מחפס גלשן intermediate

סרדר אין מה לעשות

יש דברים שאי אפשר לשנות וצריך לחיות איתם. כמו שגיעות הכתיב שלנו,ומיקי שלא יעזור כלום תמיד יוכיח את טעיויותך. אפילו שהוא חבר שלי אני לא מקבל מחילה. אגב מה לגבי הטלון שלי? הוא די אינטרמידייט.

גלשן

סרדר דבר איתי יש לי משהו שמתאים לך רק קח בחשבון שאני יוצא לחו"ל ביום א הקרוב וחוזר ב 21 לחודש

כן הטאלון בהחלט יכול להחשב intermediate

ללא VG הוא מאוד קל להמראה ולנחיתה. מה זה אם לא intermediate? מוכן ללוות את מי שרוצה בחוף להוכחת העניין. ואטרקטיבי ביותר במחיר- 800$ לא כסף עבור מכונת טיסה משוכללת כזאת, חבל שהשוק כזה חלש.

נימי, אני רואה שלמדת פרק אצל ארנון..

אני מבין שאתה רוצה למכור, אבל אל תספר לנו שאתה חושב שגלשן במשקל 35 ק"ג, טופלס, עם זוויות גישה שטוחות בנחיתה, גלשן שהיה לפני 4-5 שנים מהמובילים ודי דומיננטי בתחרויות, הגלשן הכי מהיר ומשוכלל ש WW ידעו לייצר עד לא מזמן, הפך פתאום לגלשן אינטרמדיה שגולשים עם נסיון של שעות ספורות יוכלו להטיס מבלי להסתכן? גלשן אינטרמידיה לא אמור להיות "מכונת טיסה משוכללת" אלא מכונת טיסה פשוטה וקלה לנשיאה ולניהוג והטלון לא בקטגוריה הזאת. כל גולש לא מנוסה מאוד (!!!) שינסה לטוס על טאלון, שם נפשו בכפו. ראו הוזהרתם !!!

איזה קשקשן אתה

מעולם לא טסת על טאלון הדברים שכתבת לא נכונים, מסקנותיך תיאורטיות. כל העובדות שהצגת לא נכונות. מה זה גישה שטוחה לנחיתה?

טוב, העיקר שתמכור טוב

אני טס על U2 שהכנף שלו זהה ב 100% לטאלון ועד ל 70 קמ"ש הפולרה שלהם זהה לחלוטין ולמרות שה U2 יותר ידידותי לא הייתי מעז להמליץ עליו כגלשן ביניים, גם אם הייתי מאוד רוצה למכור. זווית גישה = LD . בנוסף תגיד לי:מאיפה אתה יודע על מה טסתי או לא טסתי? מאיפה הנחרצות הזאת?ולמה זה רלוונטי לוויכוח? בקיצור נימי, אין לך שום קייס בוויכוח הזה וטוב תעשה אם לא תמשיך אותו.

למעלה