מחפס מצלמה דיגיטלית נוחה לרכיבה

noamkfir

New member
ממליץ בחום

על אולימפוס C4000.תמורה מצוינת למחיר. אוטומטית + כיוונים ידניים כך שתוכל "לגדול" איתה. איכות תמונה מצוינת. חסרון - כרטיס זכרון SMART MEDIA דגם ישן בעל גודל מירבי 128MB. לסירטונים אין קול.

Nadav Fix

New member
../images/Emo124.gif לכל המתלבטים שימו לב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

מצ"ב קישור לאתר בעברית המכיל מידע רב על מצלמות דיגיטליות. לפרטים נוספים מצ"ב גם האתר שלי, אשמח לעזור לכם בבחירת הדגם המתאים ביותר לצרכים שלכם.

yoffer

New member
Minolta Dimage F 300

קטנה, פשוטה להפעלה, עד 5MP, איכות צילום, שפוט בעצמך (ראה קובץ מצורף)

גיא101

New member
לך לאתר הבא, מקצועי מאוד

ואובייקטיבי מספיק. יש שם את כל מה שאתה צריך בכדי לקנות מצלמה http://www.dpreview.com/ אני אישית משתמש בSONY, סדרת ה DSC Pxx מצויינת, מצלמות קומפקטיות ומניבות תוצאות מדהימות. לרכיבה אני משתמש ב SONY DSC P1 (מזמן ירדה מהמדף) והמצלמה הגדולה שלי היא DSC F707, שתיהן מהטובות ביותר. הראשונה 3מגה והשניה 5. גיא

liorshalev

New member
מריק, מניסוני עם הדיגילית שלי,

תוודא שהמצלמה שאתה קונה מגיעה עם סוללות נטענות.

XCrider

New member
יותר מזה: שתעבוד על סוללות אצבע!!!

נטענות או לא, זה לא משנה, העיקר סוללות אצבע AA. כך תוכל לעבוד עם סוללות נטענות (וגם להחזיק כמה סטים), וגם להחזיק סט אלקליין לגיבוי במקרה שאתה נתקע (כשכל הנטענות נגמרו). חוצמיזה, סוללות אלקליין מחזיקות על המדף 5 שנים בו בזמן שנטענות נפרקות מעצמן די מהר (תוך שבועות בודדים). אל תתפתה למצלמות עם סוללות נטענות יחודיות של היצרן. הסיכוי שתקנה סוללה נוספת קלוש (הן בד"כ מאד יקרות וגם קשות להשגה ולפעמים אף דורשות מטען ייחודי) וסביר שתתקע די מהר עם סוללה גמורה בדיוק כשאתה חייב לצלם את התמונה הזו ששווה מליון דולר...

למעלה