מחנה קפוארה ענק של cordao de ouro בסוף מאי

יונתן cdo

New member
מחנה קפוארה ענק של cordao de ouro בסוף מאי

האירוע יהיה שלושה ימים של קפוארה, מוזיקה, סמבה, בריכה, הודות, מקוללה ועוד הרבה סדנאות של טובי המורים לקפוארה מהארץ וקונטרה מסטרה שוש מברזיל שאם אתם לא יודעים מי זה זה אחד הקפואריסטים הכי טובים שאיתם. זה יהיה ב-26-27.7.07 בקיבוץ גבעת חביבה. עלות: 600 ש"ח עד ה-10 ביולי (700 ש"ח להרשמה מאוחרת) אפשר לשלם במזומן או בצ'ק (עד 2 תשלומים) המחיר כולל: אימוני קפוארה וסדנאות שונות, הסעות מתחנת הרכבת בבינימינה (יציאה בשעה 10:15), לינה בחדרי אירוח ממוזגים, 3 ארוחות ביום וחולצה של האירוע. מספר המקומות מוגבל!! לפרטים נוספים: סבבה:052-2345934 תמר: 050-7509405 האירוע יהיה אירוע ענק עם הרבה סדנאות קפוארה, בריכה, סמבה , מוזיקה, ארוחות ועוד הרבה סדנאות אחרות מכל מיני סוגים ברוח האווירה. שווה להגיע!!!

wolfeyes30

New member
למה להיות קטנונית?

תזרמי

../images/Emo3.gif

תקשיב, יש פה קורדאוג'יאורואים, שאולי רוצים לצאת, ולא מסתדר להם הסוף מאי! או שמא גאידמק קנה את מאי והזיז אותו ליוני?

רואה,

עליך אפשר לסמוך
מודעת לאירועים של כל הקבוצות בעולם. (ויש לי תמונה חבל"ז שלנו לשלוח לך..)

coacain

New member
אולי תשלחי כבר ואיפה כל התמונות שההוא צילם...

בבאטיזדו? אולי תבואי לברזיל??? (זה רק 10000 שקל לחודש + !! וואאי אני ממש משוגעת אם זה מה שאני הולכת להוציא,,, sem" capoeira nao poso viver...")

../images/Emo6.gif

יש לי רק כסף לטיסה. ואל תדאגי, אני מוכנה אבל להביא לך מקסימום 200ש"ח שתקני לי איתם בגדים וכו'.

יונתן cdo

New member
מצטער

הייתי עייף אתמול ולא שמתי לב בדיוק מה רשמתי זה באמת בסוף יולי תבואו כדאי

ailag

New member
יש כזאת בעיטה בCDO

קצת ישנה אז רק אצלנו משתמשים.. שנגיד עברה כבר המיה לואה מעליך ולא הגבת, את עושה את הבעיטה, זה מחזיר אותך בזמן למתי שהיא היתה מעליך ואז את נותנת הסטיירה. (או פלוריאו) פעם באימון אצלנו אחד המתקדמים הגיע לבית חולים כי הוא עשה את הבעיטה חזק מדי והגיע לאמצע מלחמת השחרור..

חחחחחחחחחח

התחלתי לקרוא ולא הבנתי מה קורה חחחחחח עד שהגעתי לקטע על מלחמת השחרור... חחחחחח

jennie 00

New member
מחנה אימונים יולי 07

המדירכה שלי (תמר) ביחד עם עוד כמה מארגים את זה כבר די הרבה זמן הולך להיות באמת משהו טובבב אם לא יגייסו אותי עד אז אז אנ בטוח יהיה ד"א-זה יונתן של הוקו?

למעלה