מחממים מנועים ...משט 2007 לזכר אורן יהושע

hagitoz

New member
מחממים מנועים ...משט 2007 לזכר אורן יהושע

כמו בשנתיים האחרונות, גם השנה יצא משט לזכרו של אורן יהושוע ז"ל. קצת על אורן מהסיפור האישי שלי, את אורן הכרתי לפני כ- 8 שנים והקשר שלי נוצר עמו לפני שהחלטתי לגשת לסבב העולמי בשנת 2002 בכך שהחלטנו ביחד שהוא יאמן אותי בקייטסרפינג, אמנם את אורן לא הספקתי להכיר בילדות שלי ולכל אורך שנים אבל יש אנשים בעולם שאתה פוגש ומספיק שתהייה איתם גם שנה באופן מעמיק והם ייכנסו לך לנשמה. אורן מבחינתי מלאך שהגיע לעזור, לכוון ולעשות הכל עם חיוך על הפנים וצניעות רחבה שכל אחד שהכיר אותו רצה להיות בסביבתו, בחברתו ורצה תמיד תמיד לקבל את העצות הטובות שלו. די קשה לי להאריך במילים מאז המקרה...... אני מתגעגעת אליו ויודעת שהפסדתי מישהו גדול שהיה יכול להמשיך לעזור לי בדרך שבחרתי....... בשנתיים האחרונות הוחלט ע"י מספר חברים לערוך עבורו משט של גולשי קייטסרפינג מהרצליה לראשון לציון, בשנה האחרונה לדעתי שברנו שיא בעולם והיינו 100 מצנחים (מדהים!) השנה לדעתי נהייה יותר, גם לאלו שלא גולשי קייט אני ממליצה להגיע לראות וללוות אותנו ולהרגיש את הנשמה של אורן יחד איתנו. אני אדאג לעדכן אותכם בזמן אמת ולתת כמה שיותר קרוב את הזמנים מתי המשט יוצא לדרך, מועדון SURF HOUSE , משפחת הגולשים וביחד עם משפחתו של אורן עומלים על הארגון ומקווים להוציא את המשט בסביבות תחילת מאי. חשוב מאוד כבר עכשיו: 1.המשט אינו מיועד לצערנו למתחילים, מתקשים לחדד ותיאורים נוספים שתיתנו למי שעלול לסכן עצמו ואת המפעל כולו... 2. בגרות, אחריות ושיקול דעת נחוצים ביותר בקרב הגולשים לאור לקחי המשט משנה שעברה יאללה להתחיל להתחמם... אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים להתקשר 0506300850 חגית עוז _________________

למעלה