מחפשים דחוף מעון עם מעט ילדים

לימור א

New member
מחפשים דחוף מעון עם מעט ילדים

שלום לכולם . הבן שלנו בן שנתיים וחצי נמצא במעון רגיל של ויצו עם המון ילדים וסייעת צמודה ל 3 שעות בכל יום, אנחנו עובדים איתו בשיטת גרינשפן ומחפשים בדחיפות להעביר אותו למעון עם פחות ילדים על מנת שהטיפול יהיה יעל יותר. אני חדשה בנס ציונה ולא יודעת איך לאתר מעונות שם - אם יש למשהו המלצה על מעון באיזור נס ציונה אנחנו נשמח לשמוע.... לא צריך להסביר את הדחיפות בעניין לכולם זה ברור... תודה.

כדאי לך לבדוק גם בעירייה -אם מכירים

היי לימור וברוכה הבאה, כפי שאת וודאי יודעת, ילדון בגיל שלך זכאי לסייעת מטעם הרווחה רק אם הוא נמצא במסגרת ציבורית ולא בגן פרטי. הבעייה עם מסגרות אלו (נעמת וויצ"ו ואמונה העיקר) היא ההמולה ומיעוט המטפלים. שווה לבדוק דרך גורמי הרווחה והעירייה ולמצוא אפשרויות מתאימות יותר. במקרה שלי, בני בן השנתיים פלוס, נמצא בגן קטן פרטי והצוות נמצא בקשר עם המרפה בעיסוק שלו . תראפיסטית הגרינשפאן שלו, תעבוד איתו ממחר, גם בגן, כדי לשלבו ולהדריך את הצוות. אני מאמינה ששווה לך לבדוק גם מסגרות פרטיות אם אין ברירה. בהצלחה

אמא של 56

New member
למה לא משפחתון?

אני לא מאיזור נס ציונה, אבל מניסיוני עם הבת שלי, היא הייתה עד גיל שלוש וקצת במשפחתון, שישה ילדים, מה שיוצר פחות המולה, וה"משפחתונרית" הייתה מאוד איכפתית וקשובה. סלחי לי על הקפיטליזם, אבל לדעתי ככלל, כשהכסף שההורים משלמים מגיע ישירות לכיסו של מי שמנהל את המשפחתון, עולה גם המוטיבציה שלו להיות קשוב להדרכה מה נכון לעשות עם הילד, ולהשקיע יותר.

לימור א

New member
אני לא מתנגדת למשפחתון

הבעיה היא שאני לא מכירה באזור משפחתונים - ואני חושבת שמשפחתון קצת קשה לדעת שהכל מתנהל כשורה כי זה מטפלת אחת ואי אפשר לדעת מה קורה שם - אלא אם כן מכירים אותה אישית ובגן בכל זאת יש יותר ממטפלת אחת מה שמקטין את הסיכוי לכך שדברים לא יתנהלו כמו שצריך....

למעלה