מחלקה בפשיטת רגל

BeniTaz

New member
מחלקה בפשיטת רגל

במחלקה הגריאטרית של ה-LHW ב-UFC יש 30 לוחמים בלבד, אלוף דומיננטי שבגיל 24 כמעט וחיסל אותה לגמרי, כוכבים מבוגרים הרבה אחרי השיא והטובים שנותרו נראה בקרוב במחלקת ה-MW. מחלקת הדגל של ה-UFC עד לפני כמה שנים במבוי סתום ואם ה-UFC לא יכניסו קצת רוח חדשה בקרוב ריץ' פרנקלין יהיה היריב המסוכן ביותר עבור ג'ון ג'ונס.
סקירה של לוחמי ה-LHW ב-UFC

BeniTaz

New member
חלק א'

30 לוחמים בלבד יש ב-LHW, לשם השוואה ב-WW יש 63! אבל זה לא רק בגלל שהם כבדים יותר, ב-HW יש אפילו יותר, 32 לוחמים. לא ברור למה ה-UFC בוחרים להתעלם מהמחלקה הכי פופולארית עד לא מזמן ב-MMA ולא מכניסים לוחמים מוכשרים באמת. כמו שבלטור עושים, כמו שסטרייקפורס עשו עד הרכישה של זופה. ארגון ברמה של ה-UFC חייב למלא את השורות כל פעם מחדש. רמה כזאת של דלילות ב-LHW עוד לא נראיתה ומתוך ה-30 כשליש כנראה לא ראויים להישאר שנה מהיום והשליש השני יחפש את עצמו ב-MW לכל היותר. אפילו ג'ון ג'ונס בסופו של דבר יתחיל להתייאש מהרמה ויחפש את האתגר האמיתי ב-HW. שלא תבינו לא נכון, ג'ון ג'ונס באמת עילוי אדיר, לא רק בגלל שהמחלקה הזאת בדיחה. אבל MMA זה לא רק קרבות על התואר ובאירוע ממוצע, אם יש בו קרב אליפות, יש עוד עשרה קרבות שהם לא קרבות אליפות שלא צריכים להיות קרבות על העליבות, ולכן מתבקש שה-UFC יכניסו קצת חיים חדשים, ירחיבו אופקים ויביאו לוחמים שיכולים להיכנס לטופ תוך שנתיים ולעשות קצת רעש בארגון. ועד שמביאים, למה כאלה חלשים? מקום 30: קאיו מאגלאש (0-5) בארגון: 0-0 המחליף המאוחר ל-UFC 142. הגיע ל-UFC כברירת מחדל כי בדר"כ לא מגיעים לארגון עם 0-5 בלבד. בסוף יריבו נפצע כמה ימים לפני והקרב בוטל. קטן מאוד למשקלו ולא מאסיבי בצורה הירואית. צפוי לרדת משקל אם לא שניים. חוץ מזה בן 24 ועוד לא ראינו כלום כדי לקבוע. מקום 29: יורגן קרוט (0-5) בארגון: 0-0 הקיקבוקסר הבכיר ביותר בהיסטוריית האומה השבדית הספיק לנצח 5 קרבות MMA כדי שזה יקנה לו בגיל 37 בכורה באנדרקארד של ה-UFC באירוע הבכורה בשבדיה. השבדי הותיק שדוקא התחיל להתאמן באומניות לחימה בג'ודו וג'יו ג'יטסו יילחם נגד קיקבוקסר אחר לשעבר, דיאבטה. מציאה גדולה ב-MMA הוא כנראה לא יהיה. מקום 28: ניק פנר (1-11) בארגון: 0-0 לפי המאזן של הקנדי החביב, ראוי ביותר להילחם ב-UFC. אבל אל תצפו ליותר מידי מלוחם שהפסיד ב-2008 לסופר פריקשואו ג'ימי אמבריז. מקום 27: ארון רוסה (4-17) בארגון: 1-1 רוסה, אף פעם לא הצליח לנצח לוחמים בינוניים בקריירה שלו. רק כאלו שהיו ממש חלשים כמו היריב האחרון הזוועתי הקודם שניצח ב-UFC, מאט לוקאס. לפניו עוד הספיק להפסיד ב-TKO לג'ואי בלטרן. מקום 26: סיריל דיאבאטה (1-8-17) בארגון: 2-2 היה נראה שהסטרייקר הצרפתי עוד יצליח למצוא את מקומו עם ניצחונות על קאנה וקאנטוול אבל הפסד מביך נגד אנתוני פרוש שולח את הלוחם בן ה-38 לקרב על החיים נגד קרוט השבדי. מקום 25: אנתוני פרוש (6-12) בארגון: 3-2 (שלילי) פרוש האוסטרלי, שעשה סיבוב ב-UFC ב-2006 חזר לפני שנתיים כדי להיות מחליף של הרגע האחרון עבור תוספת חיים לקרו קופ. מי ציפה שהקשיש בן ה-39 הזה עוד יעשה 2 ניצחונות רצופים? לפחות עוד הפסד נוכל לקרוא בשמו האמיתי אנתוני (ת)פרוש. מקום 24: ג'יימס טה הונה (5-13) בארגון: 1-2 (חיובי) דוקא הלוחם הזה מאוד ידידותי לסביבה. הניו זילאנדי בעל אגרסיביות ונוק אאוט פאוור רציני. בלי הרבה מושג בהכנעות הצליח לחסל את פוקריאץ' ורומרו ב-KO והפסיד לגוסטאפסון ב-RNC. הקרבות שלו מלהיבים מאוד והוא יודע לתת בראש. אני מהמר שבקרב הבא נגד ארון רוסה הוא ישלח אותו לחלום. מקום 23: פאביו מלדונאדו (4-18) בארגון: 1-1 מחבב מאוד את הלוחם הזה שמגיע מרקע רציני באיגרוף. סטרייקינג מאוד יעיל וחכם אבל מצד שני גם קרב מעצבן ונאיבי נגד קייל קינגסברי גרם לו הפסיד בהחלטה צמודה למרות שעל הנייר לוחם הרבה יותר טוב. קטן מאוד למחלקה ובנוסף צריך להשלים אימוני היאבקות עם TDD בינוני. צופה לו דוקא טובות. מקום 22: קריסטוף סושינסקי (1-12-26) בארגון: 3-6 מאזן מרשים לפולני החרוץ, אבל בעיקר על שמות בינוניים וניצחון אחד על סטפן בונר בהתנגשות ראשים שהיה צריך להיפסק NC. סושינסקי קיבל נוקאאוט קשה מאוד בהפסד האחרון שלו מול פוקריאץ' ויהיה מאוד מעניין לראות כיצד יתאושש. לוחם שכיף לצפות ותמיד יישאר רק על תקן המשבצת הזאת. מקום 21: איגור פוקריאץ' (8-24) בארגון: 3-3 הנה לוחם שהיה צריך להיחתך על פי תוצאותיו אבל למרות מאזן 3-1 שלילי מנצח 2 קרבות ברצף בנוקאאוטים רציניים. האחרון ברוטאלי במיוחד שקונה לו עוד קצת קרבות לעתיד. חוץ מזה לא צפוי להתקדם יותר מידי. מקום 20: סטניסלב נדקוב (0-12) בארגון: 0-1 הבולגרי הקשוח שהיה צריך להגיע ל-UFC מוקדם יותר בקריירה הוא הבטחה טהורה ומסקרנת. לוחם שלם ברמה גבוהה: היאבקות כבסיס, שחורה BJJ ו-KO פאוור כמו שהציג על קאנה בקרב הבכורה. רק קטן יחסית לאחרים: 1.82 בלבד. נראה לאן יגיע. מקום 19: קייל קינגסברי (3-11) בארגון: 2-4 הנה דוגמא מעולה ללוחם שהוא לא מוכשר במיוחד ולא מצטיין בכלום אבל גדול מאוד ואתלט נהדר יכול לא רק לשרוד במחלקה הצולעת אלא גם להצליח. הידרדר במיקום רק בגלל שגרם לבונר להגיע עם גיימפליין לקרב פעם ראשונה בקריירה והפסיד. חוץ מזה הכי גדול במחלקת ה-LHW בתולדות ה-MMA.. ג'ון ג'ונס שלד לידו וכמוהו הוא 1.93. חפשו תמונות שלו בגוגל: kyle kingsbury. מקום 18: ברנדון ורה (5-12) בארגון: 5-8 הלוחם הזה כבר נחתך אבל חזר עקב פסילתו של טיאגו סילבה בקרב נגדו. כנראה ייחתך שוב לאחר שיפסיד לו בצורה רשמית יותר בקרב הבא ביניהם. כבר לא יחזיק את תואר ה-LHW וה-HW בו זמנית כמו שהוא תמיד טוען. מקום 17: ולאדימיר מטיושנקו (6-26) בארגון: 4-7 סבא ולאדי בן ה-41 נלחם לא רע בכהונה השניה שלו בארגון עם 2-5 מאז חזר. הפסיד לאחרונה לגוסטאפסון ויכול למצוא את מקומו בסכנה אם יעשה רצף הפסדים. בגילו להתברג ככה גבוה - להוריד את הכובע. האם הוא כזה טוב או שהמחלקה כל כך גרועה? עתיד ורוד יש לו.

BeniTaz

New member
חלק ב'

מקום 16: סטפן בונר (7-14) בארגון: 6-8 היו עוד מי שקראו לחתוך אותו אחרי ההפסד המביך לקולמן ודיינה טען שהוא נשאר בזכות חסד הנעורים מהקרב ההיסטורי נגד גריפין. מאז הוא עם שלושה W רצופים מזכיר לכולם שהוא לא בארגון בגלל חסד ולא בגלל שהוא סייקו. אפילו ניצח בצורה משעממת בפעם האחרונה כדי להוכיח לקהל שכשהוא מפסיד הוא מעדיף שהקהל יהנה. מלך! מקום 15: ראיין ביידר (2-13) בארגון: 2-6 איך שהפסד אחד הרס לביידר כל כך הרבה. אף אחד לא ציפה שיצליח מול ג'ון ג'ונס אבל ככה להפסיד לטיטו? עכשיו מקבל הזדמנות פז מול ראמפייג' ביפן. מקום 14: טיטו אורטיז (1-10-16) בארגון: 1-10-15 קשישא טיטו, הלוחם עם הכי הרבה קרבות בהיסטוריה של ה-UFC מבקש עוד קרב אחד: פורסט גריפין. לא תיתנו לו? מקום 13: ראיין ג'ימו (1-16) בארגון: 0-0 סופרייס! אף אחד לא ציפה לזה אבל הדירוג הוא על סמך תוצאות. 16 קרבות הוא בלתי מנוצח ולמרות שהוא לא ניצח אף שם מיוחד (משהו שגם קודמיו בדירוג לא עשו בשנים האחרונות) הוא לפחות לא מעד נגד כמה שמות בינוניים שהיו ב-UFC או צריכים להיות: לואיס, קאמינגס, ניוטון וסוקודג'ו. אם היה מכריע קרבות היה מגיע מוקדם יותר. הוא בהחלט כאן כדי להישאר ויכול גם לעקוץ שמות טובים. מקום 12: ריץ' פרנקלין (6-28) בארגון: 5-13 בהנחה שעדיין מדובר בלוחם ה-UFC, פרנקלין בן ה-37 הפסיד בקרב האחרון לפורסט גריפין אבל לא עשה כל כך הרבה בשנים האחרונות ולא בטוח שראוי למיקום. סביר להניח שיפסיד למישהו שיחזור. לא נעים לומר אבל עקב שמו הפופולארי הוא מקבל מקום בקארד על פני לוחם טוב יותר וחבל. מקום 11: טיאגו סילבה (2-14) בארגון: 2-5 אין הרבה שכל ללוחם הזה שהוא אלוף העולם בלהגיע לבאר ולירוק לתוכה. אחרי שהפסיד את הזדמנות חייו לנצח את אבנס, נפסל בשימוש של חומרים אסורים אחרי קרב עם ורה. דורך במקום כבר הרבה זמן ללוחם שציפו שיפרוץ בגדול יותר. בעיקר בגלל חוסר אקטיביות משווע. מקום 10: רוג'ריו נוגיירה (5-20) בארגון: 2-3 ליטל נוג בן ה-35 כבר, זוכה למיקום גבוה בעיקר אודות הישגים נאים טרום הגעתו ל-UFC. ניצחון על טיטו עצר רצף 2 הפסדים ב-UFC והפסד נוסף כנראה היה שולח אותו החוצה. אז עוד מתגאים היום בניצחון על טיטו אורטיז? מקום 9: פורסט גריפין בארגון: 5-9 פורסט גריפין הפך להיות נער הפוסטר השמור של ה-UFC. חלילה יפסיד ללוחם בינוני או כוכב עולה, לכן אם יקבל KO עדיף רק מכוכבים ותיקים כמו אבנס, אנדרסון סילבה ושוגון. מאז הזכיה באליפות ב-2008 פורסט ניצח רק את טיטו אורטיז בהחלטה דחוקה וריץ' פרנקלין המזדקן. אנחנו כבר ב-2012 וגם אין לו שום קרב באופק. נלחם מעט מידי ומאכזב מידי. מקום 8: אלכסנדר גוסטפסון (1-14) בארגון: 1-5 השבדי הצעיר נבנה היטב וחכם ב-UFC. למרות הפסד לפיל דיוויס הוא מכריע את כל הקרבות שהיו לו בצורה מרשימה וכבר ברצף של 4 ניצחונות רצופים, שני האחרונים על האמיל ומאטיושנקו. יילחם בקרב הבא נגד רוג'ריו נוגיירה בקרב המרכזי בשבדיה. לא הרבה לוחמים קיבלו קרדיט כזה מה-UFC להילחם בקרב המרכזי באירוע בכורה במדינתם. אם גוסטפסון ינצל את זה הוא יקנה את עולמו. מקום 7: פיל דיוויס (1-9) בארגון: 1-5 דיוויס האתלט המדהים הצליח להגיע גבוה מאוד בקרב האחרון עד ראשד אבנס לקרב על הטייטל שוט. אבל הפסד לשועל ותיק ומנוסה ממנו אמור רק לקדם אותו בהמשך. עם ניצחונות על גוסטפסון ורוג'ריו נוגיירה דיוויס צריך לחדד את משחק העמידה החובבני שלו כי ברמות האלו ארגז הכלים שלך צריך להיות מרשים יותר. כמו אבנס בתחילת דרכו שפיתח יכולות עמידה רק נתן לו ביטחון וכלים להצליח. מקום 6: ליוטו מאצ'ידה (3-17) בארגון: 3-9 אחרי הפסד קשה לשוגון, הפסד שנוי במחלוקת לראמפייג' והפסד לא קל בכלל לג'ון ג'ונס נשאלת השאלה מה עוד יש לליוטו מאצ'ידה, לוחם שבקושי חותך משקל לפני קרבות, לחפש ב-LHW? אין ספק שיש לו הרבה מה לתת לעולם ה-MMA והלוחם שמונע משאיפות וחלומות חייב לרדת ל-MW כי להבדיל, שם יש לו סיכוי לטעון לכתר ביום שאחרי סילבה. מקום 5: ראמפייג' ג'קסון (9-32) בארגון: 3-7 ראמפייג' אמר את זה בצורה ברורה בסוף הקרב מול ג'ון ג'ונס "נשאר לי עוד דבר אחד לעשות ב-UFC וזה לחזור ליפן". אחרי שהפסיד בקרב האליפות ואחרי אינספור רמזים על מיצוי, אל תופתעו שעוד לוחם יכריז על פרישה בסוף החודש. זו תהיה אבדה קשה לעולם ה-MMA ול-LHW ונקווה שלא יקרה. מקום 4: שוגון רואה (6-20) בארגון: 4-4 לאור העובדה ששוגון היה האלוף שהפסיד לג'ון ג'ונס את האליפות וחוסר טוענים לכתר ייתכן ויקבל קרב חוזר במידה ויישאר אקטיבי וינצח. כמה סיכוי יש לו לנצח? אין!.. במיוחד לאחר ההפסד המאכזב לדן הנדרסון וחוסר היציבות הכללית. גם עבורו אופציית ה-MW לא דבר שבשמיים. מקום 3: דן הנדרסון (8-29) בארגון: 2-6 האם זאת תעודת כבוד ללוחם בן ה-41 שמדורג 3 בעולם או תעודת עניות למחלקה הכי חלשה ב-UFC. רק כדי להמחיש את החולשה, הנדו החזק הפסיד באפריל 2010 לג'ייק שילדס הוולטרווייט במשקל הביניים. כנראה שהוא הבא בתור לחטוף מידיו של ג'ונס אחרי אבנס. מקום 2: ראשד אבנס (1-1-17) בארגון: 1-1-12 מאזן נהדר לראשד אבנס שמעד בקריירה רק נגד ליוטו מאצ'ידה. מאז אותו הפסד הוא החזיר לעצמו את הביטחון עם 4 ניצחונות רצופים אבל כולנו יודעים מה זה שווה מול ג'ון ג'ונס. אבנס, 1.80 בלבד הוא ה-LHW הכי קטן באזור ואין שום הצדקה אחרי הקרב נגד ג'ונס שהוא יישאר ב-LHW. מקום 1: ג'ון ג'ונס (1-15) בארגון: 1-9 כבר אי אפשר לומר שהוא תעלומה וכולנו יודעים שהוא כמעט לא ניתן לעצירה. אחרי אבנס יבוא הנדו אבל אחר כך מי? בגיל 24 הוא קרוב לסיים את הסיפור. השאלה היא האם יצמח מישהו שיוכל לאתגר את ג'ונס בקרוב או שמעבר ל-HW קרוב מתמיד. אפילו ל-GSP וגם סילבה תמיד היו ויש אתגרים חדשים או לפחות כאלו שנראים לנו מסוכנים. במקרה הזה אין סיכוי שיצליחו לעבוד עלינו. והמרשם אצל אוברים.

מעולה!

הרבה זמן שאני אומר שמחלקת הLHW היא המחלקה החלשה ביותר בעולם הMMA בכלל ובUFC בפרט. אנשים זוכרים חסד למחלקה רק בזכות פרייד האגדית אבל מאז שהארגון נעלם גם היוקרה של המחלקה נעלמה איתו.

זקס11

New member
שאול, לתשומת לבך

רק לפני שנה טענת שהמחלקות הכי חלשות הן MW ו HW. אז נכון שבשנה האחרונה המחלקות הללו התחזקו, אבל לא בכזה אופן שדוחק את ה LHW כלכך לאחור. השינוי הגדול היחיד שהיה הוא ג'ון ג'ונס, כאשר רבים ראות את המחלקה הזו בתור המחלקה הכי חזקה. אני הייתי שמח לקבל קריטריון הגיוני שמסביר את החוזק של מחלקה אחת לעומת האחרות. והנה לינק לדברים שלך: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1908&MessageId=149574638

danielmo1

New member
כ"כ הרבה השתנה מאז שנה שעברה

ובכל זאת, סחטיין על החיפוש :)

וואלה יפה שמצאת את זה

אבל ההתיחסות שלי היית לגבי חוזק המחלקות בתוך ארגון הUFC ולא בכל הספורט. אם תקרה את ההודעה בעיון תראה שהתיחסתי לארגון עצמו ואם תוסיף לחפש הודעות שלי בנושא תראה שאני עושה הפרדה בין 2 הדברים, אולי היא לא תמיד ברורה..
לדוגמה התגובה הזאת שלי מ2009 - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1908&MessageId=127229494 שם אני מסביר את עצמי טוב יותר לגבי דעתי לגבי המחלקה בUFC לבין המחלקה בספורט באופן כללי. עכשיו בשנה הזאת שעברה מחלקת הLHW נחלשה המון! רק 30 לוחמים נלחמים בארגון כשכל הכישרון מסטרייקפורס עדין לא הגיע לארגון בעוד שלמחלקת הHW הגיעו המון לוחמים מסטרייקפורס ובמחלקת הMW עלו פרוספקטים חזקים כמו כריס ווידמן, ארון סימפסון, רוסימר פלהרס, מארק מונוז ואחרים שנימצאים ברצף מעולה ובדרך אל התואר.

זקס11

New member
אוקיי

אם כך, אשמח לקבל הסבר הגיוני לטענה שלך. ודרך אגב, זה גם מה ששאלתי אותך מקודם. להבדיל ממך, אני חושב שהמחלקות היותר חלשות הן ה HW, והמחלקות הנמוכות. ה HW- כי לאתלטים גדולים יש ביקוש בהמון מקצועות ספורט (פוטבול, כדורסל, אגרוף וכו...), לכן לא כל הטובים ביותר מגיעים. והמחלקות הנמוכות- כי שם פוטנציאל ההשתכרות הוא נמוך יחסית, לכן האופציות החיצוניות הן יותר קורצות.

תגובה

אני חושב שעניתי לך בתגובה הקודמת את דעתי. אם אתה מתכוון לFW ולBW כשאתה אומר "המחלקות הנמוכות" אז אין ספק שאתה צודק אבל זה לא חוכמה כשהן קיימות סה"כ באיזור השנה. אני אנסה להיות הכי ברור שאני יכול בניסוח שלי, יש 5 מחלקות עיקריות בUFC ו2 בבנייה + עוד מחלקה שתקום בקרוב. מתוך 5 המחלקות הגדולות הLHW היא המחלקה החלשה ביותר נכון להיום. ראיה לזה היא העובדה שזאת המחלקה עם הרוסטר הקטן ביותר בארגון ועם הכי מעט לוחמים שנמצאים ברצף ניצחונות טוב. רוב השמות בטופ הם שמות שכבר זמן רב נמצאים שם וחלקם עבר את שיאו מזמן פשוט לא מגיע מספיק כישרון חדש ובנוסף הUFC לא ממהרים לערבב חדשים עם ותיקים ודבר אחרון רוב הלוחמים בטופ כמעט ולא נלחמים (קרב או 2 בשנה). תוסיף לזה את העובדה שלוחמי סטרייקפורס לא הגיעו למחלקה הזאת - קינג מו, מוסאסי, קלאבנטה ואחרים. בHW הגיעו כמעט כל הלוחמים מסטרייקפורס שהרכיבו את כל מה שחסר לUFC במחלקה כדי להיות שליטה של המחלקה הזאת בספורט. אובריים, וורדום, אנטוניו סילבה, לאבר ג'ונסון, צ'אד גריגס ואחרים לצד חיזוקים כדוגמת דייב הרמן, סטיפה מיוצ'יץ', אוליביירה ואחרים.

blackcoldtiger

New member
בלי ג'ונס זאת יכלה להיות מחלקה מעניינת

היינו יכולים לראות קרבות כמו שוגן-רמפייג', ראשד-מצ'ידה 2 ועוד

cat food

New member
יפה מאוד

ולמרות כל זה, זאת המחלקה האהובה עלי. מחלקה הרבה יותר מעניינת לדעתי מה-HW. אז נכון שזה לא ה-LW המפוצצת לוחמים, אבל משהו במשקל הזה של 93 ק"ג והעובדה שמדובר בחברה גדולים שיודעים גם לזוז, מלהיב אותי. מה שכן יש כישרון שם בחוץ: חברה כמו קייל, מוסאסי וקינג מו יעשו את הסיפור למעניין יותר. באשר לג'ון ג'ונס, ממה שאני קורא ה-UFC לא ייתנו לו לעבור ל-HW או אפילו לעשות הופעות מזדמנות ב-HW (סטייל אנדרסון סילבה). דיינה וויאט בונה על ג'ונס בתור אישיות שיווקית, והוא לא יכול להרשות לעצמו לאבד את זה. אחרי שברוק לסנר הלך הבייתה. בונים על ג'ונס ב-UFC חזק בתור הפנים של ה-UFC.

LORSIN

New member
נלחם מעט מידי ומאכזב למדי

זה משפט לרוב לוחמי המחלקה. ===================== שוגאן, רשאד, מאצ'ידה - כולם כל כך קטנים, לדעתי הUFC צריכים לעשות מהלך ענקי ולהוריד אותם מחלקה בכח. למה? כי כל מה שנשאר בLHW זה למחזר מאצ'טאפים. שמה נוכל לראות את כל אחד מה3 נגד אנדרסון סילבה - יותר מעניין מכל קרב שעולה לי לראש, נוכל לראות אותם מול דמיאן מאיה המאכזב - אבל תמיד מאטץ' אפ כזה מאד מעניין, אפילו מול כריס ליבן זה יהיה יותר מעניין מרוב הקרבות בLHW. ==== מה שמדהים שאיך הענין בLHW יכול לעלות אם ייקרו איזה 2 דברים קטנים: להביא את פדור לLHW לעלות את אנדרסון סילבה מחלקה

fatnoam

Active member
פידור רלוונטי רק לקרבות סמבו מכורים ברוסיה

ולאנדרסון סילבה יש רק מה להפסיד מלעלות מחלקה

LORSIN

New member
אם הוא מנצח את ג'ונס הוא P4P1 לנצח

כרגע לדעתי GSP P4P מקום 1 ואפילו אם הרוב לא חושב כמוני, עדין, אנדרסון סילבה יוכל למקם את עצמו כP4P הכי גדול בכל הזמנים, ומישהו ייצטרך לעשות דברים מדהימים כדי להתעלות על זה, אם הוא ינצח את ג'ונס

גיא ע

New member
מצויין! אגב, נדמה לי שורה או סילבה נפצעו ככה

שהרימאטץ יידחה.

GN24

New member
אחלה סקירה....

השאלה מה יש בחוץ? מוסאסי, קלבקנטה, קינג מו(לדעתי הוא היחיד בעולם ששם את ג'ונס על הגב) ואולי רוג'ר גרייסי יכולים לעבור מסטרייקפורס. לא מאד מעניין בבלטור וגם ל הרבה פוטנציאל בM1(מהמעט שאני מכיר). הדרך היחידה להשתפר היא להוריד חברה מהמשקל הכבד: אולי חריטונוב,דל רוסאריו,נלסון בכנות אין אף אחד שממש יכול לזרוח חוץ מג'ונס(לדעתי קינג מו עושה לו צרות).

למעלה