מחלף 22/75 ומחלף יגאל ידין בכביש המפרץ

roni7086

New member
מחלף 22/75 ומחלף יגאל ידין בכביש המפרץ

המחלפים האלו נבנים בקצב מואץ. למישהוא מן הצפון יש צילומים עדכניים מאתר העבודות?

nagu

New member
לפי הפרסומים באתר "יפה נוף"

מחלף 75\22 נדחה קצת... פרסמו עדכון מכרז.. ולפי מה שהיה כתוב המכרז נדחה קצת.. העבודות שם זה בכלל חיבור של 22 עם מנהרות הכרמל נראה לי... בכל מקרה, סיימו את עבודת ההכנה ופינוי התשתיות לחיבור עם 75... יש לציין את יפה נוף המקיימת אוסף נכבד של פרוייקטים במפרץ ובחיפה בתקופה האחרונה.. יש מהפכת חידוש תשתיות בחיפה.. כבישים, מנהרות תשתית.. דווקא יפה.. עוד משהו קטן.. בחודשים הקרובים יתחילו לאכלס כ- 400 סטודנטים במסגרת פרוייקט "עיר סטודנטים" הפכו את העיר התחתית לכפר סטודנטים קטן.. הם מחיים את האיזור כולו, הוא עובר חידוש ושיפוצים היסטרים!

eyalmel

New member
אני עובר שם בנסיעה, אז אני לא יכול לצלם...

אבל יש התקדמות משמעותית במחלף יגאל ידין, נראה שיציקת העמודים לקראת סיום. מחלף 22/75 עוד על הנייר. כן יש עבודות באיזור החיבור של כביש 75 ל-4: על מסלול הרכבת הקלה ועל החצי השני של מחלף הצ'ק פוסט

roni7086

New member
עידכון על 22/75

שימו לב שעל כביש 22 עצמו כבר בונים את גשר המקטעים שמיועד למכוניות הגולשות מ-75 ל-22 לכיוון חיפה. אמנם נכון הוא שפורסם מכרז אבל הוא מיועד לחלק המחלף שעולה מ-75 על 4 ועל מרכזית המפרץ בדרכו לאותו אלמנט גלישה שכבר כאמור נמצא בשלבי בנייה מתקדמים.במחלף הזה בסופו של דבר יהיה הכי ארוך בארץ כ-750מטר אורכו.-מ-75 עד 22 לכיוון חוף שמן.

למעלה