מחמאות...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
מחמאות...

כולם אוהבים לקבל מחמאות. גם אלה שזה מביך אותם... (כן. התכוונתי אליך!
) מה מחמאה הכי יפה שקיבלתם?
mai

קצת מביך אבל בכל זאת

היה לי פעם קטע על חייל והוא פשוט היה חולה על הטעם של מיץ האהבה שלי כל פעם שגמרתי הוא היה נכנס לאקסטזה ושותה הכל זה אולי לא מחמאה שמבטאים במילים זה מחמאה במעשים וזה גדול

Liroy25

New member
מיץ האהבה? ../images/Emo12.gif

אין ספק שזו בהחלט הגדרה מענינת! המחמאה הכי יפה שקיבלתי היתה מלסבית חביבה שפגשתי ב"תכלת". היא טענה שיש לי את התחת הכי מדהים שהיא ראתה!

.m

New member
נאלצת להסכים איתה...

בעיקר במכנסיים "ההם" ממועדון התאטרון
mai

Liroy25

New member
אויש המכנסיים...

הרגשתי כמו לרקוד עם טייץ´! לא חושב שאי פעם החבילה שלי קבלה כל כך הרבה תשומת לב כמו אז כשלבשתי אותם.

ג ב ר ת M. ../images/Emo123.gif

טוב,הבנו שאת מתלהבת. תורידי את העינים שלך הן מהחבילה והן מהתחת של לירוי. וכמו שלירוי אומר- "חבל, יש לך פנים יפות"

.m

New member
../images/Emo25.gif

כבר סיכמנו שיש לכם יחסים פתוחים כשזה מגיע לנשים, לא? חוץ מזה ההומו הבא שאני מתחתנת איתו חייב להיות מליונר!
mai

shirhayam

New member
ממממממממ

ישבתי בפאב עם מישהו .... טוב הוא סיפור בפני עצמו וכל הערב הוא מסתכל עליי, בוחן אותי מכף רגל ועד ראש שותק על פי רוב.....ומחייך ואז הוא אומר לי שאני סקסית בעיניו ושהוא מאושר שהוא יושב בחברתי.... (מאז....קיבלתי את המחמאה הזו לא אחת....כשבאיזה שהוא שלב התחלתי ממש להאמין בזה....במיוחד כשמישהו שיצאתי איתו היה אומר לי את זה בזמן סקס....) הזכרונות....... קיימות עוד מחמאות - אבל זו מתאימה לכאן - נראה לי לא?

ELP

New member
בתור הנבוך השכונתי...

המחמאה הכי יפה שקיבלתי אי פעם...מממממממ.... כשהייתי מחוץ למועדון התאטרון, אמר לי מישהו "איזה דברים יפים יש בתל אביב" והוא היה ממש חמוד איך שהוא אמר את זה, ואני רק חייכתי במבוכה, אבל זה היה כיף לשמוע את זה

אויי איזו שאלה..../images/Emo41.gif

האמת המחמאה הכי יפה שקיבלתי היתה לא מזמן.. מישהו,היקר לליבי, נתן לי את הניק שלי.. תודה

EyeSeeYou

New member
היה רק אחד שאמר לך?

חשבתי שאת שומעת את זה כל יום, ואם לא...אז הגיע הזמן שתשמעי מותק! יא מההההההמממממממממממת
ואגב מהממים, מי שלא ראה את ספיינבאר ביום שבת האחרון..לא ראה יפיוף מימיו
שמישהו כבר יתפוס את היהלום הזה אולי??? "Diamonds Are A Girl´s Best Friend"

Liroy25

New member
You can say that again!!

The boy is hot!! ועד כאן היתה המחמאה השבועית של לירוי.

amet

New member
שלי הייתה

כשהבן זוג שלי אמר לי השנה הוא יבטל את חופשת הסקי שלו, ובמקום זה הוא ייקח אותי איתו לחו"ל.מבחינתי זה היה חתיכת מחמאה. שהוא יוותר בשבילי על חופשת הסקי שלו.

manys

New member
"אתה הסיבה שאני קם בגללה בבוקר"

נו, איך אפשר להישאר אדיש אחרי משפט כזה שבן זוגי אמר לי ?!?

.m

New member
והמחמאה הכי יפה שלי...

"אני נורא אוהב להרדם איתך בלילה, ולהתעורר איתך בבוקר. וכשאני קם ואת לא לידי אני ישר נלחץ, אבל אז אני מציץ לסלון ורואה אותך יושבת על אותה ספה, באותה פינה, עם אותה כוס קפה וספר... ונהיה לי טוב בלב, ואני יודע שהכל בסדר"
mai

למעלה