מחפס המלצה למתחיל ...

jeblesh

New member
מחפס המלצה למתחיל ...

שלום מענין אותי לדאת אים מישהו שקנה אחד מי הטיסנים העיילה הינה תמונה http://www.flyhi.org.il/aircom.htm אים כן אז מישהו יכול להגיד לי כמה הם חזקים באמת וכמה ארובתים?? הלחתי לחנות טיסנים בישויל לחפס טיסן רישון ניסו לימקור לי תריינר (לא שאני יודעה מה זה בידיוק) וביקשתי לנסות להטיס אותו על סימולתור שיש להם שמה ריל פליית ג´י 2 אים אתם מקירים בחיים שלי לא היתסתי טיסן אבל הרבה מהחיים שלי הם על סימולתורים אז היטסתי אותו בכיף והנחתתי אותו בלי בעיה למעסה היה דיי משעמם אפילו אים רוח..... אחריי זה הו הבי לי להתיס מוסתנג ואמר לי שאחשב אני יבין למה קונים קודם תריינר גם את המוסתנג היתסתי היה יותר קשה והנחיתות לא היו מושלמות אים הרוח המתורפת שהו סם לי אב היצלחתי להנחית בלי לישבור כלום ותעמת דיי במזל אבל מי מתיס טיסן שיש רוח חזקה אים מערבולות וגשם????:) המוחר היתעקש שאני יתחיל אים תריינר למרות שהו תוען שהסימולתור מדמה אחד על אחד נישמה לי תמועה ליקנות מטוס ב600 שקל ככה שישעמם אותי תוך שעה ושבועה אחריי זה ליקנות חדש אז שאלתי אותו אים יש מטוס שיכול ליסבול נחיתות אגרסיביות וקצת ריסוקים כלים בלי הרבה נזק ושאיהיה קצת ארובתי הו חשב חשב ואמר "יש משהו, מטוסים קתנים שמיועדים לקרבות אביר בדמות מוסתנג ועוד אייזה מתוס יפני מאותה התקופה שבנויים לחתוף מכות מימין וסמול אים מינימום נזק וגם נתונים ארובתים לא רעים יש להם" ושוב חזר על זה שהו ממש לא רוצה לירעות עוד אחד יוצה מתוסקל ואוזב תתחביב אחריי אייזה 8 פעמים שהו מתקן את המטוס הרישון שלו אני קצת מטיל ספק אני חושב הו רוצה קסף :) מה דעתחם על מה קדיי לי ללחת אה ושעלת השעלות יש סיבה ביכלל ליקנות שלת 6 ערוצים??? אני בדילמה אני מתחנן תוך שנה ככה להתחיל להתיס חברה גדולים אבל בישוילמה צריך עוד 2 אני לא רוצה להקפיץ צנחנים מהמטוס שלי רק להטיס אותו יש באמת סיבה ליקנות 6 ערוצים? סוף סיפור :)

jeblesh

New member
למי שהיתיאש מי השגיעות שלי

אני נורה מיצתער הספלר שלי לא עובד משומה ואני דיסלקת... ברגה שאני יצליח לסדר את זה אני יתרגם את זה לעברית......(;

למעלה