מחפסת חידה

אולגה 17

New member
מחפסת חידה

שלום, אני מחפשת חידה אוניברסאלית שיכולה להתאים לילדים בני 7-11 בלי קשר למקום מגוריהם (מדינה, עיר). אני מחפשת חידה יפה ופיוטית עם ערך מוסר על אהבה, חברות או מה שהוא דומה. תודה על עזרתכם. אולגה

niv1990

New member
אממ רוב החידות שעונות על הקריטריון שאני חושב

דווקא מתיחסות יותר לשקרים ורמאות מאהבה וחברות. אולי החידה עם הסירה, הכמרים והקניבלים או אם החקלאי הזאב הכבש והכרוב. לכתוב אותן או שאת מכירה?

חידה על ידידוּת

היו לילד אחד שני חברים, שהוא אהב אותם במידה שווה [במקור, זו היתה חידה למבוגרים, ואלו היו שתי מאהבות]. כל פעם שהוא התגעגע אליהם, הוא הלך לתחנת האוטובוסים ועלה על האוטובוס הראשון שהגיע, ונסע אל אחד החברים. המעניין בסיפור הזה היה, שמאותה תחנה יצאו שני קווים שונים, שכל אחד מהם הוביל את הבחור אל חבר אחר! הוא היה בא לתחנה בזמנים אקראיים לחלוטין, ובחירת החבר שהוא יסע אליו התבצעה בידי הגורל: זה פשוט היה תלוי איזה אוטובוס יגיע קודם. ומה שעוד יותר מעניין היה, שהתדירות של כל אחד משני הקווים הללו (אבל בנפרד!) היתה 10 דקות בדיוק. כלומר, לשני הקווים היו זמנים שונים, אבל כל אחד מהם היה מגיע כל 10 דקות. עבר זמן מה, נגיד - שנה, ואחד החברים פנה אל גיבורנו בטענות: למה אתה נוסע אל השני בערך פי 9 יותר מאשר אליי?! ובאמת: מדוע? הרי הוא בא לתחנת האוטובוס בזמנים אקראיים לחלוטין?

../images/Emo127.gif כמובן ../images/Emo13.gif

זו חידונת ידועה, שכבר פורסמה כאן, אולי יותר מפעם אחת, והצגתי אותה כי ביקשו חידות על ידידוּת
מה שאני לא מבין זה את שעות הפעילות שלכם, 2 בלילה ו-6 בבוקר!

../images/Emo2.gif

גם עכשיו אתה ער? אני מנסה לחשוב איפה אתה גר, ורק אלסקה זה מתאים. טוב אולי אתה לא ישן...... אבל אני כן, לכן לילה טוב.

regit knup

New member
חופש גדול אז עובדים../images/Emo13.gif וזה הזמן היחיד שיש לי

כל היום בעבודה [זה בכלל חוקי להעביד נוער 10 שעות ביום?] ורק עכשיו יצא לי להיכנס שוב לפורום... סוף סוף חופש של יומיים
אבל שווה כל שקל שאני אקבל בסוף החודש... יצא שאני ישן בממוצע 5 שעות ביום

regit knup

New member
מעניין שזה לא פעם ראשונה שאני שומע דווקא את

המספר הזה, ואני אכן מנסה אבל לא תמיד יוצא... בעיקרון הכי טוב בשבילי זה 6 שעות מה שמזכיר לי שאני הולך לישון... סוף סוף לישון עד מאוחר

regit knup

New member
דווקא מעניין, קראתי את זה, ניראה אם אני אצליח

לשמור על שינה של כפולות 90... אם כבר בנושא אז אולי יש לך מאמר על או איזה מידע על מה קורה אם לא ישנים במשך יומיים או פרק זמן כלשהו ממושך (יותר מ 24 שעות, סביבות 36)

Ultra Spidey

New member
כן

יש אחד מוויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_deprivation אבל אני לא סומך על וויקיפדיה בנושאים כאלה אז הנה אתר יותר מהימן http://www.sleep-deprivation.com/

Ultra Spidey

New member
אגב,

אני מתכנן לעשות ניסוי מתועד של חוסר שינה לטווח ארוך יחד עם חבר ובפיקוח של רופא

למעלה