מחלת CFS תשישות כרונית תעסוקתית

נפסי

New member
מחלת CFS תשישות כרונית תעסוקתית

אני לא בטוח שזה מתאים לנושא הפורום אבל כיוון שזה הפורום הכי קרוב שמצאתי לשאול את השאלה, ומדובר בבעיה תעסוקתית וקשה ושגורמת סבל רב , אני מבקש את סליחתכם מראש. אישתי אובחנה כחולת CFS , ורופא מומחה קבע שאין לה פיברומיאלגיה אבל אישר שהיא סובלת מתשישות כרונית, והיא קיבלה המלצה מרופא תעסוקתי לאובדן כושר עבודה. לאישתי יש ביטח מנהלים שמכסה אובדן כושר עבודה מלא וחלקי. היא מפחדת להפעיל את אובדן כושר העבודה מחשש שיפטרו אותה מצד אחד, ומצד שני שחברת הביטוח לא תקבל את חוות הדעת הרפואית ולא תשלם לה פיצויים. ולכן היא ממשיכה לעבוד במשרה מלאה ולסבול סבל קשה. רציתי לדעת אם יש כאן בפורום מישהו שיודע אם רופא תעסוקתי נותן לה אישור על אובדן כושר עבודה , האם חברת הביטוח חייבת לשלם לה את הפיצוי המגיע לה ? האם מישהו מכיר מקרה דומה של אובדן כושר עבודה בעקבות תשישות כרונית CFS ללא פיברומיאלגיה ואיך חברת הביטוח או קרן הפנסיה קיבלה את זה ?

אני אשאל

זה באמת לא תחום שאני עוסקת בו... אך אני מוכנה לשאול את העמיתים שלי ולנסות לכוון אני אחזור בעוד כמה ימים

תשובה נוספת

CFS תעסוקתי לא קיים כמחלה נפרדת כך שאני לא מאמינה שתמצא רופא תעסוקתי אשר יכתוב חוות דעת כזו שתיהי קבילה בבית משפט. חוות דעת שרל רופא ממומחה קובע שהכן יש מחלה אבל הקשר הסיבתי שהרי ניגרם בגלל העבודה קשה להוכיח

למעלה