מחלף דרום ראשל"צ - כביש 431 (ליד תחנת רכבת)

Iron53

New member
תמונה 4

וזאת אמורה להיות ירידה מכביש 431 לכביש נס-ציונה - ראשל"צ, לכוון ראשון.

yairp4

Active member
../images/Emo51.gif על התמונות!

העבודות על כביש 431 מתבצעות בקצב ממש מהיר! בכביש 4 כבר העבירו את התנועה לגשר החדש לאחר שהכביש עבר במשך כמה חודשים במעקף זמני. כמו כן לפי מה ששמעתי עד סוף השנה צפויה העברת תנועה נוספת בצומת עין הקורא (אולי יפתחו את הגשר הראשון שיאפשר מעבר בכביש 42 בלי הרמזורים?) ובצומת גן הוורדים (כביש 412 יחזור לתוואי המקורי). אגב, יש כבר תאריך יעד יותר ספציפי לפרוייקט הזה מ- "סוף 2008 - תחילת 2009"?

mem99

New member
הדבר האידיוטי במחלף הזה הוא...

תודה על התמונות אבל הן מדגישות את הדבר האידיוטי ביותר במחלף: הם עשו מעקף של הצומת כדי לבנות את הגשרים אבל לא בנו את גשר הרכבת שיצטרך להבנות במוקדם או במאוחר. זה יגרום לכך שעוד מספר שני לא רב יצטרכו עוד פעם לסגור את הצומת.

Iron53

New member
לא בדיוק

קודם כל, הדבר תלוי כמובן באישור סופי של הפרויקט, אישורים ומימון, ואם זה יש תמיד בעייה במדינה שלנו, אני לא חושב , דרך הגב, שהוחלת סופית שהגשר הזה אכן יבנה. בנוסף, אם נסתכל, נגיד על פרוייקט מחלף חולןן מזרח (אין לי תמונות לצערי) הגשר שם נבנה מצדי כביש 4 ללא שום הזזה או פגיעה בתנועה. אני חושב שאת גשר הרכבת, שהוא קטן יחסית נתן יהיה להוסיף בצורה דומה.

אלכסיי03

New member
בכלל לא הבנתי..

קודם כל, לאיזה צומת אתא מתכוון?? אין שם כבישים חוצים, זוהי פשוט נקודת המעבר של כביש החוף את נחל פולג. ובנוסף, איזו רכבת?! מאיפה ולאן תעבור הרכבת במקום הזה?

fireman

New member
יופי של עבודה מתבצעת שם!

תודה רבה על העדכון המצויין מהשטח

Shark Alarm

New member
לא יקראו למחלף "מחלף גן הורדים" ../images/Emo26.gif

ע"ש הצומת שהיתה שם/ גן האירועים ששוכן שם

yairp4

Active member
לפי האתר של דניה סיבוס נראה שכן

למרות שהשלטים של מע"צ מבשרים על הקמת מחלף "ראשונים". לא ברור לי מה יהיה השם הסופי של המחלף... מחלף ראשון דרום יהיה המחלף עם כביש 4.

למעלה