מחלת קרון

tikshur

New member
מחלת קרון

שמי יונית וחליתי במחלת הקרון. רציתי לשתף אתכם בחוויותי. במשך שנים סבלתי ממחלת הקרון, כידוע, כל מי שחולה במחלה זו - לא מכיר איכות חיים. מכרה המליצה לי על מטפל הומאופתי, פניתי אליו בספקנות אולם לאחר שהבנתי את שיטת הטיפול שלו, נוכחתי לדעת כי דרך עבודתו שונה מהשיטות שהומאופתים אחרים עובדים בהן. האיבחון נעשה באמצעות מחשב המזהה את גורם המחלה, ובכך נחסך התשאול המקיף והמייגע. מממצאי האיבחון הוא מכין תרופה הומאופתית מתאימה. מטפל עם הרבה אכפתיות, חום, סבלנות והבנה לכל "נדנוד". עליי לציין שמאז לקיחת התרופה החלמתי, ואין ספק שאיכות חיי השתנתה עד לבלי הכר. מומלץ!!! מספר הטלפון שלו: דרור אהליהב 948467-054 6209206-03

עומר173

New member
את טועה...

שלום יונית אני חולה קרוהן כמוך ויש לי רק דבר אחד פשוט להגיד לך: מי שחולה במחלה הזאת איכות חייו לא נפגעת בכלל, כאשר יש לך התקף-נכון אתה סובל אבל זה לא נמשך לעד, ואפשר להתמודד עם המחלה הזאת ולנהל אורח חיים תקין לחלוטחן!!!

נעמי21

New member
אתה טועה...

לא ניתן לעשות הכללה מאחד לאחרים. כל אחד הוא שונה. איכות חיים לפעמים אמנם קשורה רק בגישה לחיים, אך לעתים המצב האוביקטיב יהוא כזה שמשפיע על איכות החיים. עם זאת, אני מסכימה בהחלט שגם במצבים קשים ניתן למצוא דרך להתמודד בצורה חיובית ולהתסכל על החיים בצורה חיובית. ואז, ההגדרה של איכות חיים אולי ניתנת לפרשנות שונה. למשל, אם עבור ספורטאי איכות חיים היא לשחק כדורסל ללא הגבלה, והמחלה מונעת זאת ממנו, הוא יכול אולי להשלים עם המצב ולחפש פיצוי, אך בהגדרת חייו ה"רגילה" איכות חייו נפגעת. ומילה אישית, זה נפלא שאתה מרגיש שאיכות חייך לא נפגעה. שימשיך לך ככה ללא הגבלה.

לעמר נעימי ועל המלצות בקהילה

אף אחד לא ממש טועה- מקסימום מביע את דעתו אני מאמין גדול בכל רפואה שעוזרת לחולה כולל רפואה אלטרנטיבית- לעולם לא אומר לחולים שלי להפסיק טיפולים אלטרנטיבים- מקווה שהמרפאים האלטרנטיבים לא יאמרו לחולים להפסיק טיפול קונבנציונאלי שאני נותן.. איכות חיים הנה פונקציה של חומרת המחלה ולמרות שעומר היה מאוד חולה ועל טי פי אן- עושה לי הרושם שהנסיון המצטבר של הרבה חולים עם הרבה שנות מחלה יכולים להעיד שאכן איכות החיים עלולה להפגע ואני מאושר שששל עומר לא נפגעה ואני מאחל לכולם בריאות

למעלה