מחלקים את הסינגל ה-4!מה למדתם השנה מאהבה?

מחלקים את הסינגל ה-4!מה למדתם השנה מאהבה?../images/Emo23.gif

פורום גילת הלל מחלק לכם את הסינגל ה-4 של גילת
"מתי כבר תלמד לאהוב" שרשרו לפה מה למדתם בשנה שהייתה מאהבה?
הרעיון המקורי ביותר יזכה בסינגל !! משך התחרות- מיום שלישי(29.1) עד יום שלישי בשבוע אחרי(5.2) .

tamir r

New member
עונהה../images/Emo9.gif

למרות שלא הבנתי מה זאת אומרת כל כך בשנה שהייתה מאהבה
אני למדתי שצריך לאהוב ולהעריך בנאדם לפי האופי שלו ולא לפי היופי בכלל. כל אחד הוא בנאדם וכל אחד מקסים בהתנהגותו אסור לשפוט בנאדם על פי מגבלותיו או אמונתו צריך ללמוד מבני אדם שונים, להיות רגישים כלפיהם ובמילה אחת....
לאהוב
בהצלחה לכווולם

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifמנסה פעם שניה לזכות בו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני למדתי מאהבה...
צריך 2 למערכת שכזאת, יש באהבה המון משמעויות וכדאי לדעת לפרש אותן נכון.
לא כדאי להתאהב במישהו [למרות שזה לא נשלט..] על פי מראהו החיצוני, אלא גם על פי האופי.
יש כמה אהבות, אהבה מושלמת היא אהבה של :
מחויבות, תשוקה ואינטימיות
[משולש האהבה]. בקיצור, אהבה היא רגש אדיר, וכדאי לדעת לשלוט בו ולנתב אותו למקומות נכונים. :) ו..משהו שאני מאוהבת בו?
הסינגל של גילת!@#$%
באמת שיר יפה, ונכון.

עונה

מה למדתי מאהבה?!?! קצר ולעניין 3 דברים: - אם אין משיכה בהתחלה לא תהיה משיכה אחר כך - אם זה נראה בלתי אפשרי עדיף לוותר מאשר למשוך את זה עוד - לא להזניח את עצמך כי "יש לך חבר" או כי "חבר שלך עזב אותך"

אביעדגו

New member
היא לקחה הרבה יותר מרגש

למדתי שמי שמנצל אותך ברגש, (רגשי / ייסורי מצפון / משחקי קנאה וכו' ...) בסופו של דבר ינצל אותך גם בכיס. למדתי שמי שמוכן למות למענך, יועיל לך הרבה פחות מאשר מי שמוכן לחיות איתך ... אביעד תהייו זהירים . . .

אני למדתי מאהבה ש..

שצריך לחיות את הרגע. שלפעמים גם כשהאהבה חזקה והכי חשובה באותו הרגע,לחשוב בהיגיון ולא לעשות דברים שתתחרטו עליהם בעתיד. באהבה שני דברים צריכים לעבוד הכי הרבה,הלב והראש. לא רק הלב.. להיות עם הבן אדם שהכי מתאים לכם,לא להסתכל על המראה ולהזניח את האופי,אם המראה חשוב אז להסתכל גם על האופי,לא לצאת עם מישהו שיפגע בכם,ברגע שהאהבה שלכם בוגד\ת בכם לא לסלוח,מי שפוגד פעם אחת יבגוד עוד פעם,רק שבפעם השניה שהוא יבגוד אחרי שתתפסו אותו ותסלחו,הוא יזהר יותר. וכמובן למדתי מאהבה שאי אפשר בלעדיה,בלי אהבה אם זה לאמא,לאבא,למשפחה,לבעל החיים שלכם,לבן הזוג תרגישו נורא בודדים,מספיקה אהבה אחת בשביל לגרום לכם לאושר. ובשביל לאהוב רק צריך לפתוח את הלב. וכמובן למדתי שאהבה יכולה להיות גם לשוקולד!אז בהצלחה לכולם ותאכלו הרבהההה אבל הרבהה שוקולד

../images/Emo60.gifואוו...../images/Emo9.gif

אהבה?! סתם עוד אחד מאותם מכשוליי החיים! ישנם אנשים שבהתחלה נהנים מאותו רגש... בשבילם זה הכל! עוזר להם לעבור מכשולים אחרים בחיים, עוזר להם להתגבר על דברים רבים. אבל ישנם אנשים שבשבילם אותו רגש הוא סבל! הוא סתם מעמסה! בגלל שהם מרגישים אותו אבל לא מקבלים אותו בחזרה... וכל הקטע ברגש הוא הדדיות!! אם אין הדדיות, יש סבל! יש הדדיות? יש אהבה! אז לאותם אנשים שבשבילם אותו רגש הוא סבל.. שהוא איכזב אותם.. נסו להתגבר עליו..לעבור את המכשול הזה... נסו לרכוש רק דברים טובים מהחוייה הזו ונסו ללמוד ממנה! נסו לצבור ניסיון לעתיד...כי מכשול זה הולך ובא... כל הזמן!! למדתי שהיא כואבת מאוד.. למדתי שלמרות הכל צריך להמשיך הלאה ולא להתקע
והכי חשוב
למדתי שאם אתה לא מתמקד בה יותר מידי, היא תבוא אלייך בשניות מבלי שתרגיש בכלל.. וזה מה שקרה לי עם החבר שלי
הייתי מאוהבת בו כמעט שנה....הוא היה הידיד הכי טוב שלי והוא לא ידע על זה הרבה זמן! בקיצור,יום אחד העזתי לשלוח לו מכתב אז שלחתי לו מייל ובו רשמתי שאני ממשיכה הלאה ולא רוצה להיפגע.. ולהפתעתי הרבה הוא החזיר לי מייל ורשם שגם הוא מרגיש משהו כלפיי....יומיים אחרי נהיינו חברים
, ביום האהבה נחגוג חודש ביחד
.

1mayush

New member
תמיר ועדי, מה דעתכם להתפקד ? ../images/Emo8.gif

ולהיות פה יותר נוכחים

1mayush

New member
לא יודעת../images/Emo122.gifחשבתי עדי בגלל המייספייס בחתימה

tamir r

New member
קראת לי?../images/Emo195.gif../images/Emo3.gif

מחר היום אני לא יכול חייב להתכונן למבחן במדעים

טינקר12

New member
למדתי...

שזה יכול להיות הדבר הכי חזק ומדהים בעולם, שיכול לגרום לך לחייך בכל שניה נתונה. אבל זה יכול להיות גם משהו שיפגע בך בול במקום הרגיש, ימוטט אותך, אבל כל זה, אלה רק תקופות.א אהבה באה ואהבה הולכת... כמה שזה קשה...

למעלה