מחמאות או לא להיות

מחמאות או לא להיות

בטוח לכל אחד ואחד מאיתנו יצא לקבל מיליון מחמאות במהלך חייו אך מה מחמאת המליון דולר שקיבלתם? מה המחמאה הכי מקורית/מצחיקה/מחמיאה שקיבלתם?

Zoharrr

New member
חחחחחחח לפני 3 שבועות

אלכס אמר לי:"יש לך עיניים בצבע תה" (הוא התכוון דבש....) חחחחחחחחחחחחח מחמאת מיליון הדולר? "את פשוט מדהימה,יפיפיה,חושנית וסקסית בצורה מטורפת" או "את אקוזטית" חחחחח :)

נועם m

New member
הממ...

אני מסתפקת במועט- אני הכי אוהבת כשאומרים לי שאני חמודה/ מתוקה (גברים, כמובן
). לא יודעת למה- נראה לי שהרבה שנים לא הרגשתי שאני חמודה בכלל, ולכן עכשיו כל פעם שאומרים לי זה עדיין עושה אותי מבסוטה

אהה... לפני 5 שנים בערך..

החברה דאז כתבה לי: "בכל פעם שתראה את הירח מתמלא, תדע איך ליבי מתמלא בכל פעם שאני חושבת עלייך"

../images/Emo26.gif

פעם אמרו לי: "יש לך פרצוף של מלאך וגוף של חטאים"
אני חושבת שהמחמאה הכי יפה שאפשר לקבל היא שמישהו אומר שהוא אוהב אותך

Zoharrr

New member
חחח הזכרת לי...

פעם אמרו לי "את יפה כמו וורד וכמוהו, מלאה קוצים"

pain is MY love

New member
ת'כלס

אני וחברה שלי הגענו למסקנה שהמחמאה הכי אמיתית שאפשר לקבל מגבר זה "את בסדר את!" כי זה אומר שהוא לא בא להתפלצן ולזיין את השכל אלא אומר דוגרי מה שהוא חושב כמו שהוא חושב אותו... ת'כלס יוצא לי הרבה פעמים לשמוע את כל ה"את כל כך סקסית, את מטריפה אותי, מה הייתי עושה לך... בלה בלה בלה" אבל המחמאה הכי הכי מרגשת שקיבלתי הייתה בכינרת מבחור שהכרתי באותו יום ככה עם כל הג'יפה של המנגל והשיער שעומד והאיפור שנמרח והטרנינג הדהוי הוא הזיז לי את השיער מאחורי האוזן ואמר "את לא מבינה כמה את יפה..." וא-ז באמת האמנתי למה שהוא אמר...

g a z

New member
../images/Emo62.gif

...בדיוק דברתי על זה עם כמה חברות לא מזמן... אני חושבת שאחת המחמאות שהכי יכולה לעשות לי ת'יום זה כשאומרים לי שיש לי ריח טוב. במיוחד כשזה מגיע מבני המין השני
כי ריח זה משהו שנכנס עמוק לתוך הזכרון, גם זה שממש מאחורה ורק לעיתים רחוקות מבזיק באיזו הברקה....

ואי יש הרבה..

כאלה שאני באמת זוכרות זה יותר דברים יפים מאשר מחמאות
חבר לשעבר שלי ממש היה עם דמעות זולגות(!!!) כשהוא אמר לי כמה הוא אוהב אותי וכמה הוא מפחד לאבד אותי, הוא גם ביקש את ידי מההורים אבל לא נכנס לזה... (נפרדנו, אבל תמיד נהיה בקשר לא משנה מה). אני חולת מחמאות (מאודדדדדדדדדד)

חחח איזה מחמאות מצחיקים יש לכם

אני לא זוכרת שאמרו לי משו מצחיק אבל המחמאה הכי יפה ומיוחדת שקיבלתי זה: שישבתי לי בפארק הירקון ומישהו ניגש אליי ואמר לי באנגלית "את כל כך יפה... מהממת"
כן כן הוא היה בריטי

זכוכיות

New member
הזכרת לי משהו...

כשאני ושי היינו ממש בהתחלה (אחרי שבוע ביחד בערך) יצאנו שבת אחת כל החברים למייק'ס פלייס בת"א- מי שמכיר את המקום יודע שהוא שורץ תיירים... קיפצנו לנו מול הלהקה ובאיזשהו שלב בחור אחד, שלא ידע על מה הוא נפל בא ולחש לי באנגלית "את הבחורה הכי יפה שראיתי בחיים"- שי וידיד שלי שמעו את זה, וזה נורא שיעשע אותם... כ"כ שיעשע אותם שאחרי חצי שעה בערך שי התחיל לרקוד על ידו ולחש לו באנגלית "אתה הבחור הכי יפה שראיתי בחיים" התייר נראה קצת מבועת
בסוף הערב שי גם כתב את מספר הטלפון שלו על נייר, כתב "למקרה שתתחרט" וסמיילי והשאיר לו על השולחן... הבחור לא נצפה עוד בגבולות ישראל, או לפחות גבולות המייקס

TheWhiteTigris

New member
אמ...

"תגיד, אלה עדשות נכון?" "מה? למה שאשים עדשות שיש לי משקפיים?" "לא יודעת, הכחול (שבעיניים) יפה מאוד..."

ChilD SouL

New member
אהמ...

מחמאת המליון דולר - וואלה לא'דעת. מחמאות זה בכללי נחמד, לא חשבתי על ה-מחמאה. מחמאה הזויה - פעם שכנה שלי שאלה אותי אם יש לי פיאה כי לא ייתכן שזה השיער הטבעי שלי.
גם תמיד שואלים אותי אם זה העיניים שלי ואני תמיד עונה "לא, קניתי 2 במחיר 1 בשוק לפני 5 דק'".

המחמאה הכי יפה שקיבלתי

היתה מאמא של האקסית שלי היא אמרה לי שהיא אומרת תודה כל בוקר לאלוהים שהוא שלח אותי לבת שלה וכשנפרדנו היא ממש בכוח נסתה להחזיר אותנו

למעלה