מחלת קרון?

limor111

New member
מחלת קרון?

שלום לבני יש ציסטה בישבן (הוא בן חצי שנה). ליד הציסטה יש גם פיצעון. שניהם עם מוגלה. הוא כבר ניתוחון להוצאת הציסטה והמוגלה בהרדמה כללית אך הציסטה חזרה וגם המוגלה. שמעתי שיש מה שנקרא פיסטולה ובעיקר יש את זה לחולי מחלת קרון (כרון), היה לו כמה פעמים ריר בקקי האם יכול להיות חס וחלילה שיש לו את זה?

limor111

New member
הרופא אמר שאין לתינוקות מחלה זו

האם זה נכון או שהיו כבר מקרים?

ללימור על קרון

כגסטרואנטרולוג ילדים גם אני ראיתי ילדים עם אבצס סביב פי הטבעת ואפילו פיסטולה יש מספר גורמים ורק אחד מהן הנו מחלת קרון מחלת קרון בגיל מתחת לשנה קיימת אך נדירה ביותר- את צריכה לפנות לגסטרו ילדים טוב ולהתייעץ שוב עם כרורג ילדים אולי הפתיחה הראשונה לא היתה מספיק שלימה אם תרצי אשמח לנסות לעזור

limor111

New member
לד"ר וסרמן- הכירורג ילדים אמר שזוהי

אכן פיסטולה מכיוון שראה שהמוגלה חזרה ועוד אמר שזה יעבור עד גיל שנה כי המוגלה נגרמת מכך שצואה מצטברת בכיס בדופן המעי המפריש ריר ואמר שאותו כיס נסגר אט אט עד גיל שנה כך שלא יהיה מה שצובר זיהום. הוא אמר שקצת מוזר שהפיסטולה לא קרובה ממש לפי הטבעת (קצת מתחת לאשכים) אלא כמה ס"מ ליד אך עדיין טוען שזוהי פיסטולה. האם לדעתך ממקרים שאתה מכיר יכול להיות שזה משהו אחר שהרופא אולי לא חשב עליו? תודה.

פיסטולה

כרורגים ילדים מאוד מנוסים ועוברים הכשרה טובה וארוכה אם את עדיין מודאגת תמיד את יכולה להקשיב לחוות דעת נוספת של כרורג ילדים נוסף השאלה העולה הנה מוכרת לרופאי הילדים ולכרורגים ילדים וכמובן יש לשלול איטמות פי הטבעת כמו שאמרתי- קרון נדיר ביותר בגיל זה כל טוב

limor111

New member
תודה רבה -אבל עוד משהו קטן

מה זה בדיוק איטמות פי הטבעת?

איטמות

פי הטבעת הנה מצב שיכול לגרום לפיסטולה- אני בטוח שכל כרורג ילדים יוכל לשלול זאת אני לא מתכוון להפוך אותך למודאגת או לכרורגית ילדים אני כן מציע לשמוע עוד כרורג ילדים כדי להיות רגועה בכל מקרה כל יום תוספת פרוביוטיקה רק יכולה לעזור ולשפר את הרכב החידקים במערכת העיכול שלו כל טוב

b a r 8 9

New member
שמי בר.....

שלום.. שמי בר. ואני בן 15 וחודשיים. אני חולה במחלת כרון.אשר עוד מילדות היה לי את המחלה אך אף רופא לא ידע על כך, אני וההורים שלי הלכנו לרופאים רבים... עשיתי 3 ניתוחים בלתי הכרחיים להוצאת פיסטולה שהייתה לי ליד פי הטבעת... הכול היה לשווא. לבסוף הרופא הרים ידיים והפנה אותי לרופאת גסטרו..אשר הסבירה לי על המחלה... וכך עד היום מיום שנולדתי ועד עכשיו אני חולה במחלה...לוקח המון המון כדורים... ויש לי המון שאלות אשר מתעוררות אצלי בראש.... לאחר כול פגישה ופגישה אצל הרופאים... אני רואה חברים לי שהיו איתי עוד מהגן.. שיש להם כרון.. אני מאוד מופתע שכול אחד יש לו בעיה..שאפילו לא יודעים מהיכן היא... שאלתי היא: אני הרי נולדתי עם המחלה הזאת... היא תורשתית? היא יכולה להדביק אנשים אחרים? היא יכולה לעבור? איך אפשר למנוע אותה? איך היא הגיעה אלי?! תודה רבה... בר

למעלה