שלום לך ושבוע טוב בת ים
מסכים איתך לחלוטין ככה נראה חולה ים, הלא כן ?
יש לי סימפטיה אישית לכל יורדי הים היות שחלק גדול מחיי הצעירים עשיתי עליו. בית הספר הימי ואחר כך השירות בחיל הים. כך שאני יכול להבין את הקשר ההדוק
שבין הדלי
לאדם
באותם רגעים. ולשאלתך - אם אומר לך כאן על גבי המסך שיש תרופה הומיאופתית למחלת ים ולכולם, חברי ההומיאופתים יצעקו עלי ובצדק. כי כל חולה מגיב בצורה אופיינית ולכן כל אחד צריך תרופה שונה. אבל מצד שני נכון לומר שיש הרבה מן המשותף בין כל חולי הים. הבחילה הנוראית, כאב הראש, "הרצון למות" באותם הרגעים וכו'. החומר שציינת נקרא קוקולוס ולא קוקולין שיתכן והוא איזה מוצר בית מרקחת של חברה כזאת או אחרת. יש לצמח הזה יכולת טובה להשפיע על מצבים כאלה. אבל איני יכול, מן הטעם המובן, להמליץ מכאן בצורה גורפת ולכולם לקחת אותו, וגם איני עושה זאת עכשיו. הצמח הזה בבואו כתרופה הומיאופתית ( אצרף לך קישור על "מהי תרופה הומיאופתית בסוף - סתם לידע כללי ), מתאים למצבים רבים וגם למחלת ים, למשל לנסיעות ברכבת, אוטובוסים, מטוסים וכל מצב תנועתי אחר שגורם לאדם לאי נוחות. הפטנט שאני מצאתי לי בזמנו כנגד התחושה הזו הוא לנוע ולנשום עם התנועה של כלי השייט ( כאשר ניתן ). לנשום בעליה ולנשוף בירידה. לי זה עזר. אז זהו בערך, זה כמו לומר לאישה יולדת, לא נורא זה יעבור תמשיכי לנשום, היא מקללת, נאנקת וממשיכה להביא ילדים. טבע העולם. וזר לא יבין זאת.