מחנה קיץ 2008!!!

orlupo

New member
מחנה קיץ 2008!!!../images/Emo13.gif

אז איך היה?
ספרו חוויות, תמונות ומה שבא לכם...

orlupo

New member
אז אני ראשון...

אז ככה... ביומיים הראשונים שהיו חניכים מצאתי את עצמי די חסר מעש בגלל שלא היו לי חניכים... ומצאתי את עצמי מתנחל הרבה אצל מערב... ביום השלישי והרביעי היו החניכים שלי ומאוד נהנו... מי שלא יודע הם עם פיגור שכלי... האמנם, הם לא הבינו את העלילה לעומקה, אך עצם החווייה, החידוש אצלם, והתקדים שנוצר כאן להמשיך להביא אותם לטיולים זה הדבר האמיתי... לסיכום, מאוד נהנתי.. אני חש סיפוק אדיר... אור.

orlupo

New member
ועליתי לקחת מקום ראשון עשייה קהילתית!!../images/Emo13.gif

orlupo

New member
בעקבות הלחצים של נועה...../images/Emo6.gif

טוב הייתי חייב לספר על זה... ארחנו משלחת של סן דייגו... לימדנו אותם לכפות והם בנו בית עץ שיצא ממש נחמד [למרות שאי אפשר לעלות אליו כי הכפיתות לא הכי חזקות XD]... אחרי זה היה לנו מסדר ערב איתם שאיכשהו התחלנו לתרגם שירי מורל מעברית לאנגלית כדי שהם יוכלו לשיר איתנו [למרות שתאכלס יש הרבה שירי מורל באנגלית שבסוף שרנו אותם]... מצאנו בסוף את עצמנו משחקים איתם בכל מיני משחקים שמי שחשב שיודעים על קיומם שם [קווא-קווה,וואה,דונקי ועוד...] בקיצור היה מאוד מאוד נחמד...
מקווה שימשיכו בזה... ולבסוף החלפנו מסנגרים ופייסבוקים...

סן דייגו ישנו אצליינו לפני...../images/Emo3.gif

מצחיק ממש מה שסיפרת.
איזה יופי ששמרתם איתם על קשר..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifהיה אדירר:)

באמת שלא נהניתי ככה הרבה זמן.. ועוד בכלל שלא היו אלרגיות... פחחח זה היה שיאא
והחניכים יצאו נשמות, הכינו לי ספר כזה עם מכתבים לסיכום של השנה.. וממש בכיתי מזה, וגם ההורים שלהם יצאו נשמות.. אין היה באמת תותחי
ואור, גם אני ברגעים של חוסר מעש דפקתי התנחלות במערב

היה כיף. המחנה והקורס. פשוט מעולה.

היית חופרת עכשיו במלא מלא חוויות.. אבל פשוט אומר שהיה מעולה! חוויה אדירה (או יותר נכון- חוויות..)
תוסיפו תמונות!!!!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifיש בפייסבוק שלי תמונות...

פשוט שאין לי כוח להעלות אותן עכשיו לתפוזXD

yaelula94

New member
היה ממש טוב :)

עם כל כמה שהיה לי קשה עם הרגל, והחניכים היו בעייתים יותר מהרגיל ממש נהנתי. ובאר שבע היו ממש אחלה! ובכלל היה תותח עם השילוב של הכל יחד, גם אם לא זכינו בגביע שרצינו. ולפני שזה יהפוך לחפירת על אני אפסיק. מחנה קיץ 2008- היה טוב וטוב שהיה

למעלה