מחפשים דיסקים/תקליטים. שרשור מס' 10

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים. שרשור מס' 10

הודעות חדשות על דיסקים או תקליטים שאתם מחפשים, נא לשרשר כאן, בציון שם הפריט בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הדיסקים והתקליטים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים דיסקים/תקליטים מספר 9, לפי סדר הופעתם. (לפרטים, פנו ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי): המגיפה (להקה ישראלית) - המגיפה דיסק של אנדי ויליאמס עם השירים "מיי ויי" ומשהו על "גרין אפלז". ירח מלא (אוסף) - אביב גפן דיסקים של רד הוט צ'ילי פפירס מחפש לקנות דיסקים משומשים של הלהקות הבאות: doors, pink floyd, aerosmith, smiths, king crimson, genesis, gentle giant, beatles, bob dylen, bjork, Dream Theater, Rolling stones, Janis Joplin, Yes, Camel, the who, David bowie, Jimy Hendrix, Love, Porcupine Tree, the kinks, the strokes, the hives led zeppelin (רק ה III), שלמה גרוניך, זינגרלה, אחרית הימים, 14 אוקטבות, דני בן ישראל. תקליטים של להקות מטאל מכל הזמנים: Black Sabbath, Metallica, Alice Cooper, Iron Maiden, MANOWAR, Hammerfall, Helloween, Slayer, Megadeth, Anthrax , Gamma Ray, Sonata Arctica. ואפשר גם רוק ואפילו ג'אז בלוז ומוזיקה שחורה (אמיתית כמו גוספל ובי בופ. לא היפ-הופ וראפ) תקליטים של מוסיקה קלאסית: אוסף מעניין (בעיקר של מוסיקה מהמאה ה-19 והלאה)

מעוניין לקנות..

את שוטי הנבואה הראשון ואת שבע- יומם ולילה (שני הדיסקים הנ"ל יש לי אותם אבל הם קופצים ורוקדים) זהו בינתיים. תכתבו פה אייסיקיו.

אגב..

ממממ יש לי את הדיסק nevermind של נירוונה שאני כבר בכלל לא שומע אז אפשר לעשות החלפות בכיף.

skid girl

New member
אני מחפשת

דיסקים/תקליטים של להקות מהז'אנר "גלאם מטאל" או "מטאל 80'S" יום טוב:)

דנטל

New member
לפי הניק, את אוהבת את SKID ROW

יש לך טעם טוב
. את הקלטות שלהם לא הייתי מוכרת, אבל דווקא יש לי חולצות שלהם שאני כבר לא משתמשת בהן. בעצם, באחת כן והלכתי איתה אפילו במקרה היום.

sixkiller2003

New member
מחפש דיסקים

אני מחפש לקנות דיסקים משומשים של הלהקות הבאות.... doors pink floyd aerosmith smiths king crimson genesis gentle giant beatles bob dylen bjork Dream Theater Rolling stones Janis Joplin Yes Camel the who David bowie Jimy Hendrix Love Porcupine Tree the kinks the strokes the hives led zeppelin (רק ה III) שלמה גרוניך, זינגרלה, אחרית הימים, 14 אוקטבות, דני בן ישראל! אז אם אתם מעוניינים למכור/להחליף...

genghis

New member
שמע,

גם אני אוהב פרוגרוק ויצירות ישראליות במיוחד (גרוניך, רכטר וכו') (הקשים משהו להשגה), לאחרונה עלתה המודעות לתחום זה וחברות התקליטים יוצאות במבצעים מצויינים. לא רק זאת אלא שגם יצאו בשנים האחרונות גרסאות רימסטר נהדרות על גבי CD כמובן. עשה סיבוב בחנויות המוסיקה אפילו באנטרנט, ותגלה שממש לא שווה לך לחפש משומשים כשחדשים ימכרו לך במחירים מגוכחים אפילו פחות ממשומש ועוד גרסה חדשה ומשופצת. לדוגמא: גרוניך - צמר גפן מתוק (רימסטר) 2004 - 49 ש"ח גרוניך - למה לא ספרת לי - רימסטר 2002 - 45 ש"ח ששת - 39 ש"ח אחרית הימים אפוקליפסה - 39 קצת אחרת - 39 התכוונות - רכטר - 25 (~!!!) קאמל - סנוגוס 39 קינג קרימזון - 39 דייר סטרייט - כמעט כולם - 45 האחד! זה על קצה המזלג - אני קניתי במחירים אלו. להקות כמו הביטלס ולד זפלין נמכרות במבצעים קבועים כמו 2 ב 100 וכו'.. לא תמיד כדאי משומש.. רק לשים לב תהנה!

purple rain2

New member
למה להוציא 80 שקל אם אפשר להחליף?

לא אמרתי שאני מחפשת דווקא צרוב, אבל אם למישהו יש והוא רוצה להחליף איתי בדיסק אחר הוא מוזמן לכתוב לי

מחפש מוזיקה טורקית פרטים בפנים

להקת מרקש כול דיסק (אבל יש עדיפות ל בינת בלאדי) של מוג'דה כול דיסק ושל אג'אר כול דיסק על נושא התמורה אפשר לדבר במסרים תודה !! דרך אגה אני חושב שזה פורום גאוני !

למעלה