מחמאות או לא להיות...

pain is MY love

New member
מחמאות או לא להיות...../images/Emo9.gif

בטוח לכל אחד ואחד מאיתנו יצא לקבל מיליון מחמאות במהלך חייו (כן, כן אנחנו פורום מושלם של כוסיות וכוסונים
) אז מה המחמאה הכי מקורית/מצחיקה/מחמיאה שקיבלתם?... שאני אתחיל?... ככה: לפני כשבוע רקדתי עם חברה שלי במועדון ומישהו ניגש אליי ואמר לי: "אני ממשטרת הסקס. באתי לעצור אותך על זה שאת סקסית מדיי..." אכן כן, היה משעשע...
ועכשיו תורכם!

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

לא בדיוק מחמאה (או שכן?) אבל זה היה די מצחיק. מישהי באה אליי ואומרת: "איזה עיניים (כחולות) יפות! לא יכול להיות שזה טבעי, אתה שם עדשות?" עניתי לה: "למה שאני אשים עדשות אם יש לי משקפיים?..."

Black Star

New member
גם לי היה בדיוק אותו קטע!

ששאלו אותי בזמן שהייתי עם משקפיים אם יש לי עדשות

TheWhiteTigris

New member
מה שהחום עושה לאנשים ../images/Emo6.gif

(או הקור.. תלוי אם שאלו זאת בחורף או בקיץ) אבל בכל זאת, זאת שאלה מטומטמת למדי

Black Star

New member
זה לא היה תלוי מזג-אויר...

זו הייתה פשוט הקצינת ניהול הסופר-מטומטמת ששאלה את זה (מדובר בבחורה שבעצמה הלכה עם עדשות צבעוניות מזעזעות וחימצנה את השיער לדעת). מחמאה אמיתית שקשורה לעיניים שלי? שהן מהפנטות

Bassman

New member
הנה מחמאה בשבילך

סחטיין על המאיר אריאל בחתימה
ובשבילי? מישהי אמרה לי פעם שיש לי אגו מנופח אבל יש לי משהו שעומד אחריו

pain is MY love

New member
אווו תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני אוהבת את מאיר אריאל... הכדורגלן שלי מעריץ מספר אחד שלו (כן כן כדורגלן עם טעם טוב במוסיקה) אז הוא לימד אתי להקשיב...

Zoharrr

New member
מחמאות זה כזה מביך

אמרו לי כמהפעמים שיש לי עיניים יפות,עיינים חתוליות ושאלו אותי אם זה עדשות 20,000 פעמים ותבינו שהעיניים שלי סתם חום בהיר בהיר דבש/כתום איך שבא לכם לקרוא לזה... מחמאה מצחיקה:"ילדה יש לך חזה ממש יפה" ידיד שלי ברגע מביך. המחמאה האהובה עלי:"יש לך חיוך מקסים,החיוך הכי יפה שראיתי אי פעם" ושלשום הופמן אמר לי שאני מציירת ממש יפה...

Kingeh

New member
המממם...

פעם נתתי למישהי מחמאה ממש משעשעת.. אמרתי לה שהיא נראה ממש טוב בחולצה אדומה רטובה... נו.. מה שאלכוהול עושה לאנשים...

מחמאות עדיין מביכות אותי...

יום שישי יצאנו בערב ולבשתי חולצה ושמתי סיכה כזאת של פרח, אז לפני היציאה באו שני בנים וישבו איתנו בפרגולה, ואחד מהם העיר לי על הפרח שהוא ממש יפה.. אחרי דקה באו עוד שני בנים, חברים שלהם וגם הם העירו לי על הפרח.. אחריהם באו עוד חברים שלהם, ואחד מהם אמר לי "פרח לובש פרח" (אוקיי אני יודעת שזה משפט של ערסים ואני שונאת ערסים, אבל הוא היה ממש לא ערס ואמר את זה ממש בצורה לא ערסית.. בדרך כלל במשפטים כאלה אני מחפפת את האנשים האלה)

אפשר לתת מחמאה שאני נתתי..?...

טוב אז ככה עכשיו נזכרתי בזה פתאום כי אני זוכר שהיא אמרה לי שמשפט כזה אף אחד עוד לא אמר לה.. הייתי בבסיס חיכיתי לתור של הרופא שיניים בחוץ ככה יושב בשמש.. יצאה אחת הסייעות החוצה ככה כוסית כזאת בלונדה קטנה כזאת עם עיניים כחולות וחולצה צמודה.. ואז היא שאלה אותי איך בחוץ רועי חם..?.. ואז הסתכלתי עליה ואמרתי לה.. עד עכשיו לא היה.. אבל כשאת יוצאת החוצה... כולם מתחילים להזיע... חחח חמוד הא....

ChilD SouL

New member
ממממ....

מישהי פעם ברחוב עצרה אותי ושאלה אם יש לי פיאה.
אחחח... ימי השיער הארוך.
[האמת זה יכול ללכת גם לכיוון מחמאה וגם לכיוון העלבה]

פולני

New member
אולי מוזר בשביל בן,

אבל אמרו לי, לפחות שתי בנות, שיש לי ריסים ממש ארוכים ויפים... עניתי שזה דווקא לפעמים מפריע, לי כשאני הולך לשחות, והריסים הארוכים "מנקים" את משקפת השחייה...

קטרפי

New member
פעם ../images/Emo110.gif

ערס אחד בא למישהי שאני מכיר ושאל אותה "תגידי, זה כאב?" אז היא אמרה לו "מה, שחתכתי לעצמי את הוורידים¿"

פעם אמרתי למישהי.....

שהיא הבחורה השנייה הכי יפה שראיתי בחיים !!!! -"מה ? מי זאת הראשונה ? -"אמא שלי...."

ופעם...

אמרתי למישהי שיהיו לנו ילדים גם יפים וגם חכמים.יהיו להם את היופי שלך וגם את החוכמה שלך....

bad girl201

New member
המחמאה הכי מחמיאה שקיבלתי

היא: "את כל כך סקסית" זה מעלה לי חיוך על הפנים להיזכר בזה אבל מצד שני כשאני נזכרת איזה אקס חלאה אמר לי את זה אז פתאום נמחק החיוך...

למעלה