מחפס אקורדי לגיטרה

פומפה

New member
מחפס אקורדי לגיטרה

אני מחפס אקורדים לגיטרה אם מישהו מכיר אתר טוב שאפשר למצוא בו אקורדים אני אודה לא מאוד אם יש לך לי תגובה

גרי רשף

New member
חפש בקישורים../images/Emo22.gif

בקישורים של הפורום (בחלקו העליון של המסך) יש מחיצה מיוחדת עם לינקים לאתרים עם מילים ואקורדים של שירים עבריים. כדאי לבדוק, ולעדכן אותנו לגבי אתרים נוספים.

Bassman

New member
כמה נבחרים

יש את גיטר גורו המעולה, עם מדריך לקריאת טאבים וקישורים לאתרים אחרים ויש אתת TABROBOT.com שיש בו פשוט הכל אם אתה צריך משהו מיוחד ואתה לא מוצא פשוט תשאל פה

פומפה

New member
מישהו יודע

משהו יוגע את האקורדים לגיטה של חי בפלורנטין של ניר פרידמן

פומפה

New member
שוב מחפס אקורדים

אם מישהו יודע את האקורדים של חדר משלי של ארכדי דוכין אניאשמח אם הוא ישלח לי תגובה

פריאל

New member
דחוףףףףףףףף

אני צריך דחוף, ואם אפשר עוד היום את השיר "חורשת האקליפטוס" ואת השיר "אמא" של זהבה בן. מספר האיי סי קיו שלי: 84081915 ולמי שאין איי סי קיו אז שישאיר פה הודעה, אני אהיה פה בזמן הקרוב תודה לכל מי שיכול לעזור
פריאל

talia777

New member
הי עזרה דחוף

אני צריכה את שיר גרה בשנקין של להקת מנגו אני צריכה את זה להיום ערב עיזרו לי בבקשה תודה טליה

jorsde

New member
בקשה לעזרה

אני מחפש כבר הרבה זמן שיר של סער בדישי שנקרא "אני מאבד אותך" מתוך האלבום שלו "משיכה מגנטית" שיצא ב94 . לא הצלחתי להשיג את האלבום בחנויות ,אבל יכול להיות שיש אוסף עם השיר הזה. לכן אם מישהו יודע על אוסף כזה אני אודה לו מאוד.

mastertal

New member
מילות השיר "זאת את"

מחפש נואשות את מילות השיר: "זאת את", של מאיר אריאל, בביצוע של דויד ברוזה. מישהו יכול לעזור?

dragon17

New member
../images/Emo41.gif לכל מי שחיפש את השיר "דרכינו"

אפשר להפסיק לחפש, תוכלו למצוא אותו להורדה בכתובת הנלוות.

למעלה