מחנה אימונים ותחרות איגרוף בקפריסין

polanib

New member

שלום לכולם, ברצוני לספר ולעדכן אתכם על מחנה אימונים שאמור להתקיים בתחילת אוגוסט שאני עושה בקפריסין - בעיר הנמל לימסול. נוסעים לשבוע ובסופו ערב קרבות איגרוף (הפעם רק איגרוף) של הנבחרת הישראלית נגד נבחרת לימסול (קפריסין). בשלב זה ההרשמה עדין פתוחה ונשארו 3 \ 4 מקומות. מתאגרפים (רק דרך המאמן שלהם!!!) שמעוניינים להצטרף מוזמנים ליצור עימי קשר. לגבי מחיר - הרי שאני משלם מכספי 330$ על כל מתאגרף והמתאגרף מוסיף 500 דולר - הכל כלול - טיסות הלוך חזור, מלון ואוכל, מחנה האימונים והתחרות. לפרטים: בעז פולני 052-8298763

joker89

New member
שאלות

איזה גיל? מי במשלחת כבר? איגרוף חובבני? ד"א באליפות אירופה היוונים הציגו רמה דיי טובה

polanib

New member
תשובות

מגיל נוער ומעלה במשלחת כרגע: מתאגרף מאשקלון, ירמי כנפו ממכבי ת"א, ענת עידן מכבי ת"א סניף דיזנגוף סנטר, כנראה ברוך אלפו - המתאגרף של דיבקוב ועוד יש ברשימה (רשימה מעודכנת תימסר בקרוב למועד הנסיעה) איגרוף חובבני ונכון היוונים (הם לא הקפריסאים!!!) ... בכבוד בעז פולני

joker89

New member
אויי

בועז רואה מה קורה אחרי מאיגרוף.... ד"א קפריסין לא הציגו רמה גבוה... בהצלחה לכל מי שנוסעה! ד"א אתה לא לוקח את שלמה ניאסזוף? ועוד משהו אתה...אתה זוכר אותי אולי אני זה ששיחק קלפים בקורס שופטים..:X

polanib

New member
גרי מה שלומך?

תודה לך. מר שלמה ניאזוב הוא כמובן חלק מנסיעה זו וגם מר יעקב רגימוב וניתן לומר שהיא קוראת הרבה בזכותם. בידידות בעז פולני

Boxline

New member
שאלה חשובה בועז

גם מתאגרפים ללא ניסיון בזירה יכולים להגיע? אני למשל אף פעם לא התחרתי,אוכל להגיע? ולימסול זו אחלה של עיר הייתי בה בביקור אחרי ההשתחררות מהצבא.

polanib

New member
התשובה היא כן. לא בטוח שתעלה...

לקרב אבל כמובן תשתתף במחנה האימונים. אני לא מכיר את השם שלך (כינוי) אבל ברצוני להדגיש שהצטרפות חייבת להיות דרך המאמן שלך (כמובן אם אתה שייך לקבוצה - אחרת אין בעייה) בכדי למנוע מצב לא נעים אח"כ. בכבוד בעז פולני

polanib

New member

שלום לכולם, ברצוני לספר ולעדכן אתכם על מחנה אימונים שאמור להתקיים בתחילת אוגוסט שאני עושה בקפריסין - בעיר הנמל לימסול. נוסעים לשבוע ובסופו ערב קרבות איגרוף (הפעם רק איגרוף) של הנבחרת הישראלית נגד נבחרת לימסול (קפריסין). בשלב זה ההרשמה עדין פתוחה ונשארו 3 \ 4 מקומות. מתאגרפים (רק דרך המאמן שלהם!!!) שמעוניינים להצטרף מוזמנים ליצור עימי קשר. לגבי מחיר - הרי שאני משלם מכספי 330$ על כל מתאגרף והמתאגרף מוסיף 500 דולר - הכל כלול - טיסות הלוך חזור, מלון ואוכל, מחנה האימונים והתחרות. לפרטים: בעז פולני 052-8298763

למעלה