מחפשות עבודה חוקית בחול לא משנה איפה

מחפשות עבודה חוקית בחול לא משנה איפה

2 בחורות בשנות ה20 פלוס מחפשות עבודה ואולי גם הגירה לח"ול . נשמח לעיצות, הצעות..

קצת רקע

אחת בת 26- מהנדסת מכונות, עובדת במפעל גדול לייצור רהיטים שנה + בעלת תואר ראשון בהדסת מכונות השניה בת 24 -עובדת במפעל תכשיטים שנה וחצי.. ניסיון רב באבני חן..ובכלל בתחום האומנות.בעלת תעודה בעיצוב. ללאא קשר , ניסיון רב במכירות, ניסיון גם עם ילדים מגיל4 ומעלה. ניסיון באבטחת ארועים גדולים (כגון יום הסטודנט) נסיון רב בעבודות משרדיות רציניות, אחראיות, בעלות מוסר עבודה גבוה. מתכננות לטוס בעוד כחודש וחצי..ולעבוד ביחד רצוי. נשמח לעזרתך.

adias923

New member
קצת כיונים

לגבי מהנדסת מכונות- אני מאמינה שיש אפשרות למצוא עבודה במקצוע שלך, לגבי סיכויים, דרך ביצוע וכו ... אני אתן למומחים לענות. לגבי הבחורה השנייה ובכלל... לפי מה שציינתן יש לכן כמה כיוונים : מכירות, שמירה , או-פר,ואומנות. לא חסר עבודות כאלה , אבל מכיוון שהדגשתן שאתן מעונינות בעבודה חוקית , חשוב שתתחילו את החיפוש כבר מעכשו , כדי שתטוסו עם ויזת עבודה. כמה נקודות למחשבה: 1. לגבי המכירות בקנינונים - מדובר בעבודה קשה מאוד ושוחקת. כרגע המצב לפי מה שאני שומעת מחברים ממש חלש , והמכירות נמוכות מה שאומר שאתן יכולות למצוא את עצמכן עובדות 12 שעות עבור 100 $ או פחות. 2. לגבי או-פר , לא מכירה, אבל אם אתן מחפשות את הכיוון החוקי, אתן תצטרכו לפנות לחברת אופר אין אמריקה , שתדאג לטפל באשרה עבורכן, במקרה הזה אין לכן שליטה על המקום/ המשפחה שתהיו אצלה ... ויש סיכוי שתהיו מאוד מרוחקות אחת מהשנייה. 3. לגבי שמירה, אין לי כ"כ מושג. אשמח לענות לעוד שאלות ממוקדות יותר. ובהצלחה!!!!

עדי ,תודה, אבל..

איך אני מתחילה את כל תהליך החיפוש הזה? אנשים? מקומות? אתרי העבודות בנט מאפשרים רק עבודה בעגלות או או-פר, כשבאו-פר חייבים רישיון נהיגה ,שכרגע לא רלוונטי כי לחברה שלי אין..ובמקצוע שלי לא מצאתי שום הצעה..לכן פניתי לפורום הזה.. אולי יש לך איזה רעיון? תודה

adias923

New member
אז ככה...

ציינתן שאתן מעונינות בעבודה חוקית בלבד, על מנת לעבוד בעבודה חוקית יש צורך בויזת עבודה כלשהי (יש המון סוגים) , מי שאין לו השכלה אקדמאית וניסיון של כמה שנים במקצוע שהוא מאוד מבוקש ויזת העבודה שהוא יוכל לקבל היא הויזה למכירה בקניונים או ויזת או-פר , מכיוון שציינתן שאתן לא עונות לדרישות האו-פר נותרה ויזת לטובת מכירה בקניונים. ואכן האתרים מלאים בהצעות. יש אתרים כדוגמאת : מכה, גלובגוב , פנאן ג'וב ועוד.. אני לא כ"כ מכירה באופן אישי, החברה היחידה שאני מכירה וזה עקב בעובדה שלמדתי באוניברסיטה עם הבעלים זו פנאן-ג'וב... אם תרצו - פנו אליי במסר. אבל שוב... לא מדובר בעבודה אחרת מאשר מכירות. אני מצטערת אם אני נשמעת מייאשת , אבל אתן בטח מבינות שאף מעסיק בחו"ל לא ייקח אותכן לעבודה על סמך ראיון טלפוני , ולמען האמת גם אין לו סיבה , לא חסר בנות שיעבדו במלצרות/אדמינסטרציה/ שמירה/ ביביסיטר בחו"ל... מה שחסר- זה כוח אדם למכירות, פריצת מנעולים ותחום המובינג... וזה רוב העבודה בהם עוסקים חסרי ההשכלה האקדמאית. ולגבי הבחורה השנייה, צר לי אין לי ושג לגבי תחום הנדסת מכונות, קפוצינו , אתה פה? אולי תוכל להסביר על התהליך?

Cappuccino

New member
לצערי, אין לי בשורות טובות לגבי

תחום ההנדסת מכונות. ראשית היא צריכה למצוא מעסיק שירצה אותה. אני לא מתמצא בביקוש האמריקאי למקצוע זה אבל ה-בעיה היא שלשנה הנוכחית ולשנה הבאה אין סיכוי בימים אלו, להשיג ויזת עבודה המתאימה לתחום זה.

tapuzilan

New member
עבודה בחו"ל- דרך האינטרנט

מכיר נוטריון שמחפש כל הזמן עובדים שיעבדו מכל מקום בעולם בתנאי שהם יודעים שפות.אם אתן יודעות שפות ויכולות לבצע תרגום אנגלית או תרגום צרפתית , הוא הכתובת האולטימטיבית עבורכן, כיוון שתוכלו לעסוד לאורך כל הטיול שלכן , מכל ארץ שתימצאו בה, באמצעות האינטרנט כמובן. בטוח שעזרתי. צירפתי לינקים לאתרי השפות האלו.

למעלה