מחליפים שרתים ומחזקים את המערכת

Bezalel P

New member
מחליפים שרתים ומחזקים את המערכת

שלום לכולם במסגרת הפעולות שאנחנו עושים למען שיפור חווית הגלישה בבלוגים, מחר (חמישי) בבוקר יוחלף אחד השרתים הוותיקים שלנו בשרת חדש וחזק יותר. ההחלפה אמורה לשפר את יציבות המערכת ואת זמני התגובה של האתר, להפחית את כמות התקלות ולמנוע תופעות כגון חוסר זמינות של עמודים שונים באתר. כמובן שערכנו שורה של בדיקות מקדימות, ואנחנו מקווים שהמהלך יעבור ללא בעיות. אנחנו נעקוב ונהיה עם אצבע על הדופק מהכיוון שלנו, אך במקרה שתתקלו בתופעות חריגות נבקש שתעדכנו אותנו בפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית. תודה, בצלאל ומיטל

wranger

New member
טוב, אם צריך להחליף שרת, אז יאללה.

אני מקווה שיחליפו בקרוב גם את השרת שלנו בעבודה. הוא די מקרטע, זמן התגובה שלו איטי, שלא לדבר על השירותים המטונפים. והוא גם מספר לכל מי שרוצה או לא רוצה לשמוע על אשתו והבעיות הרפואיות שלה... כן, שיחליפו, כן. אני בעד.

Purple Mushroom

New member
בהצלחה בתחזוק המערכת

אני לא יודע אם זה קשור, אבל עכשיו פרסמתי פוסט חדש שלי, וישנה שם בעיה צועקת. הולך לכתוב על זה בפורום תמיכה טכנית. מקווה שיסתדר. אני די מיואש :(

Purple Mushroom

New member
הי, הוא עדיין ילד !

אם הוא ותיק כמו תפוז, ב 12 לנובמבר,הוא יהיה בן 14

Purple Mushroom

New member
../images/Emo122.gif הו, לא.

אז אני צריך להיות בן 100, כדי. ... לא מסכים איתך , בקיצור :) 13.99

עופר D

New member
תודה על העדכון, בצלאל

טוב שבדקתם לפני, וחשוב שעדכנתם אותנו במהלך. יותר קל לקבל תקלות כשיודעים על מה ולמה. שיהיה בהצלחה, וללא תקלות

פנומן 72

New member
זה גם מה שאמרה מנהלת בית הספר כשלמדתי

היא אמרה שהולכים להחליף את השרת, היא לא סיפרה שהשרת פוטר כי תפסו את שניהם משחקים ברופא וחולה בשירותים של חדר המורים ... אז תעזבו את השרת, הוא דווקא בסדר. תבדקו את ה"צוות הטכני" שלכם.

זה לא קצת בעייתי

מאחר ואתם לא זמינים בסוף שבוע ובמידה ותהיה תקלה, לא יהיה למי לפנות? לא יותר יעיל להחליף שרת ביום ראשון למשל?

Bezalel P

New member
בסוף השבוע הזה אנחנו נהייה קשובים למה שקורה

בפורום, במסרים ובטלפון. כדי לתת מענה לכל תקלה שחלילה תצוץ.

gils33

New member
תתחדשו

החלפת שרת זה חשוב. רק שלא יקרה שום דבר לרשומות שלנו - אמן

goldy

New member
החומרה באמת חלשה או ש"ישן, צריך להחליף אותו"?

האם אתם מחברים אותו למגן מתח?

למעלה