מחנה רשל"צ מול בובליל. קצת הגינות

דנה1982

New member
מחנה רשל"צ מול בובליל. קצת הגינות

אחרי שחיפשתי במשך חודש וחצי (מאז התחלתי לאבד את האהדה כלפי בובליל ובתו) את עינב ויוסי על קטנות, בשבוע וחצי שאני פה בפורום, אני רואה איך אנשים מחפשים גם את שפרה על קטנות. מה שמחנה שפרה אומר על עינב - מחנה עינב אומר על שפרה. לנושא המשקל אני ממש לא אתייחס, כי זה נראה לי נורא שמתייחסים אליו, וכל ההערות לגבי "דובה", "פרה" וכו' הן לא ראויות כלפי אף אחת מהמתמודדות. חברים, כולם עושים את אותו הדבר. בזמן שעינב לכלכלה עם החדשים על שפרה וצבר, גם ש"צ ישבו בקצה השני של הבריכה, מכורבלים בשמיכה, ודיברו על ונסה ואיך הם מקווים שהבחורה הזולה תלך ודיברו על התחברות לאינה למרות שהיא בלתי נסבלת. בזמן שעינב התחברה לשפרה מתוך אינטרס כשהחדשים באו, כך גם עשתה שפרה. פתאום עינב אומרת לצבר שהיא לא רוצה שילך (אחרי קונספירציית ש"צ) וגם הוא מחבק אותה ומנשק אותה ואומר שהוא מאמין לה ב-100 אחוז (אחרי שבהתנצלות אחרי ש"צ הוא אמר שהיא שקרנית). כולם מרכלים על כולם, ותכלס אין משהו אחר לעשות שם אחרי 66 ימים. פשוט אין. כבר דיברו על כל הנושאים, כבר בכו על כל מה שאפשר וצחקו מכל בדיחה שקיימת. נשאר להם כרגע להשתעמם ולחיות מהדחה להדחה, ובדרך לרכל על הדיירים האחרים. חייבים להפסיק את כל הודעות הנאצה שיש פה. אני חושבת על זה שונסה אולי תמהר להכנס לפורום של תפוז, אבל מספיק שמישהו שמכיר אותה הציץ פה או משהו, והיא תראה מה אומרים עליה - כשהיא היתה חלק ממשחק שהוא הכל חוץ מתוכנית מציאות - זה מאוד מאוד פוגע. לקלל (ואנשים קיללו, בואו לא ניתמם), ללכלך, להסית נגד... אנחנו מתלוננים שהמשחק "לא הוגן" ושהדיירים "מסיתים" ולא פייר ש"הרע ינצח" (והרע נקבע לפי המחנה שאליו כ"א משתייך) - אבל בפועל אנחנו לא יותר טובים מהם. אנחנו מדברים אחד לשני ואחד על השני בדיוק כמו שהם מדברים ביניהם על השותפים שלהם לדירה. אם אנחנו לא מפגינים ספורטיביות, אנחנו לא יכולים לצפות משפרה ועינב לגלות אותה, נכון? אני מקווה שלא תסקלו אותי באבנים, אבל הייתי חייבת להגיד את זה כי הבנתי (אחרי 66 יום, יופי נחמה) שכל צד חושב ששלו צדיק תמים, אבל כולם עושים ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר. זהו. כפי שאומרת ונסה: "סה טו".

אורישקי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה