מחלת מעיים בשם :FTT מה זה????

תמרלה

New member
עוד שאלות בנושא-FTT

תודה לך אמא לילד על התשובה, אבל עדין לא ברור לי כמה דברים,ויש לי שאלות: 1. מה הקיצור של FTT -האם זה ראשי תיבות? של מה? 2. איך זה נקרא בעברית? 3. האם יש לזה תרופה? - אפשר להבריא מזה? 4. איפה אפשר למצוא חומר בנושא? 5. כיצד מבררים מה הגורם לכשל הגדילה? 6. האם יש קשר לכך שהילד גם לקויי שמיעה? זה קשור ל-FTT? תודה

FTT

FTT= Failure to Thrive הכוונה לילד עם הפרעה בשגשוג או עקב אי גדילה או שבירת אחוזונים על עקומת הגדילה יש סיבות אורגניות כמו הפרעות בספיגה ומחלות ספציפיות ויש סיבות שאינן אורגניות כמו הפרעות אכילה או אי נטילה של כמות מספקת של קאלוריות אני מציע לך לקבל הסבר מהרופא שמטפל בילד הפרעה בשגשוג מתארת מצה / תופעה ולא מחלה ספציפית- נהפוך הוא- סל שלם של מחלות ומצבים רפואיים ופסיכוסוציאלים עלולים להוביל להפרעה בשגשוג בחלק מהמקרים יש מומים גנטיים שיכולים להיות עם הפרעה בגדילה ושגשוג יחד עם הפרעה בשמיעה כל טוב

תמרלה

New member
מחלת מעיים בשם :FTT מה זה????

אני מטפלת באומנות ולאחד הילדים שבטיפולי יש מחלה שנקראת: FTT מה שהבנתי מאמא של הילד- שזאת מחלה במעיים שפוגעת במערכת העיכול וגם משפיעה על ההתפתחות והגדילה התקינה של הילד. הילד גם חרש ורציתי לדעת יותר על המחלה והסימפטומים שלה? ממה זה נובע? האם זה תורשתי? האם יש קשר לחרשות? אשמח לקבל כל מידע והפניה לחומר בנושא. תודה

למעלה