מחסום חווארה

מחסום חווארה

לעולם לא אשכח את העלבון בשבת בה תפסתי שתי נערים מבריחים תחמושת דרך המחסום תפסתי אותם והזמנו את המשטרה .. כאשר הגיעה המשטרה הכנסנו אותם לגיפ הגיעה אשת ווטש הנחמדה ונתנה לשתי המחבלים אוכל פירות וכדו אני עמדתי שם בצד ובהיתי בהלם באטימות של הנשים האלה אני חייל שומר שם במחסום 6 שעות היא לא מציעה לי אפי מסטיק אבל למחבל הערבי שמעביר תחמושת שאיתה אחכ יהרגו את חברים שלי הוא מסכן לו היא מביאה אוכל ...בושה!

tapr

New member
אין כאן רק עניין הומניטרי קטן...

קודם כל, כל הכבוד לך ותמשיך למרות ההצקות של הפסיכיות, אל תיכנע להן. דבר שני, מדובר באירגון עם אידאולוגיה שמאלנית קיצונית, הרבה מעבר למחסומים או לישיבה בשטחים. מדובר בארגון שיש בו גם גברים, אך במתכוון שולחים נשים כדי לתעתע בחיילים כמוך, לוחמה פסיכולוגית. האידאולוגיה של אנשים אלה היא אנטי-ציונית, ומתנגדת ללגיטימיות של ישראל בכללה. אלה אותם האנשים שמארגנים חרמים בין לאומיים מצוצים מהאצבע, אותם האנשים שאומרים שלפלסטינים יש זכות לרצוח אותנו, אותם האנשים שמקבלים כספים מהאיחוד האירופי ומרצים בחו"ל על אי הלגיטימיות של ישראל מ-48'. אלה הבוגדים שלנו, ואותם הערבים ירצחו ראשונים.

Duder22

New member
לא בדיוק שמאל קיצוני

למה זה ששולחים נשים זו לוחמה פסיכולוגית תזכיר לי? עוד לא שמעתי פעיל מחסום ווטש אחד שאמר שלטרוריסטים מפלשתין יש זכות לרצוח יהודים. הערבים ירצחו ראשונים? מתי? כש"הערבים" יראו את פרצופם האמיתי ויצאו במסע ג'יהאד ברחבי ישראל? תעשה לי טובה..

tapr

New member
פרצופם גלוי

תקרא את אמנת החמאס. תגיע לכנסים של מחסום ווטש ותראה. זו לוחמה פסיכולוגית מכיוון שלחיילים יותר קשה להתעסק עם נשים, ברובן מבוגרות, היושבות שם. אל תיתמם. או שמדובר בתנועה שסקסיסטית שמאלנית המתנגדת לגברים בשורותיה?

יחים2

New member
מדובר בימני פנאט,

פעיל בתנועה הגזענית "הקו ה'ציוני'"...

למעלה