מחלת תורשה

kamalshi

New member
מחלת תורשה

שלום ..... אני צריכה להגיש עבודה עד תאריך 25.4 אז אני מחפשת מידע על שתי מחלות תורשה , אם אפשר לעזור שלחו ל [email protected] . תודה רבה .

תורשה - גנטיקה

שלום! לא ציינת על אילו מחלות את מעונינת במידע. יש עשרות מחלות נפוצות וגם נדירות, מה הכיון שלך בעבודה. בכדי שנוכל לסייע לך אבקש ממך להכין דף לעצמך ובו לכתוב מה המטרה, הגדרת העבודה, מה הסיכום - בקיצור לעשות חושבים..... בהצלחה!

kamalshi

New member
מחלות תורשה

אמי צריכה מדע על איזה מחלה בתורשה , לא משנה איזה מחלה , אני רק צריכה מדע על שתי מחלות תורשה . כלומר איזה מחלה שאתם רוצים , אבל אני צריכה מדה על שתי מחלות . תודה רבה .

ניב נ

New member
תאי זקס ואנמיה חרמשית

הסיפור על אנמיה חרמשית הוא דיי מעניין סוג הזה של האנמיה שכיח בעיקר באפריקה מה שקורה כדוריות הדם האדומות מקבלות צורה של חרמש במקום הצורה הרגילה שלהן זה קורה אצל נשא שני אללים זהים מאותו גן מסויים כאשר מי שנושא רק אלל אחד והאלל שהשני נורמלי לכאורה הוא פגיע פחות לקדחת מאשר מי שנושא שני אללים תקינים (לכאורה). דליה ודוד כמובן יטענו שהקדחת הופצה ע``י רעלים שהאדם מייצר ומגיע להם כל הכבוד רק על האומץ לטעון דבר כזה (לא שזה נכון אבל אומץ יש) עוד משהו מעניין היא האלרגיה של העירקים לפול חסר להם אנזים המפרק חומר מסויים. משערים שבעבר הייתה מגיפה באיזור ההוא שמי שהיה לו את המחסור בגן ההוא היה מוגן בצורה שלא ברורה מהמגיפה.

למעלה