מחמאות

מחמאות

מרק טווין אמר: "מחמאה דרושה מידי פעם כדי לשמור על הכבוד העצמי" והוסיף שהוא יכול לחיות חודשיים אחרי שקיבל מחמאה טובה. אין ספק שאנחנו אוהבים לקבל מחמאות. מחמאות עושות לנו טוב. הן גורמות לנו להרגיש גאווה ושמחה, להרגיש טוב עם עצמנו. האם אתם מקבלים מספיק מחמאות? אילו מחמאות עושות לכם את זה? מתי אתם הכי זקוקים לקבל מילה טובה ומחזקת? השאלות הושאלו מאתר אסימון

שמחתי לפגוש אותך אתמול

וגם הקפה היה טעים הבעיה היא שלפעמים (בעבר) נתתי מחמאה ונוצר מוקש שעליתי עליו ופוצצתי אותו ברעש אדיר מאז אני נמנע ממחמאות מסוג "התיספורת שלך נהדרת" כי אם את בעצמך לא מבסוטה ממנה, פיצוץ !!! וואלה, שמלה נחמדה - אתה לא רואה שהיא מלפני שנתיים ?!?! הבנת? היתה פעם הצגה בקאמרי, "איש פשוט ורעשן", שבה הוא מקטר לחבר שאשתו לא מבינה אותו אז החבר אומר: תן לה מחמאה בקיצור: הוא אמר לה בטון מאד עדין וחושני: את יפה כמו חרסינה לבנה !!! ןהיא ענתה לו בקול לעגני ומגחך: אתה מתכוון כמו כיור מטבח ???? זו הבעיה עם מחמאות רוצים לקבל, אבל מרחיקים אותן עם תשובות ציניות.

אני לא מרחיק עם תשובות ציניות

כרגיל, אני ריאליסט ומספר על אירועים אמיתיים בעברי המחמאה שאני נותן לאדם בענין היחס שלי אליו היא א. הרצון שלי להיות איתו/ה ב. ההתייחסות שלי אליו/ה אמרנו את זה כבר במקום אחר: אם לא היה לנו טוב ביחד לא היינו ביחד זו מחמאה על דרך הפעולה ולא על דרך הדיבור כשאני אומר למישהו: מזמן לא נפגשנו/דיברנו/שוחחנו אני מתכוון לומר: היי, אני רוצה להיות בחברתך כי נעים לי איתך אם זו לא מחמאה, אני לא יודע מחמאה מהי. עכשיו נראה אותך, תאשימי אותי בציניות......

מודה באשמה ../images/Emo9.gif

להכין ארוחת ערב, חסר להם שלא יחמיאו

עצם זה שהם חוזרים לשולחן

אומר שהם נהנו או לפחות לא סבלו מהאוכל יום אחד מישהו יגיד: אמא, תכיני לי שקשוקה כמו שאכלנו אצל עידית וזו תהיה מחמאה רטרואקטיבית על כל הפעמים שאכלו אצלך

המחמאה הכי גדולה ../images/Emo9.gif

שהם יזכרו את האוירה הכייפית בארוחות המשותפות.
את המחמאה לשקשוקה אצטרך לשלוח לחברת "טל" על המוצר המדהים שלהם.
מה ששלי שלי.... ומה שלא שלי...לא לוקחת

שזמ

New member
אוי

אוי, אתה כל כך טוב אלי אוי, אתה כל כך טוב אוי, אתה כל כך... אוי, אתה.... אויייייייייי בתור התחלה, מקלאודיה שיפר אח"כ מגברת מסויימת כאן בפורום ש....

bat41

New member
מחמאות שעושות לי את זה

הן מהסוג שמתייחס למהות שלי כמו : כמה נעים להיות בחברתי, שאני חכמה או מוצלחת או מקסימה. (מחמאות על בגד שאני לובשת או התספורת לא מזיזות לי). מתי אני זקוקה להן? כשאני במצב ירוד עם עצמי ,ואז החיזוק החיצוני שופך אור על איזור כבוי אצלי. אני חושבת שאני מקבלת מספיק מחמאות ואם חסר לי, למדתי לעשות את ההשלמות בעצמי לי ...

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifכל מחמאה יכולה להיות נהדרת...ובכל רגע

ויש רגעים שלא מצפים למילה טובה, והינה היא מגיעה...
כמה את מתוקה , הצחקת אותי היום...אהבתי מה שאמרת כרגע זה עשה לי את זה...
תודה שעשית למעני.....
כמה שאת צודקת ,
חבל שלא הקשבתי לך
...סוג של מחמאה...
רגעים שזקוקים למילה טובה ומחזקת..הם ברגעים שאני מרגיש אולי עצב או חוסר ודאות...חיזוק והקשבה יכולים לעזור.. מחמאות........תמיד יעשו את שלהם...וכיף לקבל....
בוקר נפלא סוף שבוע נעים .......אוהבת וגעגעתי

מחמאות נותנות לי אנרגיה ../images/Emo13.gif

האם אתם מקבלים מספיק מחמאות?
מחמיאה לעצמי חופשי
מאחרים, אם אני לא מקבלת מבקשת
"איך היתה הלחמנייה שהכנתי לך היום?"
אילו מחמאות עושות לכם את זה?
מחמאות על דברים אמיתיים, מהלב במינון הנכון ובעיתוי הנכון. מתי אתם הכי זקוקים לקבל מילה טובה ומחזקת?
ברגע שחסרת אנרגיות.

bat41

New member
וזאת ההזדמנות להחמיא לך

ולפורום. עבורי זאת ממש מתנה. נהנית מהשיתופים , נהנית מהמשפטים שלך מעוררי המחשבה, נהנית מתשובותייך. נהנית וצומחת! כה לחי!

מהרהרת האם השינוי קשור בי או בך? ../images/Emo2.gif

בכל מקרה תודה
של פולניה מסמיקה

למעלה