מחללי שבת כבהמות ??

מחללי שבת כבהמות ??

אז זהו שמשפט המחץ התורן של מרן שוב יצא לחלל האוויר ושוב מעורר כצפוי אנדרלמוסיה.. בציבור. שהרי לפי שיטה זו רוב אזרחי המדינה נמשלו כבהמות נידמו.. אז זהו, שאותנו לימדו תמיד על אהבת הזולת ועל לכבד את משנתו של הזולת אף שהיא אינה תואמת את השקפת העולם שלי.. שהרי זו היא הדרך ואחת השיטות.. לקרב את ה`תינוקות שנישבו` לדרך בה אנו מאמינים. והנה לפני כשעה עלתה אמא יקרה לשידור אצל נתן זהבי ומגוללת את מר ליבה על זה שאין לה את האפשרות לבקר את בנה החייל בבסיס בימי שבת מאחר ואין כל תחבורה ציבורית באזור מגוריה. האם הכאובה התלוננה שאפי` זכות מינימלית של ביקור בנה האהוב. זה שמשרת את המדינה והעם נשללת ממנה.. וחברים, הדברים הללו לא מקרבים אלא להיפך.. הם פועלים כבומרנג והם אלו שיחזירו את שינוי בגירסה המתקדמת יותר.. ומאוד מבחיל לראות את הכתובת על הקיר. ומצד שני באה המחשבה כחרדי. שימשיכו ושזה יתפוצץ להם לבסוף בפרצוף. ולסיום קצת נימה אישית.. יוצא לי די הרבה לנסוע בתח``צ.. לרוב אני משתדל להניח דבר מה אם זה שקית וכדו` במושב ליד. שמא חלילה תתיישב על ידי איזו `שיקצע`.. אף שבאופן אישי אין לי עם זה בעיה. אבל אחרי הכל זו לא ההרגשה הכי טובה כשחברש`ך עולה לאוטובוס ו`תופס אותך` יושב על יד בחורה בעלת מחשוף אמנם צר אך בולט ונראה לעין.. יום אחד האוטובוס היה מלא ואנשים עמדו מאפס מקום ישיבה. פנתה אלי אחת אם יש באפשרותי לפנות את המושב הנוסף. בקיצור כל הנסיעה היא ישבה כמעט על קצה המושב כשרגליה כלפי חוץ. לבל חלילה לא תפגע ברגשותיי.. אני לכשעצמי באותה נסיעה שלמזלה לא הייתה די ארוכה לאורך כל הדרך נכמרו רחמיי עליה כשכל הנסיעה היא זעה באי נוחות ע``מ שלא תיגע בי בפיפס.. כמעט אמרתי לה גברת, את יכולה לשבת בצורה הכי רגועה שבעולם אני לא אוכל אנשים.. ביי.

בינגi

New member
עירבבת כמה נושאים

א. הרב עובדיה אמר. אז הוא אמר.. 2. מכיר את הקטע הזה דווקא מהמוניות שרות.. פשוט כואב לי הלב בשבילם.

למעלה