מחליק שיער

מחליק שיער ../images/Emo68.gif

אני מעונינת לרכוש מחליק שיער ואינני יודעת איזה דגם מומלץ לרכוש והיכן. יש מבחר גדול מאוד ואשמח לשמוע מכן על איזה דגם אתן ממליצות. אני מחפשת את הדגם "הכי מחליק" וכמובן נוח ואמין לשימוש. אשמח לשמוע גם היכן אפשר והכי מומלץ לרכוש (לאו דוקא דרך האינטרנט). חג שמח ! הנה מבחר הדגמים הקיימים: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A7+%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%A8

ממליצה לך

על מחליק השיער הקרמי של שוקי זיקרי בשיתוף עם בייביליס. קניתי אותו לפני שבועיים והוא באמת אחלה , אבל הוא סבבה אם יש לך שיער גלי ... לשיער מתולתל ממש לא הייתי ממליצה לך בכלל מחליק קרמי אלא..פן של איתמר מקצועי

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifגם אני שמעתי עליו...

הוא מחליק קרמי? יש לי שיער גלי-מתולתל זאת אומרת לא תלתלים אבל גם לא בכיוון של חלק. ועשו לי כמה פעמים במחליק, זה כמו מחליק רגיל?

כן זה זה

הוא טוב ,אבל לא ממש מומלץ לבנות מתולתלות כמוני,מפני שאם יש תלתלים צריך מהשורש וזה לא ממש עובד טוב מהשורש. אבל אני עושה לאמא שלי,יש לה שיער גלי ויוצא לה מהמם ..פן מקלות.

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifאוקיי תודה!

אני כנראה קונה אותו, גם דיי זול , והשיער שלי גלי ככה שיכול להיות שזה יצא טוב

C h e N 1 5

New member
../images/Emo13.gifלי יש

את המחליק של שוקי זיקרי ובייביליס זה עולה עד 400 שקל במשביר, טרקלין וכו' אבל את יכולה למצוא את זה ב350-320 במחסני חשמל אה כן והוא ממש טוב חח

N e e C h e e

New member
היו לי 2 כאלה ושניהם התקלקלו סתם פתאום..

אז קניתי מחליק אחר של בייביליס שמגיע ל230 מעלות והוא מעולה עד עכשיו:)

למעלה