מחלת קרן פלס

noki222

New member
מחלת קרן פלס

היי אני יודעת שבזמן האחרון קצת נטשתי אתכן...
לא יפה מצידי אבל את קרן בחיים בחיים אני לא יעזוב! היא כזאת מוכשרת שזה מדהים! אני מנסה ליצור איתה קשר אני ממש אבל ממש רוצה לדבר איתה ולפגוש אותה פנים מול פנים...(רייצ'ל הלוואי עליי ככה..שהיא תרא בשמי...) אני מקרצצצת להורים שלי שייקחו אותי להופעה..
אפילו חשבתי אולי היא תבוא לצפון
(רדיו-בר..אחלה של מקום ונחשו מי מנהל אותו??חיים הכט!!ורואים אותו לפעמים..הוא מגיע להופעות..) כבר המון פעמים עברתי בטאוור רקורדס והתחננתי שייקנו לי את הדיסק... אבל כל פעם סיבה אחרת
טוב לא נורא..עוד כמה קירצוצים וזה יהיה שלי
מה עוד??? אהה כן..אתם לא יודעים אני פשוט חורשת על "שמעון השכן" "רכבת באירופה" ו"זאת שבמקומי"...(עד שיהיה לי את הדיסק הורדתי כמה שירים בקאזה...מקווה שאפ'חד לא כועס עליי
ביי אוהבת את כולכםםם!!!! אני במסן: [email protected] ובאיסי: 272407128

עדי C

New member
יש כמה הופעות קרובות../images/Emo26.gif

הרצליה 1/9 אשדות יעקב - צל תמר 2/9 [שאלת על מקום בצפון, אז הנה
] ירושלים 8/9

noki222

New member
ישששששששששששששש!../images/Emo51.gif

יששש יששש ישששש אני כבר אתחיל לנדנד לאימא שלי....חחח איזו קרצייה אני..חח יוואוווו עדי את לא יודעת... מה עשית עכשיו!!!! עשית לי את כל השבוע... את כל החודש את כל השנה!! חחח...יוואוו..אני חייבת להזמין כרטיסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה עפתי..עשיתי מספיק היום(לא?!?)

עדי C

New member
תמיד שמחה לשמח אנשים../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

עדיף שתחסכי כסף להופעה מאשר

לדיסק :\ לדעתי . ההבדלים בין השניים בנוגע לקרן כ"כ משמעותיים . והדיסק טוב, שלא תביני לא נכון , פשוט ההופעה .. זה דבר שאי אפשר לתאר . קרן באמת גורמת לכל אחד להתאהב בה ,ולא משנה מה הוא חשב עליה עד אותו הרגע . קיצר, תתחילי לחסוך כמו שאני עשיתי חח אב נגמר צוותא (
) ביי ביי קרן . די זה עצוב

למעלה