מחסנים בזהירות ב-
אנשים

NoNo xD

New member
../images/Emo207.gif אני רוצה להחליף מאומץ .. P:

יותר נכון צריכה , נגמר החורף חח
תגידו לי אם משהו תפוס מהם , :)

../images/Emo109.gifרק השוקו תפוס נראלי...

כי מחליפים פה מאומצים בקצב אני כבר לא עוקבת ממש XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifה../images/Emo42.gifוה../images/Emo185.gifתפוסים..

תחזירי את האבטיח שהיה לך שנה שעברה

../images/Emo175.gif אמ.. אני כבר אימצתי את הגזוז אזז ../images/Emo9.gif

לכי על ה
הוא ממש חמוד :)

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifלכי על התמנון הוא יותר נורמלי מהמוצץXD

או שבאמת לכי על אבטיח כמו שרייבן אמרה לך ! הוא ממש מאגנייב D:

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifממ ה../images/Emo185.gif שלי ../images/Emo9.gif כי הקרמבו הלך

לעולמו
הו קרמבו יקר איה אתה
יקח לי זמן להפסיק להתאבל עליו.....

מכורים לאירוויזיון ב-../images/Emo43.gif אנשים

החל מהשעה 19.00 ועד 21.00 יתארח בפורום קיצורי קיבה המנתח הפלסטי דר' רונן גזלינגר שישיב לשאלות הגולשים בנושא ניתוחים לעיצוב הגוף לאחר ניתוחי הרזיה אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=19&MessageId=129358184
מכורים לאירוויזיון? בואו לנסות את מזלכם בתחרות ההימורים של פורום בנים בלבד http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=255&MessageId=129346091

Aקראי

New member
../images/Emo101.gifקומונה חדשה ב'תפוז'../images/Emo193.gif

אם "התמזל מזלכם" וגם אתם בעלי קיבה רגישה - הקומונה מיועדת לכם. הכוונה היא לסוגים שונים של רגישויות - רגישות למזון כזה או אחר, מחלת ים, רגישות שנובעת מלחץ, וכו'. זהו המקום להתייעץ, לייעץ מניסיונכם, להיעזר בניסיונם של אחרים, ואפילו סתם לשתף כשבא לכם.

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif בנות שרואות על טבעי ...

מישהי יודעת מתי העונה הרביעית צריכה לעלות ביס ?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gif למישהי יש את השיר להעלות

לי בבקשה של יוני בלוך, 'התקף לב קטן' בלי הדיבורים בדקה 1:40? חחח זה פשוט די מציק. אני מקווה שמותר לנצל"ש פה..

אני לא רואה מה הבעיה בזה,

כל עוד נותנים קישור לאתר שממנו מורידים ולא מעלים את הקובץ עצמו לתפוז זה לא אמור ליצור שום עילה לתביעה או וואטסואבר שתפוז מפחדים ממנו.

לא התכוונתי ספציפית אליך,

אני רק אומרת שאולי כדאי לשקול כן לאפשר את זה. אבל מאחר שלא ראיתי את התקנון של תפוז, אני לא יודעת למה בדיוק הם התכוונו אז לא משנה.

זה בדיוק הקטע,

את לא מעלה את הקובץ עצמו, את נותנת קישור. מתוך תקנון תפוז- "כל השימוש באתרי צד שלישי נעשה באחריותך הבלעדית ומתוך הכרה כי עזבת את אתר תפוז ותקנון אתר תפוז אינו חל עליך, והנך כפופה לתנאי השימוש של האתר שהגעת אליו באמצעות פתיחת הקישור. " מה שאומר שגם אם תפוז אוסרים פגיעה בזכויות יוצרים, זה לא תקף ברגע שאת מגיע לאתר שמנו מורידים. בכל אופן, זה לא הפורום שלי אז מן הסתם דניאל יכולה להחליט לאסור את זה.

למעלה