק האדיר שהיה לה מאז שהיא חזרה. אבל עזבו אותי, אני תמיד משוחד - מה אתם אומרים?

taish

New member
לא לגמרי מסכימה עם בחירת הדמויות

למה ג'ון אבוט לא נכלל בהן? הוא פחות מרכזי מג'ק ואשלי? הוא הרי אבי משפחת אבוט! (וגם "אבי המנזר"...ראה הודעתי למעלה). ונראה לי שיש דמויות נוספות שהיו ראויות להיכלל... עד כמה שלא נרצה להודות בזה, דמויות כמו כריס ונינה מחזיקות מעמד די הרבה זמן (ואפשר לחשוב על עוד). ולגבי פיליס - עם כל האהבה אליה ואל ה"משהו האחר" שהיא מביאה - היא ממש, אבל ממש לא דמות מרכזית.

Dawn12

New member
לגבי ג'ון

לדעתי הוא מוסיף הרבה לאבוטים, אבל הסדרה הסתדרה גם בלעדיו במשך כמה שנים, וזאת הוכחה (לדעתי) שהוא לא דמות מספיק חשובה. הדמות שלו אולי היתה פעם קריטית לעלילות של המשפחה אבל היום הוא בעיקר משמש כתוספת, לפחות ככה אני חושב. כריס ונינה, עם כל הכבוד להישרדות הארוכה (שלפחות אצל אחת מהן היא כנראה תוצאה של מניעים אחרים) - הן לא דמויות שמחזיקות סדרה. מישהו כאן באמת ירגיש בחסרונה של נינה אם היא תעלם? יש לי גם תשובה לגבי כריס אבל אני כידוע ממש לא אובייקטיבי כשזה מגיע אליה, אז נוותר. אני חושב שהנקודה ברורה.

taish

New member
מה שאני אומרת בעצם...

זה שבחירה של שבע דמויות בלבד עלולה להוביל ל"מדרון חלקלק". כלומר, אם כבר בוחרים דמות מסויימת, אז למה לא לבחור דמות אחרת שקשורה אליה ולא פחות מרכזית ממנה, ואם כבר אותה - למה לא לבחור דמות נוספת וכן הלאה. נוצר מצב שבחירה של 7 דמויות בלבד היא די שרירותית ואקראית, כי קשה למצוא הצדקה לכך שדווקא הן יופיעו, ודמויות אחרות וחשובות לא פחות - לא יופיעו. ג'ון, נינה וכריס היו רק דוגמאות - אפשר לחשוב על עוד דמויות לא פחות מרכזיות מאלו שמנית... אבל מי אני שאשבית שמחה?! כל עוד מצאת לך סיבה נוספת לקשור כתרים לראשה של פיליס, אשריך וטוב לך, ואני איתך.
(אעפ"י שבהקשר זה, לדעתי פיליס לא מתאימה...)

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

הרעיון לא היה לקשור כתרים לפיליס, אלא דווקא המספר שבע. 7000 - 7. אני קצת חלוד אבל זה הרעיון הכי טוב שהיה לי.
ועדיין לא אמרת אם ככה מי השביעייה שלך?

taish

New member
השביעיה שלי (שהיא בעצם רביעיה) היא:

ויקטור, ניקי, ג'ון (אבוט), קת'רין ו...המממ... קשה לי לבחור דמויות נוספות, כי אני יודעת שכל דמות נוספת שאכתוב תגרור אותי לבחור דמויות נוספות שהן בעיניי לא פחות מרכזיות, ואז אעבור את המספר 7 ("מדרון חלקלק", כבר אמרתי?
). אגב, ייתכן מאוד שלא אכתוב פה בימים הקרובים, כי אלמד למבחן... (למרות שאני אשתדל כן לכתוב אם יהיה לי זמן, ובכל מקרה אשתדל מאוד לעקוב באופן פאסיבי מה קורה...)

taish

New member
אוקיי, התקשורת שלי עם המחשב שלי

נקלעה למשבר רציני וחמור
. כשניסיתי לשלוח את ההודעה הראשונה, היה כתוב שאי-אפשר כעת ויש לנסות שנית מאוחר יותר או משהו כזה... ואז ניסיתי לשחזר מהזיכרון את ההודעה, וכששלחתי אותה הסתבר שההודעה הראשונה בסוף כן נשלחה! בקיצור, אפשר למחוק את הראשונה שביניהן... (כי החלטתי שאת השניה אני אוהבת יותר...)

אני אומרת: לך על זה...

אתה כ"כ סוגד לאשה הזאת שאיך אפשר להגיד לך לאאא! וגם כי אתה עובד קשה כדי להרים את הפורום ומביא לנו חדשות חמות ותמונות יפות בכל הזדמנות אז אני אומרת שפיליס שלך הרוויחה את מקומה ביושר! חוץ מזה, היא באמת דמות חזקה ויוצאת דופן!, מגיע לה... איזו תמונה חמודה!

python 4

New member
הדמות השביעית היא כמובן קאסי

תוריד אותה, והסדרה נראית שונה לגמרי. איך תראה צח"מ ללא פרצוף ה- "אני מסכנה, אני עומדת למות, תרחמו עלי" של הקטנה? בבררררר מפחיד לחשוב. לשישייה הסודית שציינת צריך להוסיף את פול.. הוא גם ותיק מאוד, ולמרות שהיום רוב תפקידו מסתכם בהשתרללות עם כריס ובהבעות פנים דאוגות כל פעם שלמישהו בג'נואה נעלם החתול, פעם הרי היו לו עלילות יותר משמעותיות. ומה עם בראד? הוא הרי שכב עם כל השישה שציינת. חוץ מג'ק וויקטור. וקתרין. הוא שכב פעם עם ג'יל? אני כמעט בטוח שכן. בעצם, אני גם לא בטוח כל כך לגבי קתרין.

במחשבה שניה אני מציעה למספר 7...

א ו ת ה !
ושחר, אני ממש נעלבת שלא חשבת עליה בעצמך ! "האוליביה". ה-פירסומות שלנו בצח"מ... אם לא היא, מתי הייתי זוכה להכין לי נס ונישנושים ולחזור בזמן לסצנות המעניינות יותר עם השחקנים האהובים באמת...?!

פייתון... הרגת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

זה מצחיק אבל תחשבי על זה עם אשלי לא היתה אחות של ג'קי, הוא היה גם מחזר אחריה ואם לג'קי היה קוקו ושמלה גם בראד וגם ויקטור היו מחזרים אחריו לא?
אבל לחשוב שבראד היה עם תקרין.... יוווווושששש. איך את כותבת ברררררררר

מסכים איתך

אם לא תיהיה קאסי איך יהיו לניומנים תירוצים למעשיהם? ועל מי עוד אפשר להפיל את כל כובד העלילה אם לא על קאסי הקטנה.

Dawn12

New member
אני דווקא חולק עליך

קאסי היא בסה"כ דור ההמשך (שהגיע ממקום די לא צפוי) של מי שבמשך כמעט 20 שנה מפארת את ג'נואה סיטי בפרצוף ה-"אני מסכנה, תרחמו עלי". כריסטיייין המציאה את הפרצוף הזה ואני די בטוח שיש לה זכויות עליו. בזמן שקאסי עוד היתה עסוקה בשיחות נפש עם סינדי בשכונת המצוקה במדיסון ("מתי, מתי כבר נצא מהחור הזה ונמצא את האמא העשירה שנטשה אותי?") כריס צברה ניסיון ושכללה את הפרצוף הזה ל-"אני מסכנה, כל הצרות של העולם קורות דווקא לי", "אני מסכנה, החיים שלי מושלמים עד כאב" והפרצוף האהוב עלי: "אני מסכנה, שכבתי עם האקס שלי יום לפני החתונה ועכשיו בעלי לעתיד לא מדבר איתי". אם אתה שואל אותי, הסדרה תסתדר מצויין בלי כריס ולכן אין שום בעיה להיפטר גם מה-wannabe שלה.

סליחה, ומה עם ניק?

כריס ופול אמנם ותיקים מאוד, אבל כמו שאמרו פה, הם לא מוקד הסידרה ואם הם פתאום יעלמו...אף אחד לא ירגיש בחסרונם! אבל ויקטוריה וניק לדעתי הם דמויות מאוד חזקות! לגביי פיליס, עד כמה שאני חושבת שהיא סוחפת ומעניינת...אני בספק אם אפשר להעמיד אותה מול דמויות ותיקות כמו ניק או ג'ון אבוט או ויקטוריה. לגבי נינה - נכון שעכשיו הסיפור שלה עם תומס משעמם להחריד, אבל היו תקופות רבות שהיא סיפקה עניין רב בסידרה - כמו בתקופה של דיויד קימבל... קשה לבחור רק 7...

ים כחול

New member
אני בעד ויקטוריה../images/Emo23.gif

קשה לי לראות את הסדרה בלעדיה . וכמובן הראשונים : ויקטור ניקי , ג"ק , ג"יל וקתרין . במקום אשלי הייתי מצרפת את פיליס

לא לא לא ימוש...

לא במקום אשלי! אם איילין לא היתה חוזרת ממש לא היה אכפת לי. אבל במצב הנוכחי? נאייי !

ללא נושא

אני מסכימה עם 5 הראשונות ובוחרת את ויקטוריה ל6 הפותחת, היא הכי הכי מעניינת אותי לפחות, שום דבר לא עומד בדרכה, היא אישה חזקה שמסובבת את כולם על האצבע, התשובה הנשית ואבא ויקטור, אשלי לא ממש חשובה לדעתי. למרות שיש לי הסתייגות מסויימת מפיליס ואני מתלבטת בינה לבין דרו אני אבחר בפיליס גם.

Dawn12

New member
ברוכה הבאה לפורום!

ונשמח אם תספרי קצת על עצמך
BTW - ראיתם שאנחנו בשער?

למעלה