מחפשים את ערן גליל ב
אנשים

מחפשים את ערן גליל ב../images/Emo43.gif אנשים

ערן גליל, חבר פורום טיולים וידיעת הארץ נעדר מיום רביעי במדבר יהודה. הפורום מבקש את עזרת הגולשים באיתורו. צוות המחפשים מבקש לאתר מטיילים שהיו בתא השטח שבין מצדה, ברכת צפירה, עין נמר, נחל הרדוף, ראש נחל משמר וגבי נחל חבר. לפרטים ומידע נוסף, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=683&MessageId=129941925
רוצים לשאול שאלות בנושא אבטלה, זכויות מובטלים ועוד? היכנסו עכשיו לפורום ביטוח לאומי סיוע וקבלו תשובות משושי בר, מנהלת תחום אבטלה ומלי עמיאל, עובדת בכירה במשרד האבטלה שיתארחו עד השעה 15:00. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1435&MessageId=129855344
המבחן שלמדתם אליו שבוע ולא התעוררתם בבוקר המבחן, המעבדה בביולוגיה שגרמה לכם להקיא, המרצה עם החזה השעיר שהיה מגיע להרצאות עם כמה כפתורים פתוחים בחולצה... זוהי ההזדמנות האחרונה שלכם לספר לנו סיפורי אימה מהתואר בפורום סטודנטים ואולי לזכות בכרטיס זוגי לסרט האימה החדש "קחי אותי לגיהנום". הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=129904624

kdr

New member
כבר לא, לצערנו מצאו את הגופה

וכאן חוזר הויכוח למה קבוצת מתנדבים צריכה לחפש אדם חסר אחריות שיצא בניגוד לכל ההנחיות לבדו.

לא נכנסת לויכוח

מכיוון שהייתי בצד הנעזר. מאחלת לך לעולם לא להגיע לצד הזה.

kdr

New member
השיר היחיד שעולה בראשי הקודח

איך קם אדם בבוקר ומחליט שהוא עם, ומתחיל ללכת. לא אצטט כאן את הנחיות הבטיחות ובטח לא את מה שנאמר ערב היציאה. לחו"ל עושים ביטוחים מיוחדים, מי שיוצא לטיול הגברת האדרנלין, שיבטח את עצמו מכל כיוון. כל הכבוד למתנדבים. חבל על התוצאה. לחל"מאים היו כאן הרבה הערות.

מדינת ישראל המדינה היחידה בעולם!!!!!!!!

שמשרד החוץ מעורב באופן פעיל בשיתוף עם חברת הביטוח בחיפוש אחרי נעדרים בחו"ל. במקרה הספציפי שלנו, חברת הביטוח עשתה את המיטב. ועם כל זאת הידיעה שהמדינה מעורבת ודואגת להחזיר אותם בשלום, מבדיל אותנו מעמים אחרים.

מסכימה עם KDR במקרה דנן

האיש שעליו נרשם מלח הארץ, התעקש לצאת במזג אויר קשה, על אף אזהרות שקבל מגולשים ומטיילים מנוסים בפורום ידיעת הארץ. אני חושבת שזה היה מעשה חסר אחריות והרי התוצאות. לא פעם אנחנו שומעים על התראות מסע לישראלים לא לנסוע לסיני ולמרות הכל אנשים מסכנים חייהם ונוסעים אחת לחודש לפחות, מטיילים ישראלים מאבדים דרך או נפגעים במסעות בארצות חוץ. ואת המחיר של שעות החרדה והתוצאות משלמת המשפחה מאחור. קשה להכנס לראש של הילדים שלנו , צברינו מחונכים מגיל צעיר לחשול , אנו מקנים להם בטחון רב מגיל צעיר והשרות הצבאי תורם גם הוא לאופי המוצק ולתחושה לי זה לא יקרה , הסטטיסטיקה מוכיחה לצערי אחרת.
כמה חבל

צ'טערת

כיוונתי לכל אותם חוכמולוגים שמתעקשים למרות האזהרות לקיים ביודעין שגרת מסע ולצפצף על עצות של מנוסים מהם. תכנסי לשרשור שם ותקראי את ההתכתבות שלו שקדמה לטיול . מה עוד שהוא יצא לבד בלי להשאיר אחריו מידע לגבי המסלול ,וכל זה מתוך אותו בטחון שלי זה לא יקרה. תסכימי איתי שאם היה מידע מוקדם לגבי המסלול שעשה , או אם היה לו מכשיר קשר אולי ניתן היה להצילו. אינני מכירה אותו מעבר לגלישה בפורום , אבל הקלות הבלתי נסבלת של אובדן חיים , מקוממת

ארץ אוכלת יושביה...../images/Emo7.gif

צרף למקרי המוות המיותרים הללו, את רצח חפים מפשע על ידי אותו רוצח סדרתי פסיכופת שנתפש במקרה את כל הילדות שנרצחות על רקע כבוד המשפחה את תאונות הדרכים הנערכות ברגעים של אבוד שקול דעת, שכרות ועייפות ותקבל מספר מזעזע של אנשים המתים ככה סתם.......באמצע החיים! היום חשבתי שבמקרה של אותו ישמעאלי מואדי חמאם למרגלות הארבל, אולי יש מקום לשקול הפעלת עונש מוות. הוא ימצא עורך דין שיטען שהאיש לא שפוי ואני מתחלחלת מעצם המחשבה על הקייטנה שהמדינה הולכת לממן לו .
בקישור תמונות מהחילוץ של ערן ז"ל בנחל ערוגות

kdr

New member
מה רוצים ממנו בכלל

עוכרי הדין יודעים להביא את האדם המתאים שיקבע אישפיות. הפעם היה ה"ישמעלי" בהסתכלות 8 שנים ואף נבדקה בעבר "אי שפיותו". עוכרי הדין עוד יטענו שהבחור נוהג ללכת ברחוב עם סכין שלופה, והאנשים הלא שפויים קופצים לו על הסכין בלי שירצה בכלל. מדהים איך חיפשו אותה ליד הרכב ולא מצאו, הרי אחרי יומייים שלושה יש ריח. יהי זיכרה ברוך
לגבי ה"אובדים" במדבר, אין לי מה להגיד לגיבורים שחושבים להסתדר לבד נגד כל האזהרות וההוראות, זה אינו מוות, זו התאבדות.

למעלה