מחלקים את הסינגל החדש - משוגעת

מחלקים את הסינגל החדש - משוגעת ../images/Emo68.gif../images/Emo220.gif

רוצים לזכות בסינגל החדש 'משוגעת' של דנה לפידות
כל שעליכם לעשות הוא לספר לנו על דבר משוגע שעשיתם בחיים
יש לנו 10 סינגלים לחלק!!!
משך הפעילות: מהיום(שבת) עד יום חמישי 17.7 בשעה 18:00
לשמיעה השיר לחצו כאן !

ady18

Well-known member
מנסה

נסעתי ואני חברה שלי להופעה באזור מאוד רחוק בשביל שנינו ושלמו רק על הנסיעת מונית 600 שקל

יש לי משהו משוגע מאוד../images/Emo6.gif

הופעה של כפיר אפשטיין בארבי תל אביב. הייתי צריכה לישון אצל דודה שלי שגרה 5 דקות מהבארבי . נגמרת ההופעה יצאנו החוצה אני וחברה שלי .. והחלטנו שיאללה נלך ברגל נחסוך מונית . שאלתי את חברה שלי אם היא בטוח זוכרת את הדרך. היא אומרת כן.. הלכנו על זה..התחלנו ללכת.. השעה 2 בלילה.. וכל מיני אנשים מוזרים הולכים ברחוב.. פתאום הגענו למקום.. ושאלתי את החברה שלי.. אם היא זוכרת שהבניינים האלה היו קודם.. מסתבר שלא.. טעינו בדרך. 2 בלילה . החלטנו לחזור אחורה.. הלכנו מרחקים עצומים. פתאום הבארבי נעלם לנו חח והגענו לקיוסק והחלטנו לשאול על הכתובת.. מסתבר שזה בכיוון הפוך ואז אמרנו שנעמוד בקיוסק ונעצור מונית. אז בעל הקיוסק אמר שזה לא כדאי.. אם אנחנו מבינות למה הוא מתכוונן.. עדיף לחצות את הכביש ולעצור מונית. ואיך שבאנו לחצות עברה מונית שלקחה לנו 30 שקל על 2 דקות נסיעה.

../images/Emo60.gifאוקיי,זה היה ממש משוגע../images/Emo6.gif

אני לומדת בפנימייה שהיא גם בצפר ואני אקסטרנית[אלה שיוצאים כל יום לבית ומגיעים רק לבצפר] בערב אסור לנו לבוא...צריך אישורים וכל זה! אז המקרה הנ"ל קרה שנה שעברה, בקיצור- חברה שלי לא הייתה במצב כ"כ טוב ורצתה שאני אגיע אלייה...אז כמובן שבאתי והתגנבתי דרך הגדרות ומשם התחבאתי בכל מיני פינות נסתרות שלא רואים אותנו יחד איתה! לבסוף כשיצאתי..היה לי וואחד חור במכנס
אבל עשה לי את היום להיות איתה ולעזור לה..כל עוד שימחתי אותה,הרגשתי עם זה נפלא :) אני חושבת שזה אחד הדברים המשעשעים ומשוגעים שעשיתי אי פעם בחיים...

Orel ICE

New member
../images/Emo26.gif

לפני בערך שבוע הייתי צריך להביא לילד מפגר מהשכבה שלידיסק עם שירים למסיבת יומולדת שלו, אז לפני הצריבה הפעלתי את כל השירים בSound Editor ושמתי הכל בקול מטאלי שלא מבינים מילה

irit22

New member
נראה אם זה מספיק טוב

הופעה של ריטה בקיסריה (היה פצצה) וכמובן שרציתי ללכת לחדר הלבשה לדבר איתה ולהצטלם. היו שומרים בכל מקום בערך אז הלכתי על הכי צעיר. איך שאני מגיעה אליו חיבקתי אותו והתחלתי לשגע אותו כאילו אין מחר. אמרתי לו שיש לי הפרעה ואם אני לא אראה את ריטה אני אשתגע לו שם ואתחיל לצעוק. הוא לא תפס את זה ברצינות, שאלתי אותו אם הוא בטוח שהוא עדיים לא נותן לי לעבור. והוא בשיא חוצפתו החליט שהוא עומד על שלו. ראיתי שריטה מחוץ לחדר הלבשה מדברת עם הנגנים שלה (שהם תותחים דרך אגב) אז התחלתי לקרוא לה, השומר היה בהלם ופשוט נתן לי לעבור. כמובן שהוא ציפה שאני אלך לבד בלי החברות שלי, נראה לו באמת, משכתי אותן וירדנו להתצטלם איתה. היא מדהימה, מעולפת עליה.

ג ב ש ו ש

New member
השיגעון שלי../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

טוב..שנה שעברה נסענו לאילת אני ועוד כמה חברים וידידות. בקיצור,אני ועוד חבר התערבנו עם 2 אנשים על איזה משהו שלא היינו בטוחים לגביו והחלטנו שהמפסיד רץ בחוף [היינו בחוף בערב] עירום לגמרי..ז"א או אני והחבר שאיתי או ה-2 שהתערבו איתנו. לבסוף יצא שאני וחבר שלי הפסדנו ונאלצנו לרוץ כמה דק' בחוף ללא בגדים בכלל..זה היה דווקא מצחיק אבל בעיקר משוגע

Vetochka

New member
תשובה לחידון

פעם במסיבה שהרגנתי לחברות שלי החלטתי שבשביל הצחוקים לצלם כל אחת איך היא נכנסת לדירה ומופתעת מהמצלמה ועוד הקלטתי אותן מדברות [בהסכמתן כמובן ] אחרי זה כולם צפו בתמונות והקשבו לדיבורים בהקלטה וצחקו אחת מהשנייה זה היה ממש משגע חח [-=

הדבר המשוגע שאני עשיתי

ידיד שלי הופיע בנותנים ברוק....(עם הלהקה שלו) חוץ מזה שחטפתי קצת מהפוגו ומה שהלך שם. זרקתי (יחד עם עוד כמה בנות ) חזיות לעברם.... זה היה נורא משעשע...משום מה היו על הבמה באיזור העשרים חזיות בסופו של דבר.בכל הצבעים! זה היה דיי משוגע,לפחות בשבילי...זה לא דבר שנהוג אצלי לעשות. בכל מקרה חשוב לציין שזאת לא היתה החזיה שהיתה עלי! יצאו הרבה תמונות

מנסה

בפורים השנה, ביום שישי בלילה נסעתי לבד להופעה בתל אביב........... בדרך חזרה איבדתי את הארנק, ומצאתי אותו, ואז נסעתי לתחנה המרכזית הישנה בתל אביב לקחת מונית שירות חזרה לחיפה וחיכיתי שם שעתיים לבד......................................................................... כשזה קרה לא חשבתי שזה "משוגע" או משהו כזה אבל עכשיו, כשאני חושבת על עצמי לבד בתחנה מרכזית ישנה בתל אביב זה מפחיד בטירוף

חיפאית22

New member
הדבר המשוגע שעשיתי

פעם אני וחבר שלי לשעבר הלכנו לאנשהו ומשם התחשק לנו ללכת לטיילת שליד הים. זה היה בקיץ והיו מתרחצים בים. אז טיילנו לנו קצת בטיילת . היה נורא חם והתחשק לנו להתרענן אבל לא הבאנו בגדי ים כי לא תכננו ללכת לים כדי להיכנס. אז חבר שלי פתאום נכנס עם הבגדים ולא היה אכפת לו , הוא קרא לי שאני אכנס גם והייתי כזה מאופרת עם שמלה יפה ויקרה. בסוף גם הצטרפתי אליו עם הבגדים וכולם הסתכלו עלינו כי התרחצנו בים עם בגדים די אלגנטים. היה קצת מפדח
אחרי זה השמלה קצת נהרסה אבל לפחות נהננו מאוד והיה כיף
. תמיד הדברים שבאים בספונטניות וטבעיות יותר כיפים.

../images/Emo106.gif הזוכים../images/Emo26.gif

חיפאית22 אשה שמחלקת ממתקים מאוהבת בשירים שלה Orel ICE irit22 ג ב ש ו ש Vetochka פרה של שוקולד ady18 פרה של שוקולד שתיקה אחרונה מזל טוב
תשלחו בבקשה לניק הזה שם מלא + כתובת למשלוח הסינגל

למעלה