מחפס מצלמה דיגיטלית נוחה לרכיבה

מחפס מצלמה דיגיטלית נוחה לרכיבה

חברים אני מבקש את עצתכם בקנית מצלמה דיגיטלית קומפקטית.מתלבט בין אולימפוס מיו 400,קנון אקסוס 400,פנטקס optio-s. או כל מצלמה קומפקטית אחרת איכותית ונוחה לרכיבה.אנה עצתכם וניסיונכם.

aFish

New member
דבר עם אלונפו ישירות במסרים

או לך לפורום צילום.....זה המקום המקצועי ביותר לענין...

aFish

New member
אבל alonfo מתעסק בזה....

והוא ממש יוכל לעזור לך....אולי הוא יראה את ההודעה שלך בקרוב...

alonfo

New member
נעים מאוד

בגדול, ההשוואה לא בדיוק הוגנת. יש פער של 100$~ בין הזולה (הפנטקס) ליקרה (הקנון). שלושת המצלמות קטנות יחסית, הקנון משמעותית עדיפה מבין שלושתן. לא הייתי מתקרב לפנטקס (נכוותי מהם בעבר). לתשומת ליבך, שלושת הדגמים אומנם קטנים וקומפקטיים, אולם הינן מצלמות אוטומתיות. כלומר יש מצבי צילום קבועים והמשתמש די מוגבל באופציות הידניות וביכולת השליטה שלו על המצלמה. יש היום למרבית היצרנים דגמים מעט יותר גדולים (וקצת יותר יקרים) שיציעו לך הרבה יותר שליטות ידניות ואפשרויות להתפתח בתחום הצילום בעתיד. לדעתי כדאי יותר להתמקד ברמות האלה בדגמי ניקון (3100,4300,4500) למול דגמי קנון (S400,S45,S50).

Dorthi

New member
מניסיוני האישי, ממליצה מאוד ../images/Emo26.gif

על קנון s45 . קטנה נוחה, ואיכות הצילום מעולה. ןלראייה הנה כמה תמונות , אומנם צולמו לפני חודש וחצי אבל עדיין נהנת מהן ומהחוויה שעברתי / עברנו. אז התמונה הנ"ל צולמה באחת מרחובות פאריז, דרך מקורית להכניס אופניים לרכב מבלי לפרק את הגלגלים.

Dorthi

New member
אם לפאריז הגענו......./images/Emo26.gif

הנה כמה תמונות מקטע הסיום של ה"טור דה פראנס" בבוקרו של אותו יום ירד גשם זלעפות, וחשבתי לתומי שהנה אנחנו מפספסים את האירוע החשוב, כי יש גבול לכמות המים שאפשר לספוג ביום אחד
נכנסו לסיור במוזיאון הלובר, כדי לצפות בחיוכה של המונה ליזה , וכן גם כדי לתפוס מחסה מהגשם, כשהבן הגדול לוחץ לצאת החוצה על מנת לתפוס מקום תצפית. כשיצאנו החוצה, גלינו להפתעתנו,כי הטבע שינה תפאורה, השמש
זרחה במלוא הדרה. הרחובות התמלאו בקהל רב.......והיתה תחושה של חגיגה
אמיתית. כל הקרנבל שהיה לפני שהרוכבים הגיעו, וכל קריאות העידוד של הקהל בזמן שהרוכבים חלפו על פנינו בסערה....גרמו להתרוממות רוח אמיתית. ללא ספק זו הייתה חוויה מ ד ה י מ ה !

Dorthi

New member
אחרי ההקפה השנייה

הקטנים התיאשו, התיישבו על גרם המדרגות ושיחקו בגאמבוי, כשהפעם המטריה מגינה עליהם מפני קרני השמש. בשלב מסויים הם גילו את ה"גלגל הענק" (רואים אותו ברקע) ומרגע זה כל מרצם היה לשכנע אותנו לעלות על הגלגל......

Dorthi

New member
כמובן שלא עמדנו בלחץ.....

והסתבר שזו הייתה החלטה נבונה ביותר. כי ממרומי הגלגל ראינו את ההקפות האחרונות.....לאורך שדרת השאנז-אליזה וזה היה באמת מראה מיוחד ומרהיב ביופיו ! זהו זה היה תיאור קצר לחוויה מדהימה ! דורית

גיא101

New member
דורית, היית צריכה לפתוח ענף עצמאי

עם התמונות והסיפורים מצרפת, אחלה תמונות. - גיא

הכל תלוי בתקציב ../images/Emo13.gif

אבל בתור אחד שעבר מסכת תחקירים לצורך משימה דומה אני יכול לסמן לך: ניקון קול פיקס 3100, 3.14 מגה פיקסל , זום כפול שלוש. מחיר בארץ כ- 2300 ש"ח , קטנטנה שזה מצחיק ,קלה וגמישה לתפעול "כוון וצלם" כלומר ללא תחכומים המצריכים ידע בצילום "רציני" ושירות בארץ שנחשב בין הטובים. במאמרי מבחן בעולם זוכה לחוות דעת טובות מאוד ++, האחות שלה הקול פיקס 2100 (תאומה בתכונות אבל "רק" 2 מגה פיקסל) מפיקה צילומים מעולים אצל אחד מחברי הפורום שהוא גם בר סמכא בצילום מקצועי/ אומנותי. הייתה על הכוונת שלי ובסוף החלטתי ללכת על מצלמה קצת יותר "מקצועית"/ משוכללת וכמובן יקרה ממנה. עודד

timon1

New member
לי אישית יש בעיה קטנה עם ניקון

עוד אחת מהחברות שנוטות להתעלם במפגיע מישראל ולא מציינים אותנו במפת העולם שלהם [עובדה שהובאה לידיעתי במייל שנפוץ לפני זמן מה ברשת]. ד"א, גם שוקולד בלגי לא נכנס בדלת ביתי למי ששואל.. אני אישית חסיד של אולימפוס כי כל המצלמות שהיו לי היו מתוצרתה ותמיד יצאו לי גם תמונות יפות, כיום יש לי את הC-720 של אולימפוס, בזמנו כשקניתי אותו היא הייתה בעלת הזום הגדול ביותר מהקטנות ועם 3 מגה פיקסל וזום אופטי X8 המקביל ל40-320 במצלמות פילם 35 מ"מ אימתני אני מוציא ממנה תמונות לא רעות בכלל, הנה קישור לאלבומים שלי בWEBSHOTS שתוכל להתרשם מהיכולות שלה: http://community.webshots.com/user/pumba82

רמי לשם

New member
ואם כבר באמת דקדקניים

אז גם באתר של סלסה, האופניים החדשים של טימון (אהבת חייו, כאילו כזה), ישראל לא מופיע!!!!! יאללה להחזיר את האופניים עד שלא תתוקן העוולה הנוראית.

רמי לשם

New member
הכוונה היא שבאתר של סלסה ישראל לא

מופיעה.. ותקנו אותי אם אני טועה, עוכרי ישראל שכמותם. יאללה טימון, דוגמא אישית - תחזיר את השילדה

למעלה