מחנה קיץ 2002....

מורתיר

New member
מחנה קיץ 2002....

שבט אלון לקח מקום ראשון פרוייקט, שבט תמיד מקום ראשון הדרכה.

J a s m i n e

New member
גרררר.....

לקחנו מקום ראשון מחסן!!!! רשפים אימפריה... זה היה כזה לא שווה!!! היה לנו פרוייקט גדודי (ז´) כזב שווה, היה בו פואנטה והיה רעיון, היה מסר וממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש השקענו, את התערוכה הכנו עוד בשבט וידענו בדיוק מה יהיה ונתנו מקום ראשון פרוייקט גדודי ז´ למגלשה!!! (של שחף...)

I_R_SMART

New member
גם אנחנו זכינו בפרסים

ני משבט נחשון בהנהגת שרון, זכינו מקום שלישי מחסן, מקום שני פני שטח ומקום ראשון שכבגיה. אנחנו ממש גאים על השכבגיה, זאת השנה הראשונה שיש את הפרס במחנה ואנחנו לקחנו אותו
!

MaYo0sH

New member
שבט הדר שולט!!

אוי איזה מחנה קיץ מושלם היה!!!! לקחנו מקום ראשון שער!! שער מדהים היה לנו.. וגם מקום שני בעוד משהו...לא זוכרת.. הדר- נחש צפע!! חחחח איזה כלים!!!

../images/Emo13.gif אף פעם לא ראיתי 200 ילדים רצים

היה מזה כייייף ואיזה עצוב שמדריכות שהדריכו איתי בו´ ובז´ עוזבות(מסיקה ושחורי) אני מזה יתגעגע..... ולא מגרד לכם??? אני לא יכולה כבר להפסיק לגרד.... ולמי שעדיין לא נסע, תיסעו!!!!!!!!!1 זה הכייף של החיים! ב
תמר שרוני

123barbi

New member
לגבי השער של שבט הדר....

השער שלכם היה השער של המונפול... השער המסתובב???

the thin ice

New member
שבט אלומות שולט !!!

80 חנים 24 חברים שכב"ג שנה ראשונה בהנהגה (הרקובה) ובכל זאת הכי טוב בהנהגה ! :)) מקום ראשון מטבח מקום ראשון בנייה מהירה מקום שני בטיחות !

blue fairy

New member
ר-ש-פ-י-ם אימפריה!!!!!!!!

על המקום ראשון מחסן שלנו (!) חגגנו הרבה יותר ממה שאלון חגגו על הפרויקט. אני חושבת שלרשפים היה הכי כיף בכל המחק"ץ כי לא משנה כמה הפסדנו (ובמיוחד גדוד תבור שאנוכי חברה גאה *אך מבוישת* בו.....) תמיד מצאנו את הסיבה שלנו לחגוג עד הלילה. והאם יש פה עוד משהו מרשפים, או שאולי אני בודדה כאן?

MaYo0sH

New member
מצטערת לאכזב אך..

לא משנה אם הפסדנו או ניצחנו (יום ספורט -שלטנו.. יההההה רייט) היינו תותחים במורל אין אין שבט כמו שבט הדר נחש צפע!!!!!!!

לירי ב

New member
אני מסכימה בהחלט רשפים שולט

אני מרשפים וכן רשפים שולט הכי טוב בעולם ואין מה לעשות המסיבות שלנו הכי טובות ולא יעזור כלום!!! האם זאת מיכל רשף?

bruinen

New member
מזה פרויקט?!!? תגידו מבנה\מתקן...

ובבקשה תביאו תמונות של המבנים שלכם, עוד מעט אני אעלה קצת תמונות של מבנים מהנהגת ת"א המצוינת... היו השנה מבנים מאוד יפים, במיוחד של השבט שלי (דיזינגוף) שבנה ברמה גבוהה מאוד והמציא(!) כפיתה חדשה לגמרי שמאפשרת בנייה עגולה יותר...

למעלה