הממ
עוגת גבינה ללא אפייה 1/2 כוס שיבולת שועל (קוואקר) 1/2 כוס עיסת תמרים או תמרים ללא גלעינים 1/4 כפית קינמון 2 כפות שמן 1 חבילה "טוב משמנת" של טופוטי 2-3 כפות סוכר 1 כפית תמצית וניל (לחילופין משתמשים בסוכר וניל) קליפת לימון מגוררת מלימון אחד (עדיף להשתמש בלימון אורגני) 1/3 כוס צימוקים או תמרים קצוצים הכנה מערבבים את שיבולת השועל, התמרים והקינמון במעבד מזון או מטחנה. לחילופין משתמשים בקוואקר מהיר הכנה ומערבבים ביד. מוסיפים את והשמן ומערבבים. מהדקים את העיסה לתחתית ולשוליים של תבנית פאי או קערה עגולה בקוטר 23 ס"מ. מערבבים בכלי את השמנת, הסוכר, הוניל, קליפת הלימון והצימוקים או התמרים. יוצקים לתבנית ומצננים במקרר למספר שעות או למשך הלילה. אולי זה לא עוגת שוקולד אבל זה בלי אפייה