מחפשים אי קרוב לבנגקוק - מתאים לילדים

שרלוקה

New member
מחפשים אי קרוב לבנגקוק - מתאים לילדים

שלום.
נוסעים עם ילדים בגיל הרך לתאילנד. רוב הזמן נהיה בבנגקוק ומחפשים אי קרוב שנוכל להיות בו משהו כמו 4-5 ימים באוגוסט.
בקו צ'אנג כבר היינו - אז אנא המלצות על איים אחרים.
אם יש לכם גם המלצות על ריזורטים ספציפיים - מה טוב.

בנוסף, תנו המלצות על שהייה בקאנצ'בורי, כולל מקום לינה שיכיל משפחה בת חמישה נפשות. תודה.

קרלטון

New member
קו סאמט, אפילו קרוב יותר מקו צ'אנג

אי קטן, אם מחפשים אטרקציות וטיולים אז קצת קשה למצוא מספיק כאלה בשביל 4-5 ימים, אבל אם רוב הזמן חוף ובריכה עושים את העבודה, אז יכול להיות כיף. הייתי שם באמצע החודש למשך שני לילות, יכולתי להישאר עוד.

שתי אפשרויות נוספות, לא איים אבל חופים, עם יותר אטקרציות מקו סאמט:

- פטאייה, כשעתיים מבנגקוק מזרחה. אמנם ידועה לשמצה בזכות (או באשמת) חיי הלילה (והיום) הפרועים שלה, אבל ניתן להנות שם גם מחופשה משפחתית טובה ויש לא מעט אתרים לטיול בסביבה. לא הייתי שם השנה, מספר פעמים בשנים האחרונות, כל פעם כ-3-4 לילות.

- הוא הין, כשעתיים וחצי מבנגקוק דרומה, חוף פחות מוכר לתיירות חוץ (ולישראלים בפרט) אבל פופולרי מאוד כיעד חופשה לתאילנדים, בעיקר מבנגקוק. הייתי שם שבוע שעבר עם המשפחה למשך 4 לילות (כולל ילדים בגיל הרך). היה כיף.

שרלוקה

New member
תוכל לפרט?

במיוחד על האחרון.

בגדול חוף ובריכה יכולים לעשות את העבודה. אבל בשביל זה צריך בריכה - אז אם יש מלון מומלץ למשפחה - אשמח.
מה היה כייף במיוחד בהוא הין למשפחה?
הילד הגדול בן 6. אם זה עוזר במשהו. תודה.

קרלטון

New member
כשיש ילדים בגיל הרך-חשוב מלון עם בריכת ילדים

חשוב לוודא את הנקודה הזאת, אם אתם מזמינים למשל דרך אגודה אז ניתן להפעיל של פילטר ספציפי של בריכת ילדים. גם בסוואדי בדר"כ יציינו אם יש בריכת ילדים או לא. לראות אשכרה תמונה שלה ושהיא לא סמלית, גם יעזור לשכנע אותי להזמין.

כמה אטרקציות מתאימות לילדים - רכיבה על פילים (או על סוסים על החוף), הופעות עם נחשים ותנינים, רכיבה על טרקטורונים, מקדש עם הרבה קופים שמסתובבים חופשי באיזור, פארק מים, ג'ימבורי חביב באחד ממרכזי הקניות (כן אני יודע לא ממש מיוחד לתאילנד אבל לאיזה שעתיים טובות אפשר לקפוץ לשם אם משתעממים מהטבע). למבוגרים - שוק לילה, גפנים, ארמונות, תחנת רכבת שנחשבת היפה בתאילנד.

נסענו עם ילדים בני 4 וחצי ושנה וחצי. היינו במלון Chom View. המלון עצמו לא מרשים במיוחד בהשוואה לאחרים, אבל נסענו בסוף הסונגקראן כשהיה מאוד עמוס והיה קשה למצוא מקומות. בריכת ילדים טובה צמודה לחוף כן היתה שם.

שרלוקה

New member
קופים שמסתובבים חופשי זה בדיוק מה שהבטחתי להם

תודה

קרלטון

New member
כן

שם המקום עם הקופים הוא Khao Takiab. חוץ מהמקדש הבולט על ראש הגבעה יש במורד השביל מקדש נוסף, גם עם פסלים מרשימים ושווה ביקור. רק לשים לב, יהיה כתוב שם בכל פינה להוריד נעליים - לשיקול דעתכם מה לעשות אתם, הקופים גנבו לאשתי שם את הנעליים! אמיתי, לא צוחק!

קרלטון

New member
לגבי קו סאמט

אם שוכרים טרקטורון אפשר לכסות את כל האי תוך שעתיים שלוש, כולל עצירות. אטרקציות מרכזיות נוספות שם כוללות כל מיני חבילות שיט מסביב לאי ולאיים הקטנים הסמוכים, חלקן עם שנורקלינג ועצירה בחופים כאלה ואחרים, ארוחה קלה או מעבר לזה, תלוי באורך החבילה. מתאים יותר לנוער ומעלה מאשר לילדים בגיל הרך.

למעלה