מחמאה

מיטללל

New member
מחמאה

מהי המחמאה הכי מחמיאה (
) שקיבלתם ממישהו מהמין השני
מהו העלבון הכי גדול......

dd27

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifתשובות

מחמאות: אינטלגנטית, מצחיקה,סקסית,יפה,חברמנית ,מיוחדת חח (צנועה על עצמי אני יכולה להוסיף....) אני כותבת כל כך הרבה מחמאות ואז אני נזכרת שתמיד אני לא רואה את החצי הכוס המלאה תמיד מסתכלת על השלילי את המחמאות אני רגילה לקבל אבל מילה אחת יכולה להרוג אותי ולעשות אותי כזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזו קטנה והמילה :שמנה" לא משנה שהיום אני מינוס 35 קילו פחות ואני עדיין מלאה אמנם לא שמנה אני עדיין רגישה לסטטוס " שמנה ... וכעת מגיעים אל העלבונות: "תגידירי כמה שמנה" - יענו דובההההה...??.?? את יפה באמת אבל אם היתת מרזה איזו כוסית יכולת להיות - האלו - פלאש ניוז ומה אני עכשיו כונפה... אז אני לא רזה - ביג פאקינג דיל

נו, אצלי זה די קל... :)

המחמאה הכי מחמיאה, נו, אההה, זה היה כשאמרו לי ש..., זה על קצה הלשון שלי. העלבון הכי גדול לעומת זאת, בואו נראה: "זה לא אני, זה אתה. ללא ספק אתה!", "אתה מאד נחמד אבל... בואו נגיד שאנחנו חברים טובים ולא יותר.", "אתה מוזר. מאד מוזר." וכמובן השיא (וכל מי שראה "משפחת סופר-על" יבין בדיוק על מה אני מדבר): "אתה מיוחד. אבל לא בשבילי." אבל איך אמר יאצק בזמנו: "היאצק נופל..." :) :) :) :) :).

m14590

New member
..אממ...

המחמאה הכי גדולה שבן אחד אמר לי שאני נראית ממש טוב..ושאני כוסית.. והעלבון הכי גדול הוא שכשההיתי שמנמנות....מישו אחד כל הזמן צחק עלי ואמר לי שאני דבה... כדי להבהיר עכשיו אני רזה...כך שזה כבר לא מפריע לי..

bad girl201

New member
../images/Emo9.gifוואי...זה קל../images/Emo141.gif

מחמאה הכי גדולה (היו כמה): "את כוסית", "את כל כך סקסית", את בוגרת יותר מכל מי שיצאתי איתן". העלבון הכי גדול: "את חמודה" - זה לא בדיוק עלבון, אבל זה גם לא ממש משמח כמו לשמוע על עצמך שאת כוסית וסקסית למשל...

גררר (:)

מחמאה: "יש בך משהו מכשף.. את יכולה לקנות כל אחד בעולם" עלבון: "כלבה.. שברת לי את הלב"

המממ

המחמאה הכי גדולה הייתה..... שמישי אמרה עלי שאני כזה בנאדם שמי שתהיה איתי היא פשוט תזכה.... הכי מעליב היה לפני איזה חודשיים שאיזה מוכרת באיזה חנות בגדים אמרה לי בואנה אתה עב"ם אתה.... אבל זה נראה לי שזה היה בגלל שטרטרתי לה תצורה אותו יום... חחחחחחח וכמובן שאמרתי לה שתשמור על הפה... עם חיוך אבל בנימה שלא משתמעת לשתי פנים...

איך בדיוק....

אני ישמח אם תסביר לי איך הגעת למסקנה הזאת...... ראית אותי מעופף בשמיים בצורת צלחת.....??...

בלי מילים...

עצם העובדה שמישהי סומכת עלי זה משהו שמאד מחמיא לי, בטח כשהיא אוהבת אותי, בטח ובטח כשזו מישהי מדהימה כמו דקלה.. גם אם לא הייתי אוהב אותה, עצם זה שהיא אוהבת אותי- זאת באמת מחמאה עצומה. העלבון הכי גדול שספגתי היה כשמישהי שאהבתי, שהיתה במקרה (או שלא..) גם אחת הידידות הקרובות ביותר שהיו לי, גרמה לי לחשוב שהיא באמת אוהבת אותי.. מה שבעצם היה זה שהיא פשוט היתה חרמנית, ובאותו לילה סתם בא לה עלי.. זה ממש הפיל אותי באותה תקופה. כילו, זה דבר אחד לשבור אפלטוניות בשביל לספק יצרים, אבל זה דבר אחר לגמרי לעשות קולות של אהבה! זה כבר מלוכלך!.. זהו.

נ ו ל י 1

New member
אממממממ

* אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך * משהו דפוק אצלך..... -שניהם היו מאותו בן אדם!

Anna Karenina

New member
הו, נשמע מעניין...

מחמאה -
- את הדבר החיובי היחידי שאני יכול לחשוב עליו כרגע...
עלבון -
- המממ..."אני נמשך לבחורות אנורקטיות, ואת פשוט שמנה מדי ביחס אליהן..."
(וסתם לידע כללי - אני לא שמנה..)

זכוכיות

New member
בחור שנמשך רק לבחורות

שהורגות את עצמן, הוא כנראה האדם האחרון שהייתי רוצה שימשך אלי. הכי טוב ככה, החיים יפים לא?

:]]]

את מלאך שלי ואין ספק שגרמת לי אושר..
יום אחד ישבתי עם חברה בבית קפה ואיזה מישו חשב שאני דודה שלה.. לא בת דודה.. דודה!!!

hero D

New member
אצלי....

המחמאה: "יש הרבה ג'ינג'יות, אבל יפות יש מעטות". "יום אחד את תראי לעולם מי זו ענת, כי יש בך המון" העלבון: שאני דומה לסופי צדקה וסססססססורי אין קשר בינינו חוצמזה שיש לי תלתלים ארוכים ג'ינג'ים...כאילו...הבחורה דומה לגבר! איכס!

pain is MY love

New member
תורי ../images/Emo13.gif

טוב, מעבר לכל ה"את כוסית" "את סקסית" "את מושכת אותי בטירוף" המחמאה הכי גדולה שקיבלתי בחיים שלי היה כשפתחתי את הפלאפון של ידיד שלי הכי טוב וראיתי שאני רשומה בזיכרון שלו בתור goddess העלבון הכי גדול שקיבלתי היה כשידיד שלי אמר לי שחבר שלו לא היה יוצא איתי כי אני לא בליגה שלו.... זה בהחלט כאב.... חבר שלו אומנם דוגמן והכל אבל זה עדיין לא אומר שאני לא בפאקינג ליגה שלו!

Black Star

New member
טוב, ננסה...

המממ... בוא נחשוב... הכי מחמיא שמי שהייתי הכי דלוקה עליו בעולם (ומיותר לציין שהוא בעיקר שיחק בי) כתב לי בהודעת טקסט "Aphrodite" ושלהיות רחוק ממני זה סיוט. מיותר לציין גם שעד היום אין לי מושג מה מההודעה הזו היה רציני ומה היה תחת השפעת חומרים כימיים
חוצמיזה גם אמרו לי ש"העיניים שלי מכשפות" וש"החיוך שלי ממיס". אהבתי את זה
עלבון הכי גדול - טוב, פחות בדיבורים, יותר בהתנהגות של שני בנים מניאקים - אותו אחד שקרא לי "אפרודיטה" וכמו שכבר אמרתי שיחק בלב שלי פינג-פונג, ועוד אחד שרדף אחריי ואז כשסוף סוף השיג אותי, ניתק קשר בלי להגיד מילה. היום אם אני רואה אותו במקרה הוא פשוט מתעלם ממני.

סמלת

New member
לא חסר....../images/Emo108.gif

מחמיאה : "את יותר מידי יפהפיה בשביל לשתות קולה על הבר", "ממש קשה להתרכז כשאת מסתכלת עליי, העיניים שלך מהפנטות", " לא הכרתי ולא אכיר בחיים בחורה כמוך". עלבון: "אין לך רגשות", "את לא חושבת לפני שאת מדברת ואת פוגעת בי".

SickWarrior

New member
אממ

אני בן אדם שלא רגיל לקבל מחמאות ככה שכל מחמאה שמביאים לי זה משהו מיוחד בשבילי אמממ אמרו לי שאני נראה טוב , יש מחמאה יותר טובה מזאת? ועלבון ... שאני טיפה ילדותי :)

למעלה