מחמם את הלב לראות את הפורום הזה

squirt

New member
מחמם את הלב לראות את הפורום הזה

שלום אנשים, ריפרפתי בפורום שלכם ומאוד כיף לי לראות שיש לכם עם מי להחליף מחשבות ודעות בקשר לספייס וליתר דיוק מל המדהימה. הייתי מעריצה של הלהקה מההתחלה, התבגרתי מאז והפסקתי להעריץ (לא שיש בזה משהו רע, פשוט זו הייתה תקופה בחיי, תקופה יפה אבל נגמרה מתישהו) אבל אני יודעת שלעולם לא אזרוק את כל מה שאספתי על הלהקה, בין אם זו פחית פפסי מטורקיה ששתיתי בכח רק כדי שאוכל לקחת את הפחית איתי הביתה ובין אם זו סתם כתבה ממגזין גרמני.... בקיצור באמת אני שמחה בשבילכם שיש לכם עם מי לחלוק ולדבר בנושא כי לי לא הייתה את האופציה הזו בהתחלה, כשהאינטרנט עוד היה חדש, ושעות גלישה היו מוקצבות והחברות היחידות שיכולתי לשתף בשמחה שמלאני באה לארץ או שיוצא סינגל חדש היו בכלל מעריצות של בקסטריט....אחח איזו נוסטלגיה.. אני יודעת שבטח אתם יושבים שם ואולי מגחכים קצת כי זה נשמע כמו מילים של בת 40. אבל באמת, העלתם לי חיוך אמיתי וחיממתם את הלב. מישהו כאן אגב היה בהופעה של מל בארץ? שיהיה לכם יום מקסים!

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifלא, את ממש לא נשמעת כמו בת 40

ואגב, יוצא לי להזדהות עם הרבה מסיפורי ההערצה שלך
וד"א, אם עוד לא הצגתי את עצמי, אני צביקה, גולש ותיק בפורום, ומנהל את קומונת הספייס-גירלז, שגם אליה את מוזמנת
וכל שאלה/טענה שיש לך, את מוזמנת לבוא ולשתף את כולנו, ותדעי לך שיש כאן אחלה אנשים
אז מה שנותר לי לאחל, זה רק: השת
ות נעימה

RedRecords

New member
מלאני, בניגוד לאמנים אחרים, מתבגרת

יחד עם המעריצים שלה. גם מבחינת הגיל, וגם מבחינה מוזיקלית. המעריצים של הספייס גירלז, שהיו בני עשרה לפני 10 שנים, נמצאים היום כבר בשנות העשרים לחייהם, ומן הסתם גם הטעם המוזיקלי שלהם השתנה. וכך גם המוזיקה של מלאני. מי מאיתנו האמין שמלהקת הפופ הגדולה ביותר בהיסטוריה תצא זמרת שעושה מוזיקה איכותית עם משמעות אמיתית, וההוכחה הטובה ביותר לכך הם שלושת אלבומי הסולו שלה. זה גם מסביר למה למלאני יש מעריצים נאמנים כל כך, שעוקבים אחריה כבר הרבה שנים. אגב, יצא לך לשמוע את השירים החדשים שלה?

רוני1002

New member
אף אחד לא מגחך. יש פה אנשים טובים.

ההודעה שלך חיממה לי באופן אישי את הלב. את מוזמנת לכתוב פה.

squirt

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo24.gif

קודם כל תודה על ההתייחסות! לא יצא לי לשמוע שירים חדשים שלה.. שאני אבין (אני רצינית לגמרי), אתם גם אוספים כתבות (מתי שכן יש) ושאר ירקות? אני חושבת שיש לי כמה דברי אספנים כפולים, אני לא בטוחה..

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאני לא רוצה "להלשין"..

אבל לאבישי (Madonna man) יש הון חומרים וכתבות ממגזינים וממקורות שונים על מלאני והספייס, מלפני 10 שנים

גם לי..

יש קלסר שקיבלתי מילדה שכרגע בכיתה י"א, והיא לא הייתה צריכה אז הביאה לי במתנה.. הקלסר עם 300 כתבות ממעריב לנוער, ראש 1, ועוד כמה... וגם היא הביאה לי את המגזין הרשמי שלהן מחו"ל

למעלה