מחלת הכביסה המשוגעת (כולל תמונות)

סרינה

New member
מחלת הכביסה המשוגעת (כולל תמונות)

טוב, זאת שאלה באמת באמת משונה, אבל אולי מישהי אחרת, שגם היא ירשה מכונת כביסה מהסבתא, נתקלה באותה בעיה ויודעת מה עושים. אז יש לנו מכונת כביסה עתיקה ורעשנית למדי, אבל בסה"כ מחזיקה מעמד די יפה - לא מתקלקלת ולא מציפה (טוק-טוק-טוק). מצד שני, בזמן האחרון הכביסה יוצאת אמנם נקייה, אבל בלי הריח הנעים של המרכך (ולמעשה עם ריח די מוזר). חשבתי שאולי התא נסתם, אבל מים רותחים לא פתחו אותו. מכיוון שזה מעולם לא קרה קודם, ההורים שלי לא יכולים לעזור (קיבוצניקים שכמוהם) ואני מעדיפה שההורים שלו לא יידעו (כי הרי מייד תתארגן משלחת הצלה, והפולניות תעבוד שעות נוספות), אולי למישהי יש רעיון מה זה יכול להיות? מצ"ב תמונה של כביסה לא-משוגעת.

mili999

New member
אולי השארת את הכביסה הרטובה במכונה

?לי זה קורה שאני שוכחת להעביר למייבש ואז נוצר ריח של רטוב.

jess ועוד

New member
הכי טוב לעשות מכונה ריקה

עם מלח לימון ואבקת כביסה בשביל לכבס ת´מכונה

סרינה

New member
תודה על הרעיונות ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

ידעתי שפה אמצא תשובות לכל שאלותיי, אפילו הביזאריות ביותר. וג´ס(מ)יקה, אם זה לא ממש מנג´ס, רציתי לשאול מה זה מלח לימון, איפה משיגים אותו (טוב, בטח בסופר), וכמה ממנו לשים כשאני מכבסת את המכונה? תודה ו-
,

jess ועוד

New member
מלח לימון הוא בערמת התבלינים

אני אישית משתמשת בו להוריד אבנית מהקומקום (ע"י הרתחה של קומקום מלא במיים עם 3 כפות מלח לימון ) למכונה תצטרכי יותר (שקית אחת) ואז את נפטרת מהאבנית והמלח מנטרל את הריחות

נופר30

New member
את יכולה לעשות אותו הדבר עם חומץ

למרות שאני גם מעדיפה עם מלח לימון

אופה3

New member
בתור בת לטכנאי מכונות ,הייתי מציעה

לך, ללכת לקנות קילו מלח לימון, בכלל לכולם זאת הצעה טובה, לשים בתא של המרכך, ולהפעיל את המכונה על ריק, ניתן גם להשים באותה ההזדמנות, גם במכונה עצמה , ככה כל הסתימות יתרוקונו, וגם כל האבנית תעוף ואם בכל זאת זה לא עזר, אני אתייעץ עם המומחה. כל טוב האופה

למעלה