מחלקים לכם את הסינגל של איה כורם

מחלקים לכם את הסינגל של איה כורם../images/Emo70.gif

לרגל צילומי הקליפ לסינגל השני של איה כורם "אל תאמיני" אנחנו
מחלקים לכם את הסינגל הראשון של איה
רוצים לזכות בסינגל "הסוף של הסיפור"
השלימו את המשפט:"זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי...."
כל גולש יכול לרשום 3 המשכים למשפט.
ניתן להשתתף בתחרות עד יום חמישי בחצות
פרטים על הצילומים
כולכם מוזמנים להשתתף בצילומי הקליפ שיערכו ביום ראשון, ה-3.2.08 בשעה 18:00במועדון הסאבליים בת"א (סלמה 53, פינת אברבנאל). תוכלו להצטלם בתור קהל בהופעה. מי שלא רוצה שיראו אותו, זה אפשרי... בתום הצילומים תערך הופעה קצרה של איה עם הנגנים ובה יחשפו שירים מהאלבום החדש
לצפייה בקליפ לסוף של הסיפור
פרטים נוספים על הצילומים בפורום הרשמי של איה כורם בתפוז

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifשיר מדהים../images/Emo99.gifבהצלחה לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

SuperCrazySheep

New member
../images/Emo9.gif

1. זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי הם לא חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. 2. זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. 3. זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי זה בכלל אגדה!

גם אני עונה!

זה לא יכול להיות סוף הסיפור כי...נשאר עוד שוקולד במקרר
זה לא יכול להיות סוף הסיפור כי...עדיין לא קיבלתי את הסינגל של איה זה לא יכול להיות סוף הסיפור כי...אני עדיין פה

../images/Emo3.gif

זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי הארי עוד חי! זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי לסנטה קללאוס עדיין קר בחורף עם חוטיני. זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי הגיבור עדיין לא הגיע לנקודה בה הוא הפיק את הלקחים וקיבל על עצמו אחריות.

tamir r

New member
עוונההה../images/Emo9.gif

זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי.... עדיין לא התחלתי לקרוא אותו
זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי.... יש אנשים בעולם שהסיפור הזה יותר חשוב להם זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי.... כל עוד יש דקה אחת נוספת לחיות צריך לנצל אותה עד השניה האחרונה
בהצלחה לכווולם

ZoHaRoT

New member
אני../images/Emo13.gif

זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי יש עוד עמוד.
זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי זה לא מה שהבטיחו לי.
זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי חשבתי שיהיה רומנטי ולא סתם עוד יום. (פרסומת סמויה
) *אני מקווה שהמשפט האחרון בסדר.. אם אסור לצטט משירים אחרים אז אל תתיחסו.

../images/Emo2.gif"זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי...."

והפעם ספיישל ענייני אהבה ויחסים: :"זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי....סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר - ועכשיו רק התחלנו ! " "זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי האהבה היא נצחית , והלב לא שוכח " "זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי אין נקודת זמן דמיונית שבה אפשר להגיד - כל מה שהיה נשכח. הכל בראש!"

נבו 39

New member
זה לא יכול ..כי רק עכשיו אני כותב את ההמשך

זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי תחילתו עדיין לא החלה . זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי יופיך הולם בי בחוזקה. זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי סיום הסוף הינו תחילתו של ראשית

Funky Giraffe

New member
אממ

זה גם חרוז: זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי הסוף שלו אף פעם לא גמור

פלאפאל

New member
|כותרת|

זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי הגברת השמנה עוד לא שרה P: מצטערת, הייתי חייבת D: אני כל כך גיקית שאפשר למות, אתם מוזמנים להתעלם ממני ><

../images/Emo214.gifזה כל כך לא יכול להיות הסוף...

זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי זה לא חשוב, אז אל תחשבי שחשוך כאן ורק את זוהרת
זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי גם מחר יפציע יום חדש
זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי יש לך עוד מה להוכיח...

עונה =]

זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי... הסיפור עוד לא התחיל זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי... "אני אוהב אותך סהר" (חבר שלי ניסה לעזור לי למצוא המשך וזה לא הצליח לו) זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי... עוד לא למדתי לקרוא (פחחחחחייייייייי)

eden83

New member
../images/Emo187.gifמנסה...

"זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי.... עוד לא פצחתי בדיאטה":O :"זה לא יכול להיות הסוף של הסיפור כי.... עוד לא גמרתי את החלבה!"

למעלה