מחלת מין .

goblins

New member
מחלת מין .

שלום ד"ר יניב : קיימתי יחסי מין אורליים עם "זונה" היא ירדה לי בלי קונדום בלבד ללא חדירה ואגינלית. זה קרה לפני 5 שבועות . אחרי יומיים הרגשתי הרגשה לא נוחה באיבר המין שלי כמו עקיצות מלווה לפעמים בהרגשה כאב לא ממוקד בקצה הפין - וזה נמשך עד היום . (ללא הפרשות) כמו כן אני סובל בדלקת גרון - הפרשה לבנה בלוע ועל השקדים וכרגע מטופל כבר כמה שבועות עם פניצילין אך ללא הועיל וההפרשה עדיין קיימת. כן קיים לי כאב בבטן תחת לצלעות צד שמאל כמו כאב עמום לא חד. 1-דר יניב עזור לי כי אני ממש לחוץ וחסר אונים ממה שיש לי - איזה מחלות מין אפשר לקבל ממין אורלי שבחורה יורדת לגבר? פרט לי את כולם - ואת כל הבדיקות האפשרויות שאני צריך לבצע? האם גם איידס? 2- הלכתי לרופא עור והוא הפנה אותי לבדיקות VDRL ו- TPHA הראשונה כפי שידוע לי עגבת . האם תוכל לומר לי מה השניה? והאם זה מכסה על הבדיקות האפשריות למחלות מין ? האם בדיקה לעגבת אחרי 5 שבועות תראה תוצאה אמינה? 3-האם כלמידיה יכולה להיות המחלה שאני נדבקתי - הבנתי שאלו יכולים להיות הסימנים? האם הבדיקות שעשיתי מספיקות גם לאיתור כלמידיה ? אנא עזור לי בכל הידע שלך לגבי שאלותיי - ... תודה דר יניב. אמיר.

Dr Yaniv

New member
הדבקה במחלות מין -גם במין אוראלי

לאמיר שלום שאלתך חזרה פעמים רבות בפורום בצורה זו או אחרת 1 במין אוראלי אפשר לקבל את כל מחלות במין 2גם TPHA היא בדיקה לעגבת 3 יש לחזור על בדיקות גם לאחר מס חודשים כול AIDS 4אין באפשרותי לפרט את כל המחלות וכל הבדיקות וכו. אך אפנה אותך לאתר מצויין בנידון-CDC 5 המשך פרוט ומעקב רופא עור מטפל בברכה ד"ר יניב

2FACE

New member
עוד שאלה בנושא לד"ר

שלום ד"ר יניב. אני יודע שבטח כבר שאלו פה מאות פעמים אבל פיספסתי...ובכל זאת דיפדפתי אחורה את כל הדפים ולא מצאתי, אז... הבנתי שממין אוראלי ניתן להידבק במחלות מין (למרות שאיידס יותר רלוונטי לי כרגע). האם הכוונה היא גם למין אוראלי שבו אישה מקבלת מגבר? והאם הסכנה היא לשניהם באותה מידה, בהנחה שאחד מהם חולה? תודה על תשובתך.

dr_yaniv

New member
הדבקה במחלות-מין

במין אוראלי- דו"צ- מגבר לאישה ומאישה לגבר מחוללי-המחלה נימצאים גם בהפרשות איברי-המין לא ידוע לי על סטטיסטיקה מדוייקת על כיוון ההדבקה הגבוה יותר וברור שקשה להצע מחקר מדעי שכזה בברכה ד"ר יניב

למעלה