מחנה חבל על הזמן

ronpel

New member
מחנה חבל על הזמן

תודה ענקית לדנה, הקומנרים והמדריכים על מחנה מדהים של התנועה. לנו במשפחה זו פעם ראשונה והחוויה היתה בלתי נשכחת. נועם מוסרת תודה מיוחדת למעיין , שון ונועם מדריכי כיתה ד'. בהזדמנות זו גם ברצוני להודות לדנה -רכזת הנוער שעוזבת אותנו לאור הזדמנות מקצועית שהפתיע אותה לאחרונה ואנו מאחלים לה בהצלחה כמורה בחינוך המיוחד. לכל אלו שלא מגיעים לתנועה אני ממליץ בחום להצטרף- זו חוויה מיוחדת שלא ניתן לקבל בשום מקום אחר. שוב תודה לכל המארגנים.

hagitshani

New member
../images/Emo7.gifאומרים שלום לדנה- רכזת הנוער

למי שעדיין לא יודע, למי שעדיין לא עודכן, דנה הודיעה לנו על עזיבתה המפתיעה את תפקיד רכזת הנוער וזאת בשל הצעה מפתיעה מאוד ממשרד החינוך (הצעה שבאמת אי אפשר לסרב לה). בצער רב אנחנו נפרדים ממנה אבל באותה נשימה גם מאחלים לה את כל ההצלחה שרק ניתן בדרכה החדשה. אז דנה- בשמי ובשם הנוער שראה בך את המנהיגה, עלי והצליחי!!! אנחנו בטוחים שתגיעי רחוק.

leamnon

New member
דנה'לה../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

דנה'לה קודם כל בהצלחה !!! אח"כ מוחים דמעה ! מי? דבר ראשון , אצלנו זו כל המשפחה. אח"כ כל השכבה מדריך ומדריכה , חניך וחניכה. כל מי שהכיר ומכיר אותך , פשוט מוכרח. אולי זה עוד לא מאוחר , זו לא מחשבה של מבוגר. אבל כשכואב ,זה מותר. מי כמוך יודע שגם פה במיוחד , זה גם חינוך מיוחד. עם כל הכאב ,כיישוב אוהב. רוצים שיהיה לך רק טוב. אז שיהיה בהצלחה ,מאיתנו מכל המשפחה. משפחת כפר האורנים.

לדנה

כל סוף הוא התחלה של משהו חדש (נכון זה נדוש) היה לנו כייך איתך לאורך כל הדרך- היית עם אוזן קשבת לתלונות ההורים והחניכים תודה רבה על הכל ובהצלחה בהמשך

leamnon

New member
כן כן.. מחנה קיץ מפי המדריכה מעין!!

כמו אחרי כל טיול החלטתי לרשום איך היה מנקודת המבט שלי- כמדריכה... אומנם אני מפונקת כמו החניכים שלי..היה קשה מתיש וחםםם.. אבל חזרנו עם מלא חוויות. החניכים למדו מחנאות , להסתגל לתנאי שטח ללא הרבה שעות שינה ולהתעורר בבוקר עם תיפןף סירים על הראש...קשה קשה...אבל זכינו ב-4 גביעים!!! בקיצור- לכל החניכים שלי תודה שתמכתם בי ושגרמתם לי לחייך כל המחנה.. וכמובן לצוות המדריכים. אני ממליצה לכולם להצטרף לתנועה המדהימה שכל שנה מוכיחה את עצמה יותר ויותר. נ.ב- תודה לדנה שהיא תמיד הייתה לצידי הרכזת הכי טובה של כפר אורנים!!! אוהבת מעין אהרונוביץ'.

לדנוווש...

תודה על כל הפעילויות במהלך השנה היית הרכזת הכי טובה בעולם מתחשבת דואגת ואוהבת.... ממש חבל שאת עוזבת..אמרת שתשארי עוד שנה (והשנה אהיה מדריכה )וקיוויתי שמתי שאני יהיה מדריכה את הרכזת אבל לא נורא מגיע לך תפקיד גדול יותר ומכובד למרות שגם להיות רכזת נוער בכפר האורנים זה מכובד מאוד..!!!! בי בי נשיקוווות...

ליאורר2

New member
מחנה קיץ 2005 היה הכי טוב שיש

רציתי לחזק את מעין המחנה קיץ והחלוץ הם חוויה מדהימה ולמרות הקשיים נהנים מכל רגע.. אני מקווה שהמוטיבציה לתנועה תמשיך לעלות וכפר האורנים יהפוך להיות אימפריה אמיתית !אנחנו כבר מוכרים בתנועה החניכים עודדו המוןוהיו גאים כמו שצריך. כיף לשמוע שהחניכים יצאו מרוצים הושקעה עבודה קשה ורבה לפני המחנה שלנו ושל בית יצחק,סניף השלושה,חלח"צ ובקעת הירדן שהיו איתנו ויחד בנינו מחנה לתפארת. לגבי דנה אין לי מילים בהחלט הפסד לישוב! אוהבים אותך המון דנה!!

נוער מדהים שלי!

כל כך מחמם את הלב כל הפרגון והאהבה. אני אוהבת אתכם ומעריכה אתכם! עשיתם דרך ארוכה וחשובה השנה. סיימנו את השנה במחנה מוצלח ומהנה. תודה על שנה נפלאה ומרגשת.

למעלה