מחסום בכתיבה

imry100

New member
מחסום בכתיבה

כל השירים בזמן האחרון יוצאים לי פוצי מוצי... יש איזה דרך לשבור את המחסום הזה
תודה מראש

sok777

New member
לדעתי

זה יעבור לבד. לי זה קורה וכשיש לי רעיונות ומוזה פתאום אני מתחיל לכתוב ולכתוב.

אמממ

לא יודע, תנסה לקרוא שירה, תנסה להרחיב את המוזיקה שאתה שומע, בוב דילן כותב מדהים לדוגמא... אתה יכול לחפש ספרי שירה טובים שירחיבו את האוצר מילים ואת הצורה של השיר בכלל...

TheMo

New member
אולי זה קשור

לשירים שאתה מקבל מהם השראה? בכלליות, אתה לא צריך ללכת נגד האינסטינקטים שלך... אם יש לך דחף לכתוב קצת פוצי-מוצי, תכתוב קצת פוצי-מוצי ותקוה שזה לא יהרוג אף אחד
אולי זאת סתם תקופה שתעבור...

בתאל14

New member
חח לפחות יוצאים לך שירים..

מכירה מאוד את המצב הזה, לצערי... לא יוצאים שירים, אין מוזה וכשיוצאים - הם זוועה !!! הלוואי והייתה לי עצה גם בשביל עצמי... בכל אופן, בהצלחה :)

TigerLily17

New member
היי....

היי !! בקשר למחסום בכתיבה שלך...גם לי זה קורה...ורוב השירים שלי גם "פוצי מוצי" ...אז אני מציאה לך לקרוא דברים שיכולים לשנות לך את הסגנון . כאילו...שיכולים לגרום לך לחשוב בדרך אחרת . לי זה עוזר...הייתי כותבת רק שירים של אהבה ועכשיו כשהתחלתי לרקוא שירים של להקה שלא מזמן אני שומעת אז הסגנון שלי השתנה קצת למשהו יותר רציני ולא הכל וורוד ויפה חח ....אם צריך עזרה -בכייף !! ביי, =]] אלי.

../images/Emo29.gif *מזדהה*

שירי קיטש פורטים לי על העצבים במיומנות שקולה לזו של הנדריקס, במיוחד כשזה קורה לי.
כשאני במצב מבעית זה, אני נוטה לחשוב על מה שאני רוצה להביע באמצעות תאורים חלופיים, ואולי פחות שחוקים, שיהפכו את הליריקה למעניינת וייחודית. לפעמים אני מאזינה לאביב גפן, או נורה ג'ונס, שבשיריהם הרכיבו תמונות ותאורים שונים משלהם, שהפכו למוצלחים בהרבה מחריזה פשוטה וילדותית שלרוב נמצאת בשירי פוצי מוצי... מקווה לראות חומרים שלך בקרוב...

dreamerman

New member
אוףףףףף

גם לי יש את אותה בעיה רק שהיא באה ממקומות אחרים.. אני פשוט לא מנגן על הגיטרה יותר... אני ממש מבואס... וזה לא שאין לי רצון או זמן לנגן.. איכשהו פשוט לא יוצא לי לנגן... אשמח לקבל תגובה ועזרה ממישהו...

Alon XD

New member
במקום לשבת עכשיו על המחשב ולהתלונן

קח ת'כלי ותתחיל להתאמן :\

hagarshtar

New member
גם אני ככה בזמן האחרון../images/Emo118.gif

החלנתי לפני כמה ימים שיר ואז רק אני רק מנגנת אותי,גם בקושי ולא היה לי שיעור שבועיים וזה גם גרם לי קצת להתנתק מהגיטרה איפלו שאני ממש רוצה אני לא מצליחה לקחת אותה ולהתחיל לנגן. ואני גם בקושי עושה את השיעורים שהמורה נותן וזה..

מממ

אני לא יודע, לפי ההודעה שלך אתה רושם ששום דבר לא מגביל אותך פיזית, ויש לך זמן, אבל 'לא יוצא' לך... כנראה שאין לך 'רצון' פשוט. אין שום סיבה אחרת שיכולה להיות.

imry100

New member
אין לאף אחד..

תרגילים כלשהם שיעזרו לי להלחנה ולכתיבה, נושאים מסויימים או משהו בסגנון

feel so low

New member
התרגיל הכי טוב---

תפסיק לכתוב ולהלחין תן לזה לבוא לבד רק שהמוזה באמת רוצה

זה יכול לעזור

אבל אני מניח שאתה מתחיל, ואם תחכה זה לא יעזור לך, זה צריך לבוא עם נסיון, ולא רק כשה'מוזה' באה... תשב, תנגן, כמו שרשמתי גם למעלה, תרחיב את סוגי המוזיקה שאתה שומע, ואז תתחיל בלנסות להרכיב כמה אקורדים ביחד שיוצרים רצף שנשמע לך נחמד ומזה תמשיך...

למעלה