מחפשים אליל מין?

מחפשים אליל מין?

טוב, אז ככה.. הבנתי שחסר פה כוכב..<לא שאני מצביע עליי או משהו, להיפך. אני כן מצביע עליי>..אז באתי. אבל באתי רק בגלל שהבנתי שיש פה איזו אחת, קוראת לעצמה מוזה או משהו בסגנון...<היא זוממת אותי, אבל את תספרו לה>.. <מנסה לראות מה אני רושם...החזיות שנזרקות עליי פה מסתירות לי ת´מוניטור>.. טוב נו, אז איך מתקבלים פה למאגניבים? יש וועדת קבלה, או שסתם אתיישב לאיטי על כסא המלך..? מוז, בואי פה, עשיתי לך מקום, בואי נו...נו כבר!! טוב טוב, לא צריך, נודניקית. רק רציתי להגיד שלום. שלום.

ה מוזה

New member
מה זה מחפשים ../images/Emo12.gif בנרות מחפשים ../images/Emo42.gif

ואם יש כוכב ...שאני שמחה שנפל בפורום שלי זה אתה אז תתארגן לך על מילים ..משפטים יהיה נחמד ונשמח לארח אותך ללא וועדת קבלה ( העברתי אותך עם פרוטקציה
) כיסא המלך תפוס .. אבל אתה יכול להשתרע לך על המזרונים כמו שייך בטאג´ מאהל

מה סה?!?!?!?!?>מבטא ערסי כבד>

מי תפוס, מה תפוס, איזה צפוס, איפה תפוס<ועוד כל מני דברים שאומרים בכדי לעשות פוזה של עצבני> עם מי צריך להלחם?<משחיז ת´חרב> מי הכתיר עלמו למלך ללא רשותו של הבוי? מי העז? מוז, איך נתת לזה לקרות? לא ראית את הכתובת על הקיר? בחיי, כולה חצי שנה לא הייתי פה, וכבר כבר קם לי יורש.<נו קטנוניים, אז מה אם זאת הפעם הראשונה שלי, נודניקים>. איפה הייתם איפה? מי המלך?!?! איפה הוא???????????<עושה תנועה של "תתפסו אותייי">

tairon

New member
תגיד אני לא מכיר אותך מאיפשהוא????

יוווווווווווו הנה לך המכתב שכתבתי לך אתמול בלילה ואני מודיע לך עכשיו לאור ההתנהגות שלך אני לא אשלח את זה לעולם!!!! לגוני בוי מחמל נפשי המקומטת ולא לרוב! רציתי לפרוש לך את כל שטיח נשמתי לומר לך על מעללי היזע והדמעות מרוב אושר שמצאתיך.. ככה ללא הכנה מבין כל המוני האנשים באת ולא אכזבת אמרתי לך כתוב לי מהרגש הכי שיש וכתבת ויצאת מגדרך להעניק לי אי אילו מילים אבל המכתב הזה הושמד טרם עת ולכן יקרא המכתב שלא נשלח

הוי, נו.

כמה פעמים צריך להסביר לך כמה? אתה מלך שלי, זה רק שם חיבה. אל תשכי מי הגבר בבית הזה!!!!!!!<וכשאתה נזכר, שלח לי מייל, תעדכן אותי>. חצוף. שנית...איך אתה מתחיל מכתב ללא מילות הקודש :"גוני, אהובי, יקירי, מחמדי, משוש חיי, מאור עיניי"?.....איך?! עכשיו...קום מהכסא.. תן לראויים האמיתיים לשבת בו. לא נוח לי על קורסת השייח. חוצמזה, המוזה מנסה לשלוח לי ידייפ, פה.<די!! אני קורא לחופש!! נמאס לי להרגיש אובייקט!! חופש!!> היא לא מוכנה להבין, שאני צריך זמן...שאני לא יכול על הפעם הראשונה.. חושקת בי רק בשל גופי המסוקס..כמה אפשר כמה? נו, עוד לא קמת? חצוף. אני אכתוב לך גם מכתב. זובי, לא אשלח אותו. אני אלך לכומר, אספר לו כל מה שאתה עושה לי. חכה חכה...

tairon

New member
מכתב שכזה שלעולם לא ישלח!!!!!!

לכבוד כל מען דבעי.. בעיקר לאחד גוני בוי.. ברצוני להביא לידיעתך שכבודו עבר על סעיף 3456/3223 תת סעיף 43422 הנ"ל עבר על סעיף מאד חשוב בעל משקל ח´ של יונה במצוקה ניידת.. משמעות הדבר שאי לכך ובהתאם לזאת כל הבסבוסות שחולקו לאחרונה יקבלו העלאה במחיר וגם יכונס לתוכן מ"ס שבח..(אין לי מושג מה כתבתי פה בעממה שלך)... סעיף 69696969 מעיד על כך שביודעין חתמת על החוזה שבו ה מוזה יכולה לשלח בך את כל ידייה רגלייה.. רצוי לבעיטת שוערת עלית הפועל הנה טוב ומה נעים... משוש חיי היקר ביותר מכתב זה לא תקבל אלא כדואר רשום... במסווה של פרס ככה שתמהר לחתום נתראה בבית משפט צבאי למחתרת השפנפנים

sunset*

New member
../images/Emo124.gifציפור קטנה לחשה לי

שמיסטר גוני בוי פה! ככה באים ???
גוני ועדת הקבלה זה דרכי... אז אתה יודע שהתשובה מראש היא.... לא~!
חיחיחי . בטח שכן, אגב, הפנטזיות עדיין בתוקף?¿?

סאלים..

גם את פה? <נזכר למה לא נכנס מלכתחילה..
> מה את עושה פה לכל הרוחות? בחיי, משמידה כל חלקה טובה בתפוז, זאת.. טוב טוב, קחי ת´אוזן, רק תשתקי כבר
<סוטה> }{ לעולם, אבל לעולם, אל תשכחי מי האליל שלך.

חצוף.

היום אני מתעורר בבוקר<16:00> ומה אני מגלה? שליח מיוחד, לבוש בתחפושת של ליצן, מביא לי קופסה גדולה ומרשרשת.. אני בתמימותי חשבתי ששוב שלחו לי חשפנית ליומולדת.. אבל.. לא!! רואה את המכתב לעיל ומסביבו כל מני צעצועים מטופשים כגון שוט, אזיקים, וכל מני דברים שמזכירים טיפה את הצעצועים שאני זוכר מביתו של טאי טאי הקטן, היודוע בכינויו, טאי טאי החרמן הקטן". בעקבות המכתב, לא השארת לי ברירה, אלא , לא לשלוח מכתב תגובה. לכבוד שר התרבות והמדע והספורט והדיסקוטקים ואיגודי המוניות ועוד כל מה שלא מצאו מי שיהיה לו שר. ולכבוד מוזה, מנהלת הפורום הלא מתפקדת בעליל. יש להשעות את טאי מתפקידו לאלתר! יש להקים וועדת חקירה ממלכתית ולהסיק מסקנות כיצד יצא מצב, בו אדם כמו טאי טאי מגיע למעמד מלוכה. כיצד אדם ממעמד הפועלים עד לפני יומיים וחצי, הופך פתאום למלך? מוז- אני קורא לך להתפטר לאלתר <נו מ´כפת לי לעשות פרובוקציות? גם ככה לא שמים עליי> שר המדע וכו´, נכשלת. תתפטר. לא ראית ת´משחק של מכבי שלשום? תתפטר!! והכי הכי חשוב.. מי שלא יודע, לטאי טאי היקר, קוראים משה..כן כן אותו משה שחזר מהודו לא מזמן... טאי, אתה לא קיפוד!!!!

tairon

New member
../images/Emo6.gif יוו קטעים איתי..

בואנה תשמע קטע השליח אמר לי לאן החבילה הזו הולכת??? אמרתי לו לנחשקת ביותר.. אבל בדיוק שהגעתי ל ת´ נחנקתי קלות עכשיו השליח אמר לי ככה יוווו אין בעיה לנחשק ביותר אני רץ עד אליו רגלית בזחילה נחשית שלא מביישת אף ציצול (נה נה נה נה נה ) בקיצור יא חביבי מה אומר לך החבילה שהגיעה אליך לא היתה מיועדת אליך.. עכשיו אני יושב לכתוב מכתב לנציב קבילות הדואר קוראים לו מיסטר צבי רץ...

סתם לידע כללי ...

דעו לכם ...איפה שג´וני צפעוני נמצא ...שם תמצאו גם את ...>ואיך ג´וני רשם זאת אמממ "זה לא שאני לא מצביע על מישהו להיפך, אני מצביע עליי!!" או משהו כזה "אל תהיו קטנוניים..."< "כוסון שבבוא היום עוד יבקש את ידו של האליל..."

כוסי..

גם לפה עקבת אחריי? מה יהיה? עד מתי? עד מתי לא תהיה לי פרטיות פה? עד מתי המעריצים ירדפו אותי לכל מקום בו אדרוך? <תוהה מה יעשה ביד שלי..מחשבה מפחידה לכשעתמה...לא! היד שלי נשארת שלי...סוטה!>

טיפשוניק..

חה. קודם כל, רק שתדע...האליל שאתה מדבר איתו, הוא יוניסקס. כלומר נחשק\ונחשקת. ולא, השליח לא טעה...הוא הגיע עם כתובת מדוייקת ושם מלא כולל ת"ז, לאחר שעשה בירור מקיף באגודת האלילים ותותחי ישראל.<כן! יש אגודה כזו> וחוצמזה, צבי רץ כבר מזמן התפטר, כבר ששמע שיש קשר בינך לבין מעמד המלוכה פה. לא יכל לסבול את זה <ובצדק>, אז קיפל ת´פקלאות והלך. וחוצמזה... שבת שלום, מותק!
}{

ה מוזה

New member
../images/Emo12.gifלא מתפקדת ?? אני??מואה?.

אני כל היום עם הלשון בחוץ
כולי נוטפת פה |מזיע| מלקקת בולללללים בשביל המכתבים המוזרים שלך .. אגב זה לא דואר שליחים !!!
הצבי פשט רגל והתפוז לא חפוז
הבאתי
שלא תגיד לא מתפקדת ..

טוב..כמה תיקונים.

את עם הלשום החוץ , בגלל שאני פה...ואת יודעת טוב מאוד למה!! את מזיעה, בכלל שאת רצה אחריי כל היום בכדי לצבוט לי בטוסיק<בעידודה של סאלים, כמובן>. את מלקקת בולים, רק בכדי לנסות לפתות אותי עם הלשון המסוקסת שלך<כן כן תמשיכי, זה עובד
> ולגבי הקפה...2 סוכר, מעט חלב ושיהיה חזק. ושבת שלום

למעלה