מחפסת חומר על קיצור קיבה.

Lola!!!

New member
מחפסת חומר על קיצור קיבה.

אני עומדת לעשות ניתוח לקיצור הקיבה כדיי להרזות. אם משהוא יודע על אתר בו אני יכולה להשיג חומר על ניתוח זה, או אם משהוא עבר את ניתוח זה ויכול לכתוב איך הוא השפיע עליו, בבקשה שיכתוב לי את כל מה שהוא יודע כי אני רוצה לדעת כמה שיותר. תודה מראש Lola

lir42

New member
לולה יקרה ../images/Emo50.gif

קודם כל בהצלחה שנית יש כאן מאמרים על ניתוח קיצור קיבה דבר נוסף היכן את מנותחת? איזה ניתוח את עושה? ומי מנתח? שלך לירי

Lola!!!

New member
לירי... ../images/Emo51.gif

קודם כל תודה לך. שנית הניתוח שאני עומדת לעשות הוא הצרת קיבה ע"י טבעת מכווננת, אצל ד"ר משה רובין , איני יודעת עוד היכן יעשה הניתוח. ועוד דבר... אם את עשית את ניתוח זה או שאת מכירה משהוא שעבר את הניתוח( הייתי מעוניינת לדבר עם אנשים אשר מוכנים לדבר טלפונית
), ולשמוע איך השפיע עליו הניתוח.. תודה. לולה

lir42

New member
לולה יקרה

אני עשיתי שילוב של טבעת + חיתוך הקיבה כל הנוכחים כאן עשו ניתןח. בכל זאת המון בהצלחה ואם תירצי לשוחח טלפונית אשמח בהצלחה שלך לירי

פנינוש

New member
ללולה שבוע טוב ../images/Emo50.gif

כמו שלירי אמרה כולנו אם לא רובנו אחרי ניתוח קיצור קיבה מסוג זה או אחר אני למשל עשיתי בערך לפני חצי שנה LAP-BAND וירדתי עד עכשיו 20 קילו. אם תרצי לשאול שאלות עיצות זה המקום וזה הזמן. אם את רוצה לשאול את מוזמנת לכתוב ל E-AMIL שלי אז אתן לך את מספר הטלפון שלי E-AMIL חוזר. שיהיה לך בהצלחה במה שתחליטי

רוייקו

New member
שלום לולה. ברוכה הבאה לפורום

קיים קצת חומר על הניתוח שאת הולכת לעבור. תוכלי להכנס לשם דרך "מאמרי הפורום" ברום הדף. וכמובןף את מוזמנת לשאול כל שאלה שעולה על רוחך.

Lola!!!

New member
הי רויקו-זקוקה לעזרה?

ובכן מהצצה לפורום למאמרים ובמיוחד למאמר שמסביר למה החלטת לנהל פורום מתקבל אצלי רושם שאולי לא כדאי בכלל לעבור את הניתוח!!! ובעצם אני מעונינת לדבר אישית עם מישהו שעבר את התהליך בשנתיים האחרונות -מענין אותי לא רק מהלך הניתוח עצמו אלא כל מה שמלווה אותכם אחריי .... הקאות מה ניתן לאכול ומה לא? האם למשל הצרת הטבעת זה משהו שצריך לבצע בתדירות גבוהה ואיפה? כאבי בטן ? וכו......

נושנושי

New member
ברוכה הבאה לולה |בהצלחה

אני עברתי לפני שבועיים ניתוח לאפ באנד את הניתוח עברתי בבית החולים וולפסון אצל פרופ חרוזי תראי אני לא יגיד לך שזה קל כי זה ממש לא קל אבל שווה כול רגע של סבל ירדתי בשבועיים 9 קילו יש קצת כאבים אחרי הניתוח אבל לא נוראיים בשבוע הראשון הכלכלה היא רק נוזלית ואחרי זה מתחילים לאט לאט לשלב ירקות מאודים ואת שאר הדברים יש מספר דברים שלא תוכלי לאכול עוד אף פעם כמו כול מינינ דברים עם סיבים בשביל שלא יתפסו בטבעת אם בא לך תשלחי לי הודעה לאי מייל ואשמח לדבר איתך טלפונית ולספר לך הכול אז חמודה שיהיה לך ים של הצלחה ותהיה דבקה במטרה ותראי שהכול ישתלם נשיקות וחיבוקים נושנושי

Lola!!!

New member
היי נושנושי.

אני רוצה מאוד לדבר איתך ב-
. תכתבי לי את מספר הטלפון שלך לאיימיל שלי אשר כתוב בפרטי האישיים. האיימיל שלך חסוי לכן איני יכולה לכתוב לך לאיימיל. תודה...
.

נושנושי

New member
היי לולה!!!!!!!!!!!!

האי מייל שלך חסוי תרשמי את האי מייל שלי [email protected] את הטלפון שלי אני יתן לך אחרי שתשלחי לי אי מיי אשמח לעמוד לרשותך תמיד

רוייקו

New member
תראי, לולה...

כל אחד מגיב לניתוח באופן שונה. לכל מנותח יש רזומה משלו. הרגלי האכילה שלו, הבעיות הפסיכולוגיות שהוא סוחב או לא סוחב (יש אנשים שבאים לניתוח מסיבות רפואיות פרופר), בעיות רפואיות וכו וכו .. לכל אדם צורת אכילה שונה. גם סל המזון של כל אחד שונה. בעוד הראשון רגיל לבלוע, השני לועס היטב ובעוד אחד רגיל לאכול כמויות של אורז ופחמימות כגון פסטה וכדו´, השני צורך שוקולד ומיני מתוקים. כשלונות עשויים לנבוע מאופיו של המנותח (חוסר משמעת), בגלל אי התאמת סוג הניתוח למנותח או בגלל כשלון כירורגי (כן, קורה שהניתוח ניכשל טכנית) ישנם כשלונות, אבל מי שרוצה להצליח עם הניתוח צריך לערוך חישובים. החישובים כוללים הכוונה לניתוח המתאים, השלמה פסיכלוגית עם הניתוח (יש לא מעט מנותחים שאינם מוכנים להשלים עם הניתוח, למרות רצונם לרזות) בקיצור, צריך להגיע מוכן לניתוח. לא בוחרים סתם ככה ניתוח והולכים על עיוור. צריך מעקב של צוות דיאטניות, כירוררגים, רופא מטפל וכו וכו, אחרת העסק מקרטע. ספרי קצת באיזה מצב את נימצאת

מירי,

New member
אתה מפחיד!!!

עשיתי את כל הטעויות שאתה אומר לא לעשות , לא בדקדתי איזה ניתוח יתאים לי , כל מה שידעתי שהניתוח שלי לא קשה ובלי פתיחת בטן וזהו! מחקרים שהייתי עושה בזמן עד הניתוח (ובגלל השביתה היה לי המון זמן) היו רק מרתיעים אותי - ולא הייתי עושה את הניתוח , היום אולי הייתי חושבת אחרת... שואלת בודקת ובוחרת אולי ניתוח אחר.. ובכל זאת הניתוח הוא אחד הדברים הכי חכמים שעשיתי למעני בחיים!

מירי,

New member
ברוכה הבאה!!

את יכולה לשלוח לי דואל לתיבה שלי , ונבר , אני שנה אחרי הניתוח (אם זה משנה לך..) בכל מיקרה בהצלחה!!

למעלה