מחפשים דחוף מורה לכיתה א' ביישוב

מחפשים דחוף מורה לכיתה א' ביישוב

אם מישהו מכיר במקרה מורה לגיל הרך הנמצאת בחופשה ומעוניינת להתחיל לעבוד מייד כמחליפה למורה שיצאה לחופשת לידה, נא ליצור קשר עם הנהלת ביה"ס.

huckh

New member
סליחה על הבורות.....

אבל לא ברור לי פשר ההודעה......זה לא עניין של בית הספר ???? ובכלל, לא ידעו שהמורה בהריון? מה לא ראו ?? מה הקטע ?? אפשר לקבל הסבר ?

tbroude

New member
לא ברור

רונן, האם ידועים לך פרטים נוספים או שהסמכת רק על מה שנאמר לך? האם היה סיכום דברים כתוב עם מורה מחליפה, שהופר על ידה? או שמא לא היה סיכום כזה? מצב בו כתה א' שלמה נותרה ללא מחנכת הוא בלתי תקין באופן קיצוני. כהורה לילדה בכתה הזו, אני מעונין כמובן שיימצא פתרון ראוי ובמהרה, ובכל מקרה חשוב להסתכל עכשיו קדימה, אבל האופן בו נוצרה הבעיה צריכה להטריד את כולנו והוא ראוי לדעתי לבירור. ת.

tbroude

New member
ובאותה הזדמנות...

...אם מישהו יוכל להסביר לי (ברמה של כתה א', כמובן...), איך עורכים הודעות בפורום הזה (בעיקר לתיקון טעויות דפוס כמו בהודעה שלי לעיל), אשמח לשמוע... ת.

לארי

New member
אז ככה: לגבי המורה ../images/Emo27.gif

אין לי מושג ....
אבל לגבי עריכת הודעות יש גם יש.
לא ניתן לערוך הודעות (מהרבה סיבות). מה שניתן לעשות זה לתקן בהודעה נוספת מתחת להודעה המקורית, , לדוגמא: שולכן=שולחן וכן הלאה. ואגב, לכולנו טעויות הקלדה כך שהגולשים הם עם סבלן יחסית לטעויות שכאלו.

tbroude

New member
לא רק לך...

...אין מושג, לארי. ותודה שהוכחת לי שאינני אנטי-טכנולוג מוחלט בכך שלא מצאתי את פונקציית האריחה (
). כמו"כ מצאתי את אופצית התצוגה המקדימה, שיכולה לעזור. תומר

למעלה